yarın sabah görüşmek üzere
Saat 7:00
Saat 7:30
Saat 8:00
yarın sabah görüşmek üzere
ArkadaŞlar Bende Yenİ Katilacam Araniza Yarin GÖrÜsÜrÜz
gice gice töbe töbe hadi yatın bakiiim zabanan görüşürük
keske birisi arabasi ile bayan arkadasimizi alsaydi.....
yarin sabah gorusmek uzere arkadaslar sizleri abant sapaginda bekliyor olucagiz dikkatli ve zevkli surusler...
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
istanbulda şu an yağmur yağıyor ve rüzgar var. Yer Tarabya.
Hayat Düşmezsen güzeldir...
sabah ola hayrola.... umarim yagmur durur istanbulda.
Reklamci2003 bilgiler icin tesekkur ederim.
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
görümeş dileğiyle sabahleyin.herkese hayırlı yolculuklar allah kaza bela vermesin byeeeeeeeee...
:rendeer:
valla şimdi uyandım yağmur biraz atıştırmış rüzgar var aşırı tusunami olmasa gelecez bakalım
Sevgili emekli arkadaş, ne güzel ki sana genc sayılacak bir yaşta emekli olmuşsun. Türkiye'de bu cok az insana nasib olur. Ayrıca dağlarda eşkiya peşinde gezmen iyi hoş da konu ile alakasını anlamadım. Burada bahsedilen konu ile bir yakınlığını göremedim. Ayrıca "o kız" diye tabir ettiğin insanın bir adı var ki bunu bilmeyebilirsin, en azından bir nickname'i var. Daha kibar bir üslup kullanabilirsin. Şu anda şehirdeyiz sevgili komutan. O insanı yüz yüze ve uzun zamandır burada Savaş da dahil çoğumuz tanıyoruz. Topicte kendisinin yazıklarını da okuduk ve ona göre yorum yapıyoruz. Hiçbir negatif sayılabilecek bir yorumunu göremedim. Rica ederim burada alakasız konular ortaya atarak ben buyum ben böyleyim pozisyonlarına adaylığımızı koymayalım.
Gidecek arkadaşlara şahsım adına şimdiden kolaylıklar diliyorum. Umuyorum yağışsız ve kazasız bir gezi yaparsınız. Sizlere iyi eğlenceler arkadaşlar.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
vay vay vayy...efsane polemik buradaymış esas....Savaş Abi sende gezi var falan demedin ya alacağın olsun iyimi...mahşerde iki elim yakanda olsun...
hayırlı yolculuklar...içimde bir sıkıntı var ama hadi hayırlısı olsun bakalım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete abi bak bende gidiyoruz azını hayra ..bayıra
Arkadaşlar sabah kalktım hava çok kötüydü ve hafiften yağmur yağıyordu bende yola çıkmayı göze alamadım.
Size keyifli geziler, kazasız belasız yolculuklar.
Dün gece konser sonrası 2de ancak varabildim eve ..
Ve yağmur yağıyordu.. Cesaret edemedim.
Sabah uyanır uyanmaz bilgisayarı açtım, Abant grubu ne olduYola çıktılar sanırım..?
Allh yardımcınız olsun, inşallah hava daha fazla bozmaz ve dilediğiniz gibi bir gezi olur arkadaşlar..
Hadi gelin de anlatın yaw !
peki gidemeyenler nerde? var mı bir düşüncesi olan yapalım biz de bişeyler?
arkadaşlar vaalla burada hava günlük güneşlik yanıyo burası abartmıyorum.bende şimdi evden çıkacam abant kavşağında mt grubunu karşılamaya gidecem
boludan saygılar............
:rendeer:
gelemedim ama gelememe nedenim yağmur değil...
ama motor kullanmak da çocuk oyuncağı değil.
insan kendini aşama aşama zorlamamışsa test etmemişse limitlerini bilemiyor...
ve limitlerini bilememek belli koşullarda tehlikelidir...
özellikle de keyif için gezi yapıyorsanız....
yağmurda da lastikler deli gibi kayar hiç kaymayacak yerlerde...
neyse ya...
ne kadar çok yüklenmişsiniz bize
hata bizde aslında karışmamak en güzeli
sağlıcakla gidin sağlıcakla dönün artık ne diyelim
biz gelemiyoruz ya sabote ediyoruz gezinizi
ya sanki yamur yağsın istiyoruz.....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
burda (kadıköy) hava günlük güneşlik şu an...
ama çok şiddetli rüzgar var..
şu arkadaşlar bi gidip gelseler de anlatsalar nasıl gittiklerini..
hava da güzelse yolculuk da iyi geçtiyse şu anda abant ın keyfini çıkartıyorsunuzdur arkadaşlar.umarım bi dahaki organizasyonda ben de olurum:(harunnnnnnnnnn bensiz eğleniyorsun ya.........
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)