[MT İstanbul] 05.09.2006/ Üniversiteliler Dolmabahçe'de Toplanıyoruz.
-
Herkese merhaba arkadaşlar.
Uzun bir zamandır üniversite öğrencisi olup da motosiklet sevdalısı olan arkadaşlarla aşağıdaki linkte yazışıyorduk. Talep fazla olunca bir tanışma düzenleyelim dedik. Bahsettiğim Topic şudur:
http://www.motosiklet.net/forum/show...t=%FCniversite
Amacımız MT üniversite öğrencilerini tanıştırmak ve kaynaştırmak. Öncelikle üniversiteliler olarak kendi aramızda tanışmak istiyoruz. Bu konuda anlayış gösterirseniz seviniriz.
Buluşma Tarihi: 5 Eylül Salı
Saat: 18:15'den itibaren (Ben daha erken orada olacağım)
Yer: DOLMABAHÇE ÇAY BAHÇESİ (Sarayın yanındaki Çay bahçesi, deniz kenarı, Beşiktaş)
Çoğunluk buluşma yeri ve saatinin değiştirilmesini talep ederse tabi ki değiştirip düzenlemeler yapabiliriz.
Havalar önümüzdeki hafta sonuna doğru tekrar bozacağı için Salı gününü düşündük.
Katılımcı Listesi
1. LesPaul
2. Paşa
3. SuSpect
4. escapesus
5. tronic
6. T_uruncu
7. ArdaTugay
8. Carlitoturco +1
9. necdet
10. batuhan35
11. evrennn
12. Zuhtupasa
13. onurcan
14. mete_han
15. kamilaslan
16. osak
17. starsailor
....
....
Carlitoturco adlı üyeden alıntı
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Reklamlar
-
Bende üni. öğrencisiyim bende geleyim diecem ama o gun karşıya geçmem lasım, ama zati swissotel de çalışıyorum yani yuruyerek 2dk. gelirim tanışırım sora kaçarım
Soda Ayran Cool
-
selamlar,
ben de geliyorum.. listeye ekleyiniz..
Get your motor running, Head out on the highway
Looking for adventure, And whatever comes our way...
-
18.15 e yetişemeye çalışıcam.Kartal'da fabrikadan çıkıcam 17.30 da.O sabah hava iyi olmazsa motorla gitmeyeceğim için kartala dönüşte bostancıya uğrayıp öyle gelicem. Bundan kime neyse işte :D en geç 19.00 gibi oradayım.Sevgiler
Uğur
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
-
belki ben de gelirim kart ünili olarak
-
@T_uruncu
Estafirullah o nasıl söz Ben de kıdemli sayılırım.Bekleriz
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
-
selam bende üni li deilim ama (Bu herkese açık bir davettir tabiki) bu yazıda beni kapsar diye düşündüm listeye benide eklermisiniz kısmetse salı günü orda olucam.
-
yaw biri cıbırcıları toplar biri üniversitelileri toplar ne iş biz ne yapcaz
bende topic açim ayakkabıcıları topliyim bari
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi bu çekik gözlü asyalılar niye gelip bizim tarafta toplanıyorlar ki
tronic adlı üyeden alıntı
@T_uruncu
Estafirullah o nasıl söz
Ben de kıdemli sayılırım.Bekleriz
tronic bizim topic yerlerde sürünüyo bi de ona yazıversene canım kardeşim
-
donniedarko adlı üyeden alıntı
abi bu çekik gözlü asyalılar niye gelip bizim tarafta toplanıyorlar ki
tronic bizim topic yerlerde sürünüyo bi de ona yazıversene canım kardeşim
yazarım tabi hasan'cım.
-
serkan79 adlı üyeden alıntı
yaw biri cıbırcıları toplar biri üniversitelileri toplar ne iş biz ne yapcaz
bende topic açim ayakkabıcıları topliyim bari
abi 44 numara ayakabı varmı
-
Loft adlı üyeden alıntı
abi 44 numara ayakabı varmı
56 numaraya kadar var hatta devenin bale pabucu bile var
-
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
-
serkancım sen arkadasları topla salı günü secret garden a gel arada fazla mesafe yok aynı gün ayrı yerde olmasın millet hepberaber olalım
-
evet salı günü secret garden olduğunu unutmuştum ben. hava durumuna baktım da, en uygun gün salı gözüküyodu.
şimdi bunu demiş bulunduk, oraya gelmeyi ayarlayabilirmiyiz bilmiorum.
olmadı bi tanışalım da biz, öbür haftaya oraya geliriz.
karışıklık olmasın şimdi
bu arada imzan güzel olmuş
-
LesPaul adlı üyeden alıntı
evet salı günü secret garden olduğunu unutmuştum ben. hava durumuna baktım da, en uygun gün salı gözüküyodu.
şimdi bunu demiş bulunduk, oraya gelmeyi ayarlayabilirmiyiz bilmiorum.
olmadı bi tanışalım da biz, öbür haftaya oraya geliriz.
karışıklık olmasın şimdi
bu arada imzan güzel olmuş
secret garden da gec saate kadar takılıyoruz siz 18:00 gibi bulusursanız 2 saat tanışma yeter ordan gecersiniz tarabyaya dogru havada güzelse problem yok zaten ama sıkı giyinin secret garden iyi esiyo üşütmeyin sonra
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
LesPaul adlı üyeden alıntı
hasan abi sen de gel bekleriz. sizin topiğe geleyim diye yazdım sadece cıbırları alıyomuşsunuz, gücendim walla. böle olmamalı ayrı gayrı
[/B]
eyvalah serkan gelmeye çalışırım müsait olursam ya bizim topic için de alınma darılma olmasın sadece biz kendi aramızda küçük bir gezi yapalım dedik öyle yeme içme olayı fazla olmayacak o kadar ısrar var ama kimseyi almıyoruz özellikle de ismi serkan olanları
-
-
bni ekledinizi çin teşekkür ederim gelicem ihşallah havada güsel olur
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler