Saat 7:00
Saat 7:30
Saat 8:00
ne var ne yok hazırlıklar nası gidiyo inşallah bende gelicem
Arkadaşlar ARABA ile gelen kimse yok mu ya bu kadar insan içinden???
Ben de gelmek istiyorum,acıyın bana yaaaaa!
Pazar günü bütün gün evde ağlamamı mı istiyorsunuz yoksa???
Ya bi kahraman çıksa da beni alsa carrefourdan
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Bence avrupa yakası buluşmasını gözden geçirmek lazım, buna gerek varmı?
yoksa direk herkes saat 7 de Kozyatağı Carrefour da olacak şekilde mi ayarlamalı kendisini?
Çünkü Levent BP de 06,20 de olmak ve bir araya gelip hareket etmek içinde bir zaman kaybı söz konusu değil midir?
katılıyorum hem careffour un önünde bizi dikmemiş olursunuz...
[QUOTE=myheart;421290]koyulacivert
Arkadaşım
ARKADAŞLAR ABANT GÖKDERE ALABALIK TESİSİNE BENİM PAZAR GÜNÜ SABAH 08:00 GİBİ KAÇ KİŞİ GELECEĞİMİZİ HABER VERMEM LAZIM...
İSTANBULDAN GRUBA KATILACAK ARKADAŞLARDAN BİRİSİYLE İRTİBATA GEÇMEM GEREKİYOR.. O SABAH KAÇ KİŞİNİN ABANT'A GELDİĞİNİ BİLMEM LAZIM... ONA GÖRE HABER VERECEĞİM...
BENİM TEL: 0543 878 80 15
Yardımcı olursan Sevinirim...
ya güzel demişsinde ben bunlar organize edecek kadar çok internete giremiyorum... boş vaktim yok... (köpek gibi çalışıyorumda) bi pazar var ondada sizleyim başka gönüllü çıkmadı mı
Dorado V5
Bolu da askerlik yaptım abant süper seçim doğa harikasıdır.bence vaktiniz olursa daha sonradaki gezileriniz gölcük veya aladağ olabilir ...
HEPİNİZE İYİ EĞLENCELER....
ha ha ha bakkal dan pardon metro'dan scooter aldım....
ultrasonda bişe cıkmadı tomografide taş cıktı ilaç tedavisi görüyorum erken teşhis oldugu için kırılmaya gerek duyulacak kadar büyümemiş ağrısı büyük sadece
ben kozyatagı carrefour u bilmiyorum başka bilmeyenlerde olabilir diye toplanalım dedik 06:30 da cıksak gideriz heralde 7 ye kadar
hani çay ısmarlıyodun bana gelip ısmarlasana şirkette kimse yok cıkamıyom ben
tuncel abi sen geliosan ben kesin geliom kim takar böbrek taşını
araba.net e üye ol belki vardır
Ben bir konu hakkında uyarıda bulunmak istiyorum,ben gebze de oturuyorum ve bolu çevresine yıllardır arkadaşlarla kamp yapmaya gider geliriz.Gebze'den gidiş dönüş yaklaşık 500 km.dir mesafe...
Demem şudur ki özellikle istanbul'dan günübirlik gidip dönmeyi düşünenler bunu gözardı etmesinler,çünkü 600 km.ye gelir mesafe...bir günde de motorla bayağı bir yol demektir.
Herkese iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler
[B]ASLOLAN HAYATDIR...HAYAT DA BEŞİKTAŞ[/B]
Ne durumdayız millet?
53 kişilik liste var yazan yok!
Bana çadır için henüz kimse katılmadı!!!
Cumartesi akşam saat 18:00 gibi çıkmak istiyen varsa ben de çadır var
0532 620 55 30 kimse aramazsa pazar günü normal plana uyarım...
Yoldan katılıcak arkadaşlardan ses çıkmadı hiç.Kiminle anlaşıp kaçta ve nerde bize katılacaklar
UCANLAZ sabah ben uyandırırım seni çadırda sabah erken gelebilirim çadırının adresini ve telefon numarasını ver
@UCANLAZ
senin motor kendi kendine yürüyor hiç çadır işini düşünme grup sürüşü yapalım dönelim mazallah çadırın üzerine sürmesin makina kendini
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Tamam beyler ozaman,Zaten kimse aramadı çadır için
Pazar sabahı görüşürüz buluşma yerinde,
Ortak telefon olarak benimkini kullanabiliriz,yukarılarda yazılı
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)