Topiğin 6. mesajında +1 beni yazın demiştim ama
Topiğin 6. mesajında +1 beni yazın demiştim ama
Cüneyt Eralp
Arkadaşlar ben de geliyorum(eğer 15 kişilik kontenjanda yer varsa tabii)
Yeri gelmişken, Göksel'e de bir mesaj yollamak isterim. O da okuyor
Onun yazdıkları dikkatimi çekti ve kendi fikrimi belirten ve pozitif bir eleştiri olduğunu düşündüğüm yazımdan, arzu ettiği takdirde, kendisine bir mesaj çıkartır diye düşündüm. Sağolsun ne demek istediğimin çoğunu anlamış, teşekkür ederim !
#################################################
demişsin abi valla işte şimdi anlamadım yani bu iyi bişeymi yoksa giydirmeye bendenmi başladın hayırlısı olsun abi çolugun çocugun giydirmesindense büyüklerimizin kulagımızı çekmesine razıyım.
haaa
tamam yav
çantaları ayarlayacağım demedim...
yani hepsini ayarlayamam ama metro marketten alıalım ben kendı adıma bi kısmını karşılayacağım d edim..
damlacığım isterim ama hepsini ben karşılayamam şu anki durumda..
ama kendi a dıma yarısını karşılayacağım galiba...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
bu arada seviyeli eleştiriler ve yazışmalar sayesinde GÜNCEL olmasındaki katkılarından dolayı ledo (levent abiye) donniedarko (hasan) savaş iks iks larç abime teşekkürler
sürçü lisan ettiysek affola
saygılarımla
heh işte böyle abi bak nasıl nabzın yükseliyor zorla
bakma abi sen benim anlamadım dedigime işime gelmemiştir
şurada birbirini anlayan insan sayısında hiç bir fikrin varmı levent abi
ben teşekkür ederim seviyeli ve kırıcı olmayan anlamaya çalışarak yazdıgın yazılardan dolayı
saygılar
hürmetler
hayırlı kandiller (cümleten)
Katılımcı Listesi:
Starsailor
Vınvın
Kelsinus
Bodybody
Blacat
Necdet
desperadost
donniedarko
akalteke
007
ucanlaz
Maddi Destek Olmak İsteyenler aşağıda belirttiğim banka hesabına istediği kadar yardım yollayabilirler. Yollanan paralar ile çoçuklara hediyeler alınacaktır.
-Banka Bilgileri-
Hesap Sahibi: Erhan Erdil
Banka: Garanti Bankasi
Sube kodu: 719 - İstanbul KIZILTOPRAK
Hesap Numarasi: 6689052
Banka Hesabı Üzerinden Yardım Yapan Üyelerimiz:
Cüneyt Eralp / 007
Metehan Aysal / Metehan
Necdet Gülden /
Toplam: 220YTL
bizlere yavrular'ımız kardeşler'imiz nasıl seslenecek duyar gibiyim sizlerle paylaşmak istedim kısacık
http://rapidshare.de/files/32277626/...__AB_.mp3.html
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
hadi biri bi tartışma başlatsın da topic biraz rating alsın ya
Ne demek tatışma başlatsın ya Hasan sen niye hep bu tarz polemikler çıkarmaya çalışıyorsun anlamadım. Bir problem mi var açık açık yaz (ve tartışma başlar )
Ayrıca yardım yapağımız çocukların ihtiyaclarını yavas yavas karsılıyoruz.
Canta ihtaclarını Savasxxl ve Starsailor hallediyorlar.
Bunun dısındaki ihtiyaclarını maddi destekde bulunan arkadasların yolladıgı paralar ile karsılayacagiz.
Neler cocukları daha mutlu eder bunları konusalım.
eyvah baltayı taşa vurduk şimdi adminle de kavga edilmezki barış abi cevap verseydi keşke ona razıydım
yok abi ya sizden polemikçi filan olmaz benden biraz ders almanız lazım anlaşılan
hele bu metehan var ya hiçbir etkinliğe katılmaz, ama iş lafa geldi mi carcarcar...
yahu bir kişiylede kavga et be birader...bir kişinin kalbini kır şu alemde de nası bişey oluyor göreyim...
erhan abi bi ricam var beni şu listeden çıkarıversene ya...valla utanıyom...(verdiğimiz 3 kuruş bişey zaten... )
koca admini kapılara kadar getiriyom ya ona yanıyom...Bir Allahın günüde "ne incem lan aşağı kendin gel desen olmazmı..."
Dip Not...Seni sevmeyen Hakkın rahmetine kavuşsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)