valla haklısın hasan'cım !yeni şarkımı dinledinmi daha başındayım ama harika olacak
inşallah( motosiklet'ci abi hoşgeldin )üşenme indir bak çok kısa
valla haklısın hasan'cım !yeni şarkımı dinledinmi daha başındayım ama harika olacak
inşallah( motosiklet'ci abi hoşgeldin )üşenme indir bak çok kısa
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
tahrik var hakim beğ...
Hakim...Niye vurdun Hasan Şaş'ı evladım...
Mete Han...Namısımı temizledim Hakimim...sağda solda Mt Net Ailesini rezil edecek harekatlar yapıyordu...Skullhunter "VIR" dedi...bende vurdum...
Dip değil 100 metre Derinlik Notu..:Erhan siler bunu şimdi...geyik düşmanı zalım admın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yeme içme işi olsun koşa koşa gelirsin dimi mete abi hayır işi olunca da milleti ayağına çağır oh ne ala memleket
Hakim Beğ...Evladım neyi rezil etmiş ne ailesi...
Mete Han...Hakimim cbr 125le geziyodu...dayanamadım...
Hakim Beğ...Öylemiii...o zaman tamam beraatt...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Hasan Şaş Abi cumartesi çalışan familyadanım...(Bknz...Workus Hereklus...)
Biz senin gibi yatmıyoz hacım...iş güc sorumluluklar...sen salla başı al maaşı tabi...bu arada ne iş yapıyordun...
abi benim için de bir şarkı yapar mısın ya ama içinde polemik olsun mutlaka
gel istersen bir hafta yer değişelim abi istermisin ? evin yolunu kaybetmemek için yanında bir kroki harita filan taşıman gerekebilir yalnız
neyse konu dışına çıktık yine maksat topici hareketlendirmekti ama bu saatte pek işe yaramadı herkese iyi geceler hayırlı kandiller tekrar
doni sen Mareşal Titonun uçağıyla tur atarken biz çalışıyorduk...
En Dip Yüzey Not...
03-06-2006, 13:16 PM ...Hulk'tan alıntı...
--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba donniedarko
atasın herkese farko
bol mesaj yolla bize
neşe getirdin sitemize...
harbidende neşe getirdin...
kroki falan anlamadım...kuryemisin Hasan Brother...
mete_han, desperadost, donniedarko, vınvın
doni bak vınvın abloşumda gelmiş topiği şereflendirmiş...kızmasın bize şimdi...bizim topiği üste çekmek için bunu yaptığımızı anlamaz belki...bu ulvi topiğin içine mendirek çakmayalım...silineceğini biliyoz zaten dimi ...vınvın abla ortamdayken herkes akıllı olsun...dünyay tatlısı ablamdır kendisi...çok sevilir tarafımdan...çokda mütevazıdır...
Skullhunter Admin
Katılımcı Listesi:
Starsailor
Vınvın
Kelsinus
Bodybody
Blacat
Necdet
desperadost
donniedarko
akalteke
007
ucanlaz
Maddi Destek Olmak İsteyenler aşağıda belirttiğim banka hesabına istediği kadar yardım yollayabilirler. Yollanan paralar ile çoçuklara hediyeler alınacaktır.
-Banka Bilgileri-
Hesap Sahibi: Erhan Erdil
Banka: Garanti Bankasi
Sube kodu: 719 - İstanbul KIZILTOPRAK
Hesap Numarasi: 6689052
Banka Hesabı Üzerinden Yardım Yapan Üyelerimiz:
Cüneyt Eralp / 007
Metehan Aysal / Metehan
Necdet Gülden /
Toplam: 220YTL
yapmammı ya şarkı hasan cım polimikte hasan biryanda mete_han nerede bizim erhan patlasın artık bu topik biran
destek gelsin MT den can dost kardeş üyelerle
yavrulara kavuşturalım hem sevgi hem hediye
onlar güldükce mutlu olalım yavrularımız küçüklerle
unutmasınlar hep sevsinler ansınlar MT i günlerce senelerce.....
Maddi Destek Olmak İsteyenler aşağıda belirttiğim banka hesabına istediği kadar yardım yollayabilirler. Yollanan paralar ile çoçuklara hediyeler alınacaktır.
-Banka Bilgileri-
Hesap Sahibi: Erhan Erdil
Banka: Garanti Bankasi
Sube kodu: 719 - İstanbul KIZILTOPRAK
Hesap Numarasi: 6689052
Banka Hesabı Üzerinden Yardım Yapan Üyelerimiz:
Cüneyt Eralp / 007
Metehan Aysal / Metehan
Necdet Gülden /
Adını Vermek İstemeyen bir üye
Toplam: 320YTL
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
GÖKSEL..., ledo
evet levent abi mikrafon pardon klavye sizde ne düşünüyorsunuz bu konuda
göksel geziler'de hakkımda bir daha konuşma duydum kardeşim yüzüme konuş tamammı
hey dostum desparadost bak nikinde bile hayr yokki sende hayır olsun yada hayır işi olsun des(paradostusun) sen kardeşim hadi sen gitde darbukanla ilgilen pardon ya sazmı çalıyodun türkücümüydün sen
öpüyorum seni uzun zaman oldu özlettin
abi o misafir sanatçı uvertürmü derler ne ondan işte
ajanda olabilir erhan tutmuştur. msn ye çevirmeyelim ren geyiklerini avlamayalım diye
bak şimdi niye gözükmüyor diye GİYDİRİYORSUN adama abi caizmi yani şimdi bu ben giydirince kulagımızı assılıyorsun kulagımın biri uzadı
sevgili göksel'cim haklısın valla bende sizleri acayip özledim sende gözümde tütüyorsun şu hayır işlerini yüzümüzün akıyla'da başarırsak ne mutlu bize karınca kararınca inşallah arkadaşlarımız katılımcı olur olmayanlarda canlar sağolsun kalpler bir olsun karınca kararınca pazartesi ola hayrola zamanımız var ama inşallah katılım çok olacak sevgiler bu organizasyonu düşünen gündeme getiren arkadaşımızada sonsuz teşekkür ve saygılarımı yolluyorum
İşte budur yaaaa, arkadaşlar bir müddettir siteye giremedim, daha sonrada işim yüzünden giremedim, bu gece yoldan geldim sabah siteye baktım ve bu başlığı gördüm, benim aylardır anlatmaya çalıştığım şeyler bunlar işte, sosyal etkinlik şart, biz Darülaceze ile bu olayı başlattık sanıyorum, artık en az ayda bir sefer bu etkinlikleri düzenliyelim, SONUNA KADAR SİZLEYİM, ama burada önemli olan şey site yöneticilerinin bu konuları desteklemeleridir, aksi taktirde başarı düşük olur, buradan, başta Erhan olmak üzere tüm site yöneticilerini kutluyorum, çok önceden planlamama rağmen motosikletimle yapacağım Gaziantep yolculuğumun tarihini değiştiriyorum, bu etkinliğe herkesin katılmasını istiyorum, artık ses getirelim, haydi arkadaşlar hep beraber destek.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)