[MT İstanbul] 16 Eylül Cumartesi Eyüp Çocuk Yuvası Ziyareti
Reklamlar
-
08 Eylül 2006, 12:25
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
İlla yazmı demek lazım..
Nerdeyim listede??
S&S
abi yeni avatar yakışmış
Reklamlar
-
08 Eylül 2006, 12:31
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
muhendis1959 adlı üyeden alıntı
İşte budur yaaaa, arkadaşlar bir müddettir siteye giremedim, daha sonrada işim yüzünden giremedim, bu gece yoldan geldim sabah siteye baktım ve bu başlığı gördüm, benim aylardır anlatmaya çalıştığım şeyler bunlar işte, sosyal etkinlik şart, biz Darülaceze ile bu olayı başlattık sanıyorum, artık en az ayda bir sefer bu etkinlikleri düzenliyelim, SONUNA KADAR SİZLEYİM, ama burada önemli olan şey site yöneticilerinin bu konuları desteklemeleridir, aksi taktirde başarı düşük olur, buradan, başta Erhan olmak üzere tüm site yöneticilerini kutluyorum, çok önceden planlamama rağmen motosikletimle yapacağım Gaziantep yolculuğumun tarihini değiştiriyorum, bu etkinliğe herkesin katılmasını istiyorum, artık ses getirelim, haydi arkadaşlar hep beraber destek.
herkese günaydın desem bu saate ayıp olmaz dime bu arada hoşgeldin abi özledik seni bir an önce buluşalım
-
08 Eylül 2006, 12:32
starsailor adlı üyeden alıntı
İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile yaptığım görüşmede yapacağımız ziyaretin 15 kişiyle sınırlandırılması gerektiği cevabını aldım.Gerekçe olarak yuvadaki çocukların kişi sayısı fazla olan gruplardan ürkmesi ve bu kişi sayısı fazla olan grupların ziyaret esnasında takibinin yönetim tarafından zor oluşu gösterildi.
Buna dayanarak ziyaretimizi 15 kişiyle sınırlandıracağız..
Kontenjanda kaç kişilik yer kaldı ?
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
08 Eylül 2006, 12:52
her ne kadar oyle gozukmesem de.ben bu tarz duygusal zamanlarda kötü oluyorum.o yuzden ben yokum bu işte.ama du bakalım bi tuzumuz olur corbada elbet.
-
08 Eylül 2006, 13:47
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bizim pederde dayanamadı birazda benim tuzum olsun dedi hesaba geçtim
-
08 Eylül 2006, 14:49
Arkadaşlar çanta işi tamamdır.. aldım bu gün ve çantalar arabada duruyor 15 adet, içinde beslenme çantası bulunan 8 kız 7 erkek okul çantası hazır efendim.....
Starsalior ve ben aramısda bölüştük...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
08 Eylül 2006, 14:51
ledo adlı üyeden alıntı
Kontenjanda kaç kişilik yer kaldı ?
abicim listede yazıyor en baş sayfada
gelmek istiyorsan ismini yazalım..
-
08 Eylül 2006, 14:54
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar çanta işi tamamdır.. aldım bu gün ve çantalar arabada duruyor 15 adet, içinde beslenme çantası bulunan 8 kız 7 erkek okul çantası hazır efendim.....
Ellerinize, emeğinize ve yüreğinize sağlık...
-
08 Eylül 2006, 14:55
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
süpersiniz demekki yavaş yavaş bişeyler oluyor
-
08 Eylül 2006, 15:01
starsailor adlı üyeden alıntı
abicim listede yazıyor en baş sayfada
gelmek istiyorsan ismini yazalım..
O liste güncel değil galiba da ondan söyledim.
Beni mazur görün, daha önce de yazdığım gibi benim kişisel tercihim yalnız gitmek.
Starsailor, bu arada senin şu "oyun materyalleri" ne oldu ?
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
08 Eylül 2006, 15:04
ledo adlı üyeden alıntı
O liste güncel değil galiba da ondan söyledim.
Beni mazur görün, daha önce de yazdığım gibi benim kişisel tercihim yalnız gitmek.
Starsailor, bu arada senin şu "oyun materyalleri" ne oldu ?
artan parayla o OYUN MATERYALLERİ ni alacağız..
buı arada senin de çok hoşuna gitti galiba abi bu seçenek ya da terim,istersensana da ayırırım bi tane
-
08 Eylül 2006, 15:08
Çantaların yazıları hasta etti beni
erkelerinkinde SOLDİER MAN( ASKER ADAM )YAZIYOR
KIZLARINDKİNDE CRAZY GİRL(ÇILGIN KIZ)
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
08 Eylül 2006, 15:15
eyooooo bende gelmek istiyorum. benide dahil edermisiniz listeye lütfen.
savaÅŸ abi beni ve yazdıklarımı görebiliyomusun. görüyosan eger cevap yazarmısın. siteyi kullanamıyorum ben galiba yada kimse beni iplemiyo
-
08 Eylül 2006, 15:19
-
08 Eylül 2006, 15:26
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çantaların yazıları hasta etti beni
erkelerinkinde SOLDİER MAN( ASKER ADAM )YAZIYOR
KIZLARINDKİNDE CRAZY GİRL(ÇILGIN KIZ)
tüh keşke banada o çantalardan alsaydın okulu tazelerdim
-
08 Eylül 2006, 15:29
pazarada ayarlama yapılamazmı acaba ctesi gidemiyenler için
[B]bi çare gönülden giden son gemidir bu....[/B]
-
08 Eylül 2006, 16:54
-
08 Eylül 2006, 17:06
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
savaş abi yine gösterdin ağırlığını (kilo olarak)
-
08 Eylül 2006, 17:09
1-Starsailo
2-Vınvın
3-Kelsinus
4-Bodybody
5-Blacat
6-Necdet
7-desperadost
8-donniedarko
9-akalteke
10-007
11-ucanlaz
12-zuhtupasa
13-marl10
14-
15-göksel
size zahmet vermiyim ben ekledim kendimi 15. sıradan ama siz bence +5 yedek yapın sagşam 15 olsun
-
08 Eylül 2006, 17:54
donniedarko adlı üyeden alıntı
savaş abi yine gösterdin ağırlığını (kilo olarak)
yok be hasanım ne gibi bir ağırlığımız olabilirki....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler