Katılımcı Listesi:
- Starsailor
- Vınvın
- Bodybody
- Blacat
- Necdet
- desperadost
- donniedarko
- akalteke
- 007
- ucanlaz
- marl10
- kırmızı
- ..
- ..
- ..
Katılımcı Listesi:
- Starsailor
- Vınvın
- Bodybody
- Blacat
- Necdet
- desperadost
- donniedarko
- akalteke
- 007
- ucanlaz
- marl10
- kırmızı
- ..
- ..
- ..
Necdet abi yanılıyorsun. Bu ziyaret için yazı yazan ve geleceğini söyleyen arkadaşlarımızın bir kısmı otuz yaş altında ve çocuğu yok. Ama sitede otuz yaş ve üstü çocuk sahibi birçok kişi var...
ben genel anlamda konuştum yanlış anlaşımasın ama bu siteye hergün ortalama 200kişi den fazla giriş oluyor ve savaş abinin dediği gibi polemik
içeren topiçler rekor kırıyor mademki bu topiç açılmış herkes gereken desteğini
yapsın 1sıgara parasıda olsa yeter damlaya damlaya göl olur
Arkadaşlar bu iş hayır işi bu iş gönül işi.. Levent Abinin de söylediği gibi kimseyi zorlamak, kimseye kızmak olmaz... Hadi bırakalım artık kim ne yaptı ya da yapmadı, ilgi var ya da yok diye düşünmeyi. Zamanımız azalıyor. Başka neler yapabiliriz onu düşünelim. Çocuklara giderken yanımızda neler götüreceğiz orada ne yapacağız onu düşünelim.
abi diyorum ben size patlatalım bir tartışma ilgi artsın ama yok kimseden tık yok bana bak necdet abi sen motorunu satıyon diye buradasın dimi hı söyle hadi aksini ıspatlayabilirmisin ya savaş abi sen sana ne demeli telefon satmak istiyosun demi yok abicim yok size burdan ekmek yok vınvın'ın da kaşının üstünde gözü var yok gözünün üstünde kaşı var
yok hasancım eski taktiklerde işe yaramadı...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Yarın ya da perşembe çocukların ihtiyaçlarını almaya gidiyoruz
Ducatista:)
guncelll
GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
SAVASXXL, donniedarko, necdet, vınvın
ah ulen ah körler sağırlar hesabı...
hödoralcım s ende gelecekmsın kardeşim..
veya yardımda bulun YENİ banditinin aşkına
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Konuyu Toplam 10 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
vınvın, federal, kırmızı, Rüzgarınoğlu, SAVASXXL, Slwer
savaş abi sanırım ilk defa bu kadar kalabalık oldu
misafirlerde bizdenn
GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:
İş yoğunluğundan siteyi takip edemeyenlere msn den haber verdiğin için teşekkürler kırmızı
günceeeel
güncellll
ben küçükken hiç oyun materyalim olmadı...
Bir Telefon Diyaloğu...
Amir: Sayın Müdürüm bu ziyarete gelecek motorcu gençler oyun materyali getireceklermiş...bir sakıncası varmıdır acep...
Müdür: O nedir len...materyal falan ne demek istiyorsun...Müdürüne isyanmı ediyorsun hakaretmi...bak sicilini bozarım...ne demek istiyosun...
Amir: Müdürüm çocuklar için zeka geliştirici oyuncaklar kastediliyor galiba...
Müdür: Ben anlamam materyal falan...hemen Bakanlığa ve Emniyete yazı yaz...materyal nedir...siyasi bir bağlantı örgütsel bir uzantı varmı diye sor...ne yapalım de...
Allah sonumu hayır etsin...Ateşle oynuyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sonunu iyi görmüyorum hacım bu gidişat gidişat değil uyarmadı deme
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)