[MT İstanbul] 16 Eylül Cumartesi Eyüp Çocuk Yuvası Ziyareti
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
hadi sokun elleri ceplere akrepmi var cebinizde yav
gerçi bu işlerde zorlama olmaz özellikle maddi konuda yani manevi desteginizde çok önemli çocuklarla geçirceginiz 1 saat onlar için neler ifade ettigini tahmin bile edemezsiniz. ama imkanı olan arkadaşlarda gereken hassasiyeti gösteriversinler.
dogru söylüyosun abi bir elin nesi iki elin sesi
ses getirebilecek bir org.
ERTESİ GÜN MANŞET
MOTOSİKLET çilerin çocuk yuvası ZİYARETİ
aynen öyle iki tane aslan gibi gazeteci arkadaşımız var
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
benide eklerseniz sevinirim listeye
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
-
-
ERTESİ GÜN MANŞET
MOTOSİKLET çilerin çocuk yuvası ZİYARETİ
Bu alıntı Gökselden ancak cevap Göksele değil, genel...
Bu tür hayır ve gönül işleri reklam amaçlı kullanılmaz, kullanıldığı takdirde amacından çıkar.
Ayrıca bu tür organizasyonlar tek başına da yapılabilir, eminim birçok insan da bunu böyle yapıyordur.
Eğer toplu halde gidilmek isteniyorsa, bu da bir tercihdir. Tabii gelmeyenlere laf atmadan.
Bu tür faaliyetleri bireysel yapanlara ya da herkesin duymasını istemeyenleri de içine alacak şekilde bu başlıkların altında çeşitli bira ve sigara parası hesaplamaları yaparak kimse kimseye örnek olamaz.
Unutmamak lazım ki birçok insanın bu siteye giriş amacı "bilgi edinmek ve hoşça vakit geçirmek" yani bu sitede geçirdiği vakit bu işler için ayrılmış zamanından. Aynı kişilerin çeşitli hayır işleri için ayırdıkları zamanı nerede ve nasıl kullandıklarını biliyormuyuz ?
Bu tür organizasyonlar yapıldığı zaman, amacı bir hayır işini toplu halde yerine getirmek olmasına rağmen, son zamanlarda bakıyorum ki bu başlıklar içinde hayır işinden ziyade sitenin diğer üyelerine "giydirme" yapılıyor !
Bu şekilde davranan herkesin bu tutumunu gözden geçirmesini rica ediyorum !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
-
Starsailor,
Üzgünüm ama ne kendi adıma konuştum ne de üstüme alındım. En baş satırda da söylediğim gibi herhangi bir rumuza da ithaf etmedim yazdıklarımı...
İsim belirtmek ve isimlerden alıntı yapmak ile ilgili bir endişem yok, ancak bu şekilde davranan kişi sayısı çok fazla. Mesela Göksel onlardan biri...
Ama dediğim gibi, bu yazı ne Gökselin şahsına ne de senin.
Anafikir çok basit, sitemle ya da hamaset yaparak kimseye hayır işini zorla yaptıramayız, bu kişiye özel bir durumdur ve herkesin çabaları da kendinedir.
Ancak bu tür işleri toplu olarak yapmak da bir metoddur, bu sitede birçok örneği olduğu gibi...
Benim itiraz ettiğim iki nokta var. Birincisi bu işleri motosiklet.net in veya motosikletçilerin ya da başka bir grubun adını duyurmak için fırsat bilmek.
İkincisi de "sizi bira içmeye davet etseydik herkes gelirdi, ama buraya gelmiyorsunuz" gibi ifadeler kullanarak demagoji yapılması...
Bu yukarıdakiler benim fikirlerim ve kimseyi kırmadan ifade etmek istedim. İsteyen düşüncelerime katılır, istemeyen katılmaz. Ama şu bir gerçek ki, bu başlıkların altında yazan bazı mesajlar gerçekten kırıcı seviyeyi geçiyor.
Not: özel konuşmalarda gaz verip, şimdi ortada gözükmeyenler konusunda haklısındır muhakkak
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
levent abi benim onu yazmamdaki amaç tabiki yardımın reklam edilmesi için degil tabiki bu tip yardımlarıda hatta ibadetide gösteriş olsun diye yapanların ibadetinden şüphe ederim
ancak şuda bir gerçekki biz motosiklet kullanıcılarının insanların gözündeki yerimiz trafikteki yerimiz malum. hatta bugün bir topik açıldı neden motosiklet kullanıcılarına serseri zibidi gözüyle bakılıyor diye.
benim orda ifade etmeye çalıştıgım ama edemedigim manşet konusunun bu yönde bizler adına bir nebzede olsa faydası olur sesimizi duyurmak adına trafikte bizde varız adına diye düşünerek yazmıştım.(yanlışta düşünmüş olabilirim)
yoksa amacım kesinlikle hadi biz yardım ediyoruz sizde bilin görün yardım edin etmezseniz giydiririz demek degildir. bu giydirme olayıda moda oldu abi (onaylamıyorum haklısın ama) boşver abi sende giydir gitsin yapcak bişey yok.
saygılar.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
giydirme sezonu hayırlı olsun aslında ihtiyacı olanları giydirmek daha hayırlısı olur ama böyle deyince de alınmalar olabilir neyse herkes düşüncesinde özgürdür kimsenin dediği de kimseyi bağlamamalı diye düşünüyorum biz burada insanlara buyrun yardıma ihtiyacı olanlara yardım edin dediysek ve bu hata olarak algılandıysa ben şahsen hatamın arkasındayım
-
boşver abi sende giydir gitsin yapcak bişey yok.
Gökselcim, ben giydirmiyorum sadece fikrimi belirtiyorum. bunu yaparken de kimseyi kırmadığımı umuyorum.
Yukarıda alıntı yaptığım türden cümleleri ( 3 bira parası da dahil ) birçok kişinin yazısında gördüm ama senden alıntı yaptım, çünkü sen beni tanıyorsun ve kötü niyetli bir eleştiri yapmadığımı tahmin edersin diye.
Tanımayan birinden alıntı yapsam, anında savaş alanına döner bu başlık.
biz burada insanlara buyrun yardıma ihtiyacı olanlara yardım edin dediysek ve bu hata olarak algılandıysa ben şahsen hatamın arkasındayım
donniedarko,
ben de gazetecilik yaptım. Kelime oyununu da iyi bilirim
Benim yazımda bahsettiklerim çok açık ve "ihtiyacı olanlara yardım edin" şeklindeki cümleleri kapsamıyor.
-
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Eyüp Çocuk Yuvası ile yaptığımız görüşmelerde okulların açılacak olmasından dolayı çok yoğun olduklarını bu tarz ziyaretleri haftasonunda yapılmadığını söylediler. Israrlarımız üzerine cumartesi günü bu ziyaret için randevu aldık.
Gelelim çoçuklar için ilk etapda istenen ihtiyaçlara;
Yaş ortalaması 7-12
Yuvada 30 Kız 34 Erkek var.
30 Kilotlu Çorap beyaz (kız)
34 Çorap (erkek)
30 adet beyaz kız önluk yakası
34 tane beyaz erkek önluk yakası
15 Adet Okul Çantası (1.Sınıf Öğrencileri için)
Bunların dışında bizim alacağımız veya etkinliğe katılacak olanlar yanlarında hediyelerini getirecekler.
Maddi Destek Olmak İsteyenler aşağıda belirttiğim banka hesabına istediği kadar yardım yollayabilirler. Yollanan paralar ile çoçuklara hediyeler alınacaktır.
-Banka Bilgileri-
Hesap Sahibi: Erhan Erdil
Banka: Garanti Bankasi
Sube kodu: 719 - İstanbul KIZILTOPRAK
Hesap Numarasi: 6689052
Etkinliğe katılamayıp çocuklara birşeyler yollamak istiyorsanız aşağıdaki belirttiğim adrese paketiniz yollayabilirsiniz.
Biz sizin yerinize çoçuklar hediyelerini dağıtacağız.
Erhan Erdil
Barbaros Bulvarı Günaydın 2 Apt. K1. D.1 Balmumcu / İstanbul / 0212130505
evet arkadaşlar olay belli, şekil belli ,hedef belli 'elimizi viçdanımıza koyup devam edelim(30 Kilotlu Çorap beyaz (kız))bu yazıyı okuyupta gözyaşı dökenlker duygulananlar hadi arkadaşlar ...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ledo adlı üyeden alıntı
Benim yazımda bahsettiklerim çok açık ve "ihtiyacı olanlara yardım edin" şeklindeki cümleleri kapsamıyor.
abi size saygım var bugüne kadar yüzyüze görüşmedik ama yazılarınızda herhangi bir kırıcı cümleye hiç rastlamadım, bu arada kelime oyunu yapmak gibi niyetim yok ben sadece fikrimi söyledim. geçen açtığım topice söylemiştiniz, ne olduysa ortaya söylenen şeylerden oldu diye yanlış hatırlamıyorsam, sizin yukarıdaki sözler de biraz ortaya söylenmiş gibi geldiği için ben de kendime pay çıkarıp cevap yazdım sürçü lisan ettiysek affola
-
neyse arkadaşlar herkesin düşüncelerine saygı duyuyoruz..
kadromuz 15 kişiye doğru yol alıyor hadi bakalım(burada kullanmak istediğim yüz ifadesi henüz keşfedilemediği için okuyucuya bırakıyorum)
-
ledo adlı üyeden alıntı
Gökselcim, ben giydirmiyorum
sadece fikrimi belirtiyorum. bunu yaparken de kimseyi kırmadığımı umuyorum.
Yukarıda alıntı yaptığım türden cümleleri ( 3 bira parası da dahil ) birçok kişinin yazısında gördüm ama senden alıntı yaptım, çünkü sen beni tanıyorsun ve kötü niyetli bir eleştiri yapmadığımı tahmin edersin diye.
Tanımayan birinden alıntı yapsam, anında savaş alanına döner bu başlık.
donniedarko,
aynen öyle levent abi yani seni tanımamış olsaydım şimdi dedigin gibi savaş alnına dönmüştü burası hatta benide çizmişlerdi dolayısıyla yazdıklarına ne kırılıyor nede alınıyorum insanların düşüncelerine katılmasamda saygı duyarım
eleştirinide art niyetle yapmadıgındanda adım gibi eminim.
ama bende 3 bira hesabında yemelerin içmelerin yapıldıgı org.lara (bunlar yapılmasın demiyorum yapanlarada lafım yok en sonuncusunu dün akşam başta ben yaptım çünkü yedik içtik eglendik) bir hayli ragbet görürken bu tarz hayır işlerinde gönül işlerinde insanların duyarsız oluşu beni düşündürüyor tatlı sitemler tatlı giydirmelerde (kuralları ve seviyeyi aşmadan) burdan kaynaklanıyor.
göksel ben giydirmiyorum demişsin
yav abi bide sen giydir be valla bazen iyi oluyor
-
donniedarko,
yanlış hatırlamıyorsun, aynen o ifadeyi kullandım. Kastettiğm ise ortaya karışık yapılan "giydirme, sövme, alay ve kınamalar" dı.
Benim yukarıdaki ifadelerim içinde bu tür bir öğe var ise üstüne alınmakta haklı olabilirsin, her ne kadar senin yazdıklarında dikkatimi çeken bir durum olmadıysa da...
Yeri gelmişken, Göksel'e de bir mesaj yollamak isterim. O da okuyor
Onun yazdıkları dikkatimi çekti ve kendi fikrimi belirten ve pozitif bir eleştiri olduğunu düşündüğüm yazımdan, arzu ettiği takdirde, kendisine bir mesaj çıkartır diye düşündüm. Sağolsun ne demek istediğimin çoğunu anlamış, teşekkür ederim !
Not: Bu arada iyi oldu bu sohbet, başlığa da biraz hareket geldi
-
starsailor adlı üyeden alıntı
bu arada savaşxxl abimize yardım organizasyonundaki katılım projesi için teşekkür ediyoruz..
derken benim hangi projemden bahsediyorsun damlacım valla anlamadım...
ama şunu söyleyyim buraya 1 ytl bağışlayanda gelip orada çocukların saçını okşayanda 1000 ytl verende aynı kefededir benim görüşüm böyle..
katılımda bulunuyora şu veya bu şekilde destek veriyorsa herkeze teşekkür etmek gerekir diye düşünüyorum..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
-
07 Eylül 2006, 18:18
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
derken benim hangi projemden bahsediyorsun damlacım valla anlamadım...
ama şunu söyleyyim buraya 1 ytl bağışlayanda gelip orada çocukların saçını okşayanda 1000 ytl verende aynı kefededir benim görüşüm böyle..
katılımda bulunuyora şu veya bu şekilde destek veriyorsa herkeze teşekkür etmek gerekir diye düşünüyorum..
Abi benim dün akşam mangal sefasında konuştuğum ve ''Çantaları ayarlayacağım'' diyen SAVAŞXXL değil SAVAŞXXS idi sanırım alla allah yavv
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler