yok bence iyi adam mete birkaç güne kadar gelir
yok bence iyi adam mete birkaç güne kadar gelir
evet arkadaşlar yakalar ve çantalar tamamdır..
çoraplarıda gelen paralarla alıp üzerine artanıda hediyeleri aldıkmı okeydir..
zeka geliştirici materyalleri de hazır edelim staralior hanumefendü..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
hasanım kanaryam işler bozuk olmasa inan onlarıda tamamlamak ister gönlüm ama yok valla olsa tükkan sizin....
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
donniedarko, ALPERRR, mete_han
bak bide gelmez diyodunuz
iti an çomağı hazırla demişler...ben geldim...
ben geldim topiğe...besmele çekeyim önce...fekat bu topikten bana havyar çıkmaz...because topik sahabı starsaılordur... admınızle bir gönül bağı olup yengemizdir...akıllı olmakda fayda vardır...ayrıca "bacımız" statüsündedir...
doni sen gitmedinmi bu ambiansa...ne oldu ne bitti...sende bana benzedin iyice geyiğe adadın kendini...hacım noldu Eyüpte yazsanıza ya...
Dip not...vınvın abloş yadıklarını okumadım sanma... çok sevgili kırmızı hanımefendiye selamlar...ablasının hatırına bana kızmasın...ben zararsız bir süneyim...kendi halimde doğada takılırım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
böyle yakalarlar adamı işte hacım bu arada biz olmazsak topicle ilgilenen yok farkındasın dimi
bende şaşırıyorum...topik beklediğim ilgi alakayı görmüyor...sapanca gezisi kamp gezileri vs. darülacezedeki havayı bulamadık valla...
biraz da buraya ilgi lütfen
Haso şimdi Çocuk Esirgemedekiler napıyordur acaba...
biz internette lay lay lom yaparken o yavrular napıyor kimbilir...
karınları tokmu...hastamı...
büyükler küçükleri dövüyormu...eziyet falan varmı...
kimsenin bilmediği dolaplar dönüyomu Malatyadaki yavrular gibi...
Anadoludaki esirgeme çocukları napıyor sence...
peki ya anası veya babası veya hem anası hem babası vefat etmiş akrabalarının yanıda büyüyen genç kızların duyguları ne şimdi...
sevdikleri çocuklar onları babasından isteyemeyecek diye utanırlarmı...
keşke babam olsaydı saçımı okşasaydı derlermi...
bir sabah annem olsada bana bir kahvaltı hazırlasaydı ana kız sohbet ede ede seda sayanı izleseydik derlermi...
veya oğlan ah babam olsaydıda Beşiktaş Trabzon maçına giderdik dermiydi...
genç çocuklar okuyabiliyorlarmı..
her istediklerini alabilirlermi yuvadaki çocuklar...
ya bebeler...her altı ıslandığında değişiyormu...
peki ağladıklarında 0-1-2-3 yaşlarındaki bebelerin kim başlarında şimdi...
kabusla uyandıklarında kimin kucağında gözünü açabilirler...
canı şimdi yemek istediğinde su istediğinde birileri verirmi...
Huzurevindeki yaşlılar kaçıncı sigaralarını içmişlerdir...
Huzurevine gittiğimde elleri ayakları olmayan...gözleri görmeyen...dili konuşmayan ve altına yaptığı için değiştirilmesi için isyan eden en üstteki amca napıyordur şimdi...
Uşaklı Nine napıyordur....ben bişey istemiyorum sadece ziyaretime gel yeter diyen...nolur beni hep ziyaret et diyen tekerlekli sandalyedeki elleri tutmayan nine ne yapıyordur Hasanım bi cevap ver bana nolur...
aklımı yitiricem be kanka...allah bize bu aklı selim tutalım diye vermedimi...ama bu gördüklerimiz nedir Hasanım...
bu gördüklerimiz "yaşadıklarımız" olursa ne yapıcaz böyle güçlü olabilecekmiyiz be Hasanım...
bu nasıl bir kaderdir...nasıl bir hayattır Hasancım...
bu ülkeyi bu uçurumlara bu sosyal çarpıklıklara götürenleri mezarlarından çıkarıp kemiklerine tükürmek geliyor içimden...şimdiki iktidarı ne yapmayı istediğimi hiç sorma...
mete abi duygusal bir patlama yaşamışsın resmen ellerin dert görmesin biz burda cbr mi ybr mi tartışması yaparken onlar neyi tartışıyorlar acaba yada biz motorun markasını modelini yükseltmeyi hedeflerken onların hedefi nedir hiç düşünen var mı gecenin bu saatinde ateş düştüğü yeri yakar demişler doğru ateş düştüğü yeri yakar ama bütün vücut o sızıyı hisseder, eğer hissetmiyorsak ters giden birşeyler var demektir şapkamızı önümüze alıp etraflıca bir düşünmemiz lazım demektir cbr alıp almamak gibi tercihimiz olabilir ama onlar tercihleri değil zorunlulukları zorlukları yaşıyor o zorluklarını paylaşıp bir an olsa gönüllerini hoş tutmak o kadar da zor olmasa gerek
Hasancım inanki elimiz kolumuz bağlı...ben şapkayı önüme koyup düşünmek istemiyorum abicim...onları bu kaderden nasıl kurtarabilirizi arıyorum...çok karışık mevzular...
Usame Bin Ladini bazen anlayabiliyorsun...
Bazen Ben Mesihim diyen Ağcayı anlıyorsun...
Bazen bu dünyayı yıkıp yeniden kurmak istiyorsun...
Bazen Adem Babamız gibi gemiye iyi insanları alıp kötülerin boğulmasını istiyorsun...
Bazen bir çiçek olmak istiyorsun biri kopardımı artık olmamak...
bazen bir böcek olmak istiyorsun biri seni ezsin...
ama neden yok olduğunu hiç anlamamak istiyorsun hep...
yok olmak istiyorsun sonsuzluk denen yer nerede merak ediyorsun...
anası babasının bir kuytuya poşetin içinde bıraktığı yuvadaki bebeğin ağlama seslerini duymamak...
sana benim annem babam nerede der gibi o melek bakışından kaçmak en uzak yer neresiyse oraya gitmek istiyorsun...
ama o ses hep peşinde oluyor...
onun cennete gideceğini biliyorsun ya...sen cehennemi yaşıyorsun hep dünyanda...
Bize 2. Bir hayat sanş tanıyan , gemisine bizi alarak hata yapan(Adını bile hatırlamayan insanları niye alsınki ? gemiye..) NUH Peygamberimizin kemikleri sızlamıştır bu yazıdan sonra...
fakir fukara edebiyatı yaptığıma bile sevindim bu yazından sonra...
Ben hiç olmazsa anladığım, yaşadığım ve başıma gelenleri yazmışım....
Evet arkadaşlar ..
5 ytl bile olsa azcık bu para göndermeye utanırım demeyin lütfen elinizden ne kadarı geliyorsa onu yollayın...
Arkadaşlar siz merak etmeyin karamsarda olmayın, bu hafta etkinlik gereken ilgiyi görecektir.
yok babacım polemik yok burada o yüzden rağbet yok...
inşallah handecim göznlümüzde bundan yana ama bakalım a rtık...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)