Mübarek günde bütün tadımı kaçırdınız yaw
Saat 7:00
Saat 7:30
Saat 8:00
Mübarek günde bütün tadımı kaçırdınız yaw
Abim Tadın Falan Kaçmasın Ya .. Bu Mubarek Günde Valla İçime Doğdu Yağmur Falan Yağmayacak..Sadece 11:00-12:00 A Kadar Hava Biraz Serin Olcak.. Ama Abant Gezimiz HArika Olacak...
Sen Merak Etme...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
abi rakım yükselince temmuzda bile soğuk motordayken üşüyorsun ama iyi giyinirsen sorun olmaz iki dirhem bir çekirdek pikniğe gider gibi olursa gece orda kalsın
yağmur yağarsa pazar günü çok kötü olur
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Yağmur Yağmayacak Arkadaşlar Merak Etmeyin... Boluluyum Bolunun Havasını Biliyorum
Neyse Ben Kaçıorum Yarın Görüşmek Üzere Herkese İyi Akşamlar...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
o gün benim bi arkadasın düğünü var ama bakalım eke bilirsek gelmeye calışıcam benide ekleyin
yalnız scooterla gelioz umarım sorun olmaz
Ben İşten saat 16,30 da çıkıyorum Bolu dan katılacağım muhtemelen saat 17.00 gibi Abantta olurum acaba siz dönüş yoluna çıkmış olurmrsunuz?
50 .RAİN -istanbul
cumartesi gününden gidece karkadaslar nerede kalacaklar
ya da cumartesi gidecek var mı
walla bana eşlik eden olursa ben gidip kalabilirim
ben zaten istanbuldayım şimdi
ya anlaşılan ben gelemiycem...
ARABALI BİR KAHRAMAN ÇIKMADI HALA !
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
arkadaşlar herkes katılmaya çalışsın bence muhteşem gezi olacak fire vermemeye çalışalım çünkü;tesislerde yemek yedikten sonra 50 motorla abanta gidip göl kıyısında yeni kişiler ve mt ailesinden birileriyle tanışarak tatlı sohbet edip resim çekinmek ve gezi sonrasında da o resimlere sitede 10 eylül abant gezisinden resimler diye bir başlıktan bakabilmek çok güzel bişey olacağa benziyor ve eminim öle olacak da, onun için kimse fire vermesin ben hayatımızda bu gibi anları değerlendirip sonrada ah ,vah,tüh dememek gerektiğine inanıyorum......
boludan herkese saygılar
Bu arada boluda havalar çok güzel ama yine de tedbiri elden bırakmama da fayda var,
abant kavşağında toplu bir şekilde gülücüklerle ve gürültüyle görüşmek dileğiyle....
:rendeer:
YaĞmur YaĞarsa Genede Gİdİlecekmİ ? Erteleme Olursa * B * Plani Warmi?tecrÜbeyle Sabİttİr !!! İstanbulun Hawasina GÜven Olmazz
<%)))))))))))><<< ::pcgum:: ***ReBeL***::pcgum::
Yağmur mu?
Siz yağmurda motor kullanmıyor musunuz???
Allahım sana şükürler olsun bugün cuma.
Bu hafta hiç bitmicek sandım.
Hala önümde koca bir gün var.
Çooook sıkıldım çoookkkkk.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)