Ah ulen ah gelinmezmi bea böyle geziye. Ama ne yapayım kayınbiraderimin düğünü var. Nasıl ekerim.. Ah be ah başka tarih bulamadınızmı be arkadaşlar yahu
Saat 7:00
Saat 7:30
Saat 8:00
Ah ulen ah gelinmezmi bea böyle geziye. Ama ne yapayım kayınbiraderimin düğünü var. Nasıl ekerim.. Ah be ah başka tarih bulamadınızmı be arkadaşlar yahu
problem yok güzel bi gezi olacak biraz yoruluruz ama değer gibime geliyo
bana kalsa sabahın erken saatlerinde orda olmak için gece 3 te yola cıkalım dicem ama dayak yemekten korkuyorum
bır terslık cıkmazsa bende artcımla gelıorum..kelsınus bızeeee karpuz getır!!!!:D
not:bızım düldülden sıkılmazsınız dımı)125cc bıldıgınız uzere..yanı tahmını gezı suratı kaç olcak?işteyim cok ınceleyemedım topıcı yazıldıysa pardon..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Haydin arkadaşlar,Ben de okadar yolu nasıl gidip geleceğimi düşünüyorum ama atladık birkere,herkezi bekliyoruz.Şöyle en az 30 motor çıkalım İstanbul'dan...
!4 uye ve 5 misafir topicte
UCANLAZ, CartaL, dogma, FutureShock, koyulacivert, lazer, mos, praetorian, Rahmi&Halime, Shamyl, SYMALİ, tuncayguler14, yalgin
Ok anlaşıldı merkez Maslak BP de buluşuyoruz.
Ben de telefonumu vereyim 0900 910 aaa pardon bu iş telefonum
0536 260 7513 Ben büyük ihtimal araba ile gelicem fazla eşyanız olursa bagajım sizlere açıktır haberiniz olsun
Olsun be arkadaşımm... Seneye daha büyük bir etkinlik düzenlemeyi düşünüyoruz.. O Zaman Bekleriz senide ;)
Konuyu Toplam 22 üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
myheart, Battal, CartaL, dogma, FutureShock, koyulacivert, lazer, mos, praetorian, Rahmi&Halime, serkan79, Shamyl, SYMALİ, tuncayguler14, UCANLAZ, yalgin
Evet arkadaşlar katılımlar artıyo.. Ve dahada güzel olacaga benzio bu gezi...
praetorian Listeye ekledim arkadaşım senide
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Bütün arkadaşlar Ana Sayfaya Baksınlar....
http://www.motosiklet.net/
9 Eylül gecesi konser var valla pek uyuyamayacağım galiba..
Artçı mı olsam acaba.. O kadar yol da arkada çekilir mi bea!
şu saat 8 e oy verenlerin üzerine futureshock u salacam az kaldı
Arabanın gezide olması iyi olur arkadaşlar boludan bi abimizde bize arabasıyla 4*4 katılacak... Bizde Ağırlık yapacak esyalarımızı onun arabasına koyacagız....
Geri dönüş ne zaman ? Şu anda kaç kişi olduk ?
Pazar günü hava çok güzel olacakmış
İstanbul'dan 30 motora 11 motor kaldı,Şehir dışından Ve Ankara-MT den Daha fazla katılım bekliyoruz....Hadiyin Arkadaşlar...
20 kayıtlı üye 10 misafir
UCANLAZ, -MUSTURAKİ-, aybiketa, Battal, CartaL, FutureShock, kelsinus, koyulacivert, lazer, mkirdal, mustafa öztürk, mutluemlak, myheart, necdet, prestijsigorta, Rahmi&Halime, serkan79, Shamyl, yalgin, özge özlem
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)