arkadaşlar lütfen gelebilecekler gelsinler gelemeyecek a rkadaşlarda maddi d estek verirlerse ellerimiz dolu gideriz..
arkadaşlar lütfen gelebilecekler gelsinler gelemeyecek a rkadaşlarda maddi d estek verirlerse ellerimiz dolu gideriz..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
madem 15 kişi ile sınırlı o zaman şöyle bir yöntem denenebilir tabi esirgeme kurumu kabul ederse bu topic sbitlenip her ay 10-15 gönüllü düzenli olarak bu hayır işini üstlenir hem katılmak isteyenler katılımnı yapar hemde ordaki çocuklara daha çok zaman ayrılır.
örneğin ilk giden çeşitli çocuk oyunları ile vakti geçirir ikinci grup futbolla ilgilenen çocuklarla ufak bir maç yapabilir bu böyle ne kadar devam ederse böyle gider.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Sanırım önce gideceğimiz yuvadaki çocukların yaş ve cinsiyet aralığını öğrenmemiz gerekiyor. Bu bilgi elimizde olduğu takdirde onlara uygun seçenekler bulma şansımız daha yüksek olur...
Daha önce Riva 'da bu konuyu görüşmüştük ve ben 100 çift ayakkabı ayarlamıştım . ama sanırım kıyafetten çok farklı birşeyler yapma yolundayız.
Starsailor eğer yuva hakkında daha detaylı bilgi verebilirsen elimizden geleni yapmaya çalışırız
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
o gün aile içi hayırlı bir işimiz olduğu için ben gelemeyeceğim.
çok isterdim...
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
şu 15 kişi sınırını bir daha konuşma imkanın yokmu
yani 45 kişi olsakda 15-15 girip çıksak 10 dk arayla
şimdi saat bana uymadıgı için listeye yaz diyemiyorum
kişi sayısı fazla olursa geçte olsa gelirim en azından gelicem deyipte gelemezsem başkasını mahrum etmiyim yani o açıdan.
Eyüp çocuk yuvasında 7 / 12 yaş arası kız - erkek toplam 51 çocuk varmış
iyide niye cumartesi ben çalışıyom ama benim gibi çalışan çok arakadaşım var
Katılmak isteyenler isimlerini soylesin lutfen
benim yapabileceğim bir şey varmı
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
var tamercm dükkanda otur kontör sat yeter canım kardeşim...
O gün çalışıyorum ama organizasyon için yapılması gereken birşey olursa daima hazırım.Fikir için ayrıca teşekkürler.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-i- harfini unutunca nelere maloluyor senın benım gönlümde cm olmadığını s ende bilmiyorsan yuh yane...
sen kime yuh diyorsun savas bey sizi lütfen terbiye sınırlarını asmamanız için uyarıyorum yoksa günah benden gider bilmiş olun. sonra elimden tamerde alamaz
çattık yahu
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
ehuehuehue
konumuza dönelim...
Yerimiz varsa ben gelmeyi çok isterim .Lİsteye ekleyin lütfen.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)