Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

[MT İstanbul] 16 Eylül Cumartesi Eyüp Çocuk Yuvası Ziyareti

REKLAM ALANI
    kırmızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yaaa ablamm benii yazdırmammışşş
    bende gelmek istiyorumm beniidee ekleyiiinn
    kardeşlerimle bende oyunlar oynamak istiyoruuumm......
    onlarraa massallar anlatmak istiyoruuumm........

veee MT sizden de daha cokk destek istiyoruumm
    GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı SAVASXXL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok babacım polemik yok burada o yüzden rağbet yok...
    hemen yapalım bir polemik bizde polemik çoook ya arkadaşlar yeme içme gezme işi olunca herkes koşa koşa gelir ama böyle sosyal içerikli yardım amaçlı bir etkinlik olunca neden herkesler sus pus olur?? bir sigara paketi kadar kadar değeri yok mu o zavallıların gözünüzde? üyelerin tamamı bir günlük sigara parasını gönderse yeni bir çocuk yuvası bile açılabilir az çok demeyin arkadaşlar damlaya damlaya

vınvın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evvvveeeeet uykusu kaçan arkadaşlaaaar bu topik güncel ve hala götüreceğimiz oyuncaklara karar veremedik

Hadi ama yok mu oyuncak konusunda fikir verecek kimse

akalteke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger
    Kocaman kara, ela,renkli gözler üzerinize bir mahalle arasında çevrildiğinde. En cok sevdikleri oyunlarını yarıda bırakıp size ve motorunuza hayran hayran baktıklarına mutlak şahit olmuşsunuzdur. Belkide oturduğunuz bir yerde kaskınızı gören çocuk abi yada abla senin motrunmu var diye sorduğunda nasılda yüreğiniz titremiştir. Bizi en çok onlar sever. ve belkide onlar anlar.

Sizi görmeye görsünler. bütün ilgilendiklerini bir kenara koyar. Ve hemen hayaller kurarlar motor üstüne. bunlar bu çocuklar. etrafımızda anası babası yanıda olan çocuklar. Peki ya ötekiler. Anadolunun bir köyünde yada istanbulun bir yetiştirme yurdunda olanlar. Motor üstüne düşleri olmayacakmı onların. Bir kaska bakarken mutlu olmayacaklarmı. Elbet olacaklar ve elbette düşler kuracaklar.

Varsın rastlamasınlar, Bir yurdun yüksek duvarlarını aşamasınlar. Yada kimsesiz olmanın yitmişliğinde bizim farkımızda bile olmamış olsunlar. Biz varalım onlara en afili motor kıyafetlerimizle motorlarımızı kasklarımızı pırıl pırıl yaparak. O duvarları aşarak. Belkide kendi içimizdeki duvarları asarak. Yada kendi yitmişliğimizde onların varoluşunu Hissetmek için orada olalım.

Velhasılıkelam motorcunun tam yiğit liğinde onlara verilecek bir gülücük dünyaya değer.

Çocuklar bizi sever.........
    Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı vınvın adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi ama yok mu oyuncak konusunda fikir verecek kimse
    gidilecek yerde kaç yaşında çocuk grubu olacak...galiba her yaştan...2-3 aylıktan 8-9 yaşına kadar...biz 15 kişiyiz bütçe belli...hangisini hangi oyuncakla mutlu ederiz acaba...

benim üzüldüğüm nokta şu...

bu çocuklar mutluluğu huzuru o ortamda yakalayamayacaklar...yani orada bu kimsesizliğin verdiği hüzün en alt sınır...ziyaretcilerin biz misafirlerin vermeye çalıştığı sevgi ilgi alaka üst sınır...ortası hiç olmayacak ona yanıyorum....belki olacak ama 18 den sonra bir düzen kurduklarında...yani 18 yaşına geldiklerinde topluma entegre edilmeye çalışılıyor...neyse karışık meseleler...

(bu sosyal tespitler organizasyon ile alakalı değildir...genel yorumdur..)

ama "oyun materyalleri" çok hoş ya...

materyalleştirdiklerimizdenmisiniz...

materyalleştiremediklerimizdenmisiniz....

önerim çocuklara kitap götürmeniz...kesinlikle ne alacaksanız kitapda götürün...masal kitapları boyama kitapları vs...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman AN 650 Executive
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ama "oyun materyalleri" çok hoş ya...

materyalleştirdiklerimizdenmisiniz...

materyalleştiremediklerimizdenmisiniz....

Bulmuşun senin cımbızlık kelimelerden yine...
    Cüneyt Eralp

[QUOTE=mete_han;423869]gidilecek yerde kaç yaşında çocuk grubu olacak...galiba her yaştan...2-3 aylıktan 8-9 yaşına kadar...biz 15 kişiyiz bütçe belli...hangisini hangi oyuncakla mutlu ederiz acaba...

Yaa mete_han sonra ben kızınca hatalı oluyorum.

Arkadaşlar bu yuvada 7 / 12 yaş arası kardeşlerimiz var. Bu kardeşlerimizin içinde hem öksüz hem yetim olanların yanı sıra sadece öksüz veya yetim olup bu yuvada yaşayan ya da ailesinin sosyo-ekonomik durumu onların ihtiyaçlarını karşılamaya yetmediği için devlet tarafından korumaya alınmış olanlar var.

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Maddi Destek Olmak İsteyenler aşağıda belirttiğim banka hesabına istediği kadar yardım yollayabilirler. Yollanan paralar ile çoçuklara hediyeler alınacaktır.

-Banka Bilgileri-
    Hesap Sahibi: Erhan Erdil
    Banka: Garanti Bankasi
    Sube kodu: 719 - İstanbul KIZILTOPRAK
    Hesap Numarasi: 6689052

Banka Hesabı Üzerinden Yardım Yapan Üyelerimiz:
    Cüneyt Eralp / 007
    Metehan Aysal / Metehan
    Necdet Gülden /
    Adını Vermek İstemeyen bir üye
    Serdar Yakacık
    Bekir Gül
    Özgür Kaya

Toplam: 500YTL

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    25 bin üyesi olan bir sitede bir yardım kampanyası için sadece 500 ytl toplanırsa gerçekten ayıp olur yakışık kalmaz derim

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    Alıntı donniedarko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    25 bin üyesi olan bir sitede bir yardım kampanyası için sadece 500 ytl toplanırsa gerçekten ayıp olur yakışık kalmaz derim
    sana bu konuda hak veriyorum hasan demekki 250 üyemiz var sadece

erhan kardeş hesaba uafak tefek bişey yatmış olmalı bizim biladerden haber
    verim dedim

SAVASXXL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP XL 650 V
    ArkadaŞlar Kİmse Sİzİ Ayiplayacak DeĞİl 5 Ytl Bİle Yzitrsaniz Ama Yatirmayanlar Bence Ayip Edİyorlar...
    [B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    Alıntı SAVASXXL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ArkadaŞlar Kİmse Sİzİ Ayiplayacak DeĞİl 5 Ytl Bİle Yzitrsaniz Ama Yatirmayanlar Bence Ayip Edİyorlar...
    savaş abi çok haklısın zaten bunu yapmayan kalbi olmamalı neyse zorla
    hiçbirşey olmaz bu içten gelmesi lazım yoksa anlamı da olmaz

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

(bu sosyal tespitler organizasyon ile alakalı değildir...genel yorumdur..)
    vınvın beni sende anlamazsan ne diyim...

dikkat çekmeye çalıştığım nokta şu...İsterse günde 1 milyon ziyaretçi olsun...yaş grubuda önemli değil...hepsinin bir evi olsa diyorum...Darülaceze...Çocuk Esirgeme kurumlarına ihtiyac olmasa herkesin sıcak bir yuvası olsa...hayat bayram olsa falandı yazmak istediklerim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Tamam mete_han seni anladım. Haklısın keşke herkes ailesi ile evinde huzurlu sağlıklı bir hayat sürebilse. Ama maalesef çocuk yuvaları da yaşlıların bakım evleri de hayatımızın gerçekleri... Bize düşen onları yanlız bırakmamak, elimizden geldiğince onlara destek olabilmek... Bu kurumlarda hayatlarını geçiren hiçkimse kendi tercihleri olduğu için orada değil ve hayatın bize, çocuklarımıza ,sevdiklerimize ne getireceği de belli değil... Ama bu gün onlara yanlız olmadıklarını hissettirmek,elimizden geldiğince destek olmak için bişeyler yapmak zorundayız...

destinyofrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GSX-R 600
    Tamam mete_han seni anladım. Haklısın keşke herkes ailesi ile evinde huzurlu sağlıklı bir hayat sürebilse. Ama maalesef çocuk yuvaları da yaşlıların bakım evleri de hayatımızın gerçekleri... Bize düşen onları yanlız bırakmamak, elimizden geldiğince onlara destek olabilmek... Bu kurumlarda hayatlarını geçiren hiçkimse kendi tercihleri olduğu için orada değil ve hayatın bize, çocuklarımıza ,sevdiklerimize ne getireceği de belli değil... Ama bu gün onlara yanlız olmadıklarını hissettirmek,elimizden geldiğince destek olmak için bişeyler yapmak zorundayız...

Halimize şükretmeliyiz dün rüyamda birini gördüm ve bu dünyada mutlu olduğum huzur duyduğum tek sabaha uyandım rüyamda annemi gördüm ve sarıldım ona çok özlemişim hande o kadar güzel bir sabaha uyandımki anlatamam üşümem geçti hasretimde ve anlıyorumki bu çocukların üşüyeceğini hasretlerinin ne denli büyük olduğunu ve ihtiyaçlarını kafamda oluşturabiliyorum yazın benide Eğer bir işim olmazsa malum çalışmamdan dolayı gecesi gündüzü belli değilOrda onlarla paylaşmak hissetmek çok güzel olucak
    Çevreme haber verdim birşeyler toplamaya çalışacağım ve kendi yardımımda olucak inşallah

Motosikleti

onlara yanlız olmadıklarını hissettirmek,elimizden geldiğince destek olmak için bişeyler yapmak zorundayız...
    Abloşum inanki onlar yalnız değil...yalnız olduklarını sanıyoruz ama melekler korumasında Yüce Allahın kudreti onlarla...buna canı gönülden inanıyorum...

Belkide annesiz babasız bir bebeğin ağlamasıdır kıyameti koparmayan...onun yüzü suyu hürmetinedir...

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Metehan,

tam damardan girdin, bas şırıngaya bari biraz daha da, akşam akşam.....
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

Xmaxman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner VXR 200
    allah allah yaa allah allah yaaaa allah allah yaaa )

bende forumu okuduğumu sanıyorum...kör gibiyim

daha yeni gördüm topiği...o liste hernerdeyse adım yazın lütfen..
    [COLOR="Red"][B]vınnnnnnnnnn !!![/B][/COLOR]

Motosikleti
    Abi bebeler deyince kimsesiz yavrular deyince düşününce bu iri bedendeki kalp bir kuş gibi pır pır ediyor...hayat anlamsızlaşıyor...yaşam derinleşiyor...ama sığ bir derinlik bu...evladımız var...bizde hasretiz...2-3 günde bir görmeyle olmuyor be abi...bu yavrular anaya babaya hasret kaldığında ona oyuncakla...bakıcı gönüllü annelerle...canım cicimle nasıl kandırırız abi...isyan etmemek için bana bir neden söylesene abi...bu yavrulara nasıl hesap veririz abi..."annem babam nerde beni niye buraya terketti..."dediğinde kim hesap verir...bir tane akrabalarımı yoktu bu koca dünyada...

Niye sistem değişmez abi...Çocuk Esirgeme Kurumları...Darülaceze kapanmalı abi...Evsiz parklarda yatan kalkan kimsesiz insanlar yaşlıları Devlet himayesine alabilir...Bu güc bizde var ama iktidar yok...lider yok...adam yok diyelim...lafta mangalda kül bırakmayan kabadayılıkta üzerine olmayan şahısların idaresinde nereye varacağız oda meçhul...abi ben sağ sol bilmem...sosyal devlet bilirim...sosyal devletin gerçekleri vardır...Her konuda başarısız ol ama kimsesizine yaşlına yetimine öksüzüne sahip çık...Ledo abi Darülacezede olacaktın...Akıllara zarar manzaralar vardı...

Malatyadaki olayları sende takip ettin...noldu bu eziyet eden kadınlara...bu insan müsveddelerine...

Tüyü Bitmemiş yetimin hakkını koruyamayan devlete ben devlet mi derim...isyanlardayım...

sevgilerimle...

007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman AN 650 Executive
    Yaw Mete yapma kardeşim gece gece uyutmayacaksın bizi...

Zaten her ana sayfayı açtığımda o ufak deniz gözlü kızın bakışları içime yağıyor...
    Cüneyt Eralp

11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler