tamam ben 18.00de dolmabahçedeyim o zaman sarı kafa bir şeyim elimde de kask olur bir de üstümde siyah bir t-shirt ama yakama kırmızı gül takmayacağım sapanca gezisine katılmış olanlar beni biliyordur zaten
tamam ben 18.00de dolmabahçedeyim o zaman sarı kafa bir şeyim elimde de kask olur bir de üstümde siyah bir t-shirt ama yakama kırmızı gül takmayacağım sapanca gezisine katılmış olanlar beni biliyordur zaten
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
18:00da ordayım, belki 17:40 da olabilir ama olmayabilirde
Ama çok durmicam, cunku karşıda seminerim var.
Soda Ayran Cool
ben de gelmek isterdim arkadaslar ancak musait olmayacagim o saatlerde. bir sonrakine umarim.
yaw serkan burdan milleti toplayıp şöle güzel bir toplu sürüş sonunda secret garden a iltihak etsek diorum..
S&S
alican abi bu akşam amacımız tanışmak olduğu için en az 1-2 saat dolmabahçede otururuz.
ondan sonra saat ilerlemiş olacak biraz. arkadaşlar secret garden a gitmek isterlerse ondan sonra gideriz. kendi kararlarıdır.
kendi adıma secret garden'a gelebileceğimi sanmıyorum. çok hastayım bugün, buna da geleceğim dediğim için geliyorum. evden çıkacak halim yok ama.
bir daha ki sefere secret garden a da gideriz tabi ki..
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
Falla ben gelmicem secret garden'a çunku karşıya geçecem.
Soda Ayran Cool
bu ne lise mezunu motorcular gelemiyomu???
üniversiteliler diye sitemi var yoksa heralde bu siteye üye olacak adam ama ya lise veya dengi mezunuysa
bugün 4 arkadaş geldik ama saat 20.15 di ama kimse yoktu :(
çok güsel toplandınız çok saolun be! o kadar yola ve trafiğe katlanıp geldik neyse bidaha gelmeyiz
arkadaşım biz de tam o saatlerde oradan kalktık. sanırım siz görmediniz. zaten en son 5 kişi kalmıştık o saatte. kimse kalmayınca sıkılmaya başladık ve secret garden'a gidelim, biraz da orada oturalım bari dedik.
bir daha gelip gelmemek senin kararın dostum. ama böyle söylemene üzüldüm doğrusu.
okulların açılmasına yakın bir tarihte tekrar bir buluşma düzenlicez. inşallah o zaman görüşebiliriz..
@ArdaTugay
Sinirlenme hocam , aynı şey benim de geçen pazar cbr buluşmasında geldi.Ben de geldiğimde kimse yoktu.Bu tür aksaklıkların tek çözümü bir kaç kişinin telefonunu almak.Sağlık olsun.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
canınız sağolsun kısmet değilmiş bi daha ki sefer inşallah...!
:cat: [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]34 GS 7131[/COLOR][/FONT]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)