@ myheart - Doğru haklısın ben cumartesi çalışmadığım için hiç aklıma gelmedi
Gidecek olan arkadaşlar motosiklerini de yazar mı acaba bir bakalım ortalama kaç cc gidiyor
Saat 7:00
Saat 7:30
Saat 8:00
@ myheart - Doğru haklısın ben cumartesi çalışmadığım için hiç aklıma gelmedi
Gidecek olan arkadaşlar motosiklerini de yazar mı acaba bir bakalım ortalama kaç cc gidiyor
O zaman ben de büyük ihtimalle geliyorum. Keşke başka GV 250 ler de gelse de bilgi alışverişinde bulunsak.
eskişehirden beni de ekleyin halidbin
Pazar günü size sonradan katılacağım. Dönüşte beni İstanbul'a atacak boş motor arıyorum. Tercihen yüksek cc'li cruiser
[B][SIZE="2"][COLOR="Purple"]infinitedreams... [/COLOR][COLOR="DarkRed"]ama siz onu demonicdreams olarak tanıdınız.[/COLOR][/SIZE][/B] 25.12.2005'den beri
Arkadaşlar ben de Ankara'dan katılmak istiyorum. Daha önce hiç böyle bir geziye katılmadım. Gelsem sıkılırmıyım (Malum yaş 39)? Ya da kız arkadaşımı alıp mı geleyim yoksa yalnız mı katılayım bir türlü karar veremiyorum. Ankara'dan sanırım kimse katılmıyor. Şu an çok yoğunum ama elimdeki işi yetiştirebilirsem mutlaka katılmak isterim. Muhtemelen zevkli olacak (Keşke Abant Yerine Yedigöller yapsaydık doğal güzellik olarak çok daha güzel Abant'dan... Yardımcı olursanız mutlu olurum.Sevgiyle kalın...
Kalmalı olmayacaksa günübirlik 600 km yol yapmak ne kadar mantıklı? Ortalama 90 km/h süratle gitsek, 3 saat sürer. Yani günümüzün 6 saati sadece yolda geçecek. Ben gelmek isterdim ama insanlara ayak uydurmak için 3 saat boyunca 90 km/h süratle gidemem ne yazık ki. Bence günübirlik İstanbul-Abant hiç mantıklı değil. Kalmalı olsa güzel olurdu. Bu arada benzin protestosuna da ters bir hareket...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Arkadaşım Hatta abicim sıkılacagını hiç zannetmiyorum.. Kesinlikle katılmanı tavsiye ederim... En Yaşlı sen değilsin merak etme..Bir cok abimiz katılacak...
Motorculukta Yaş Önemli Değildir.Önemli Olan O Tadı Yaşayabilmektir..
mavimerdiven Ekledim Abicim..
Benzim Zamları Protestosunu Kaldırdık Arkadaşım...
Bu Gezi Mantıklı Olmasaydı Eğer 48 Arkadaşımız Bana İsmini Yazdırıpda Katılacaklarını Belirtmezlerdi... Birçok Arkadasımız özel Şirketlerde Çalışmakta Ve Cumartesi Günleride Mesai Yapmaktadırlar...
Bu Sebepden Dolayı Günü Birlik Bir Gezi Düzenliyoruz.
Günü Birlik İstemeyen Arkadaşlar İçinde Bir Çok Araştırmalar Yaptık...Onları İnceleyebilirsiniz. Herkesin Kendi Kararı
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
[QUOTE=mavimerdiven;419670]Arkadaşlar ben de Ankara'dan katılmak istiyorum. Daha önce hiç böyle bir geziye katılmadım. Gelsem sıkılırmıyım (Malum yaş 39)? Ya da kız arkadaşımı alıp mı geleyim yoksa yalnız mı katılayım bir türlü karar veremiyorum. Ankara'dan sanırım kimse katılmıyor. Şu an çok yoğunum ama elimdeki işi yetiştirebilirsem mutlaka katılmak isterim. Muhtemelen zevkli olacak (Keşke Abant Yerine Yedigöller yapsaydık doğal güzellik olarak çok daha güzel Abant'dan... Yardımcı olursanız mutlu olurum.Sevgiyle kalın...[/QUOT
o süper bendende yaşlısı çıktı fazla fark olmasada sana abi diyebilirmiyim
bende seyhan var 250cc
yolda ölür müyüm acaba ??
hu arkadaşlar cumartesiden gidip çadır kurmak isteyen arkadaşlar bana yazabilirmi özelden,ben kesin kararlıyımda..
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
o süper bendende yaşlısı çıktı fazla fark olmasada sana abi diyebilirmiyim
Tabiki de diyebilirsin
Arkadaşım Hatta abicim sıkılacagını hiç zannetmiyorum.. Kesinlikle katılmanı tavsiye ederim... En Yaşlı sen değilsin merak etme..Bir cok abimiz katılacak...
Motorculukta Yaş Önemli Değildir.Önemli Olan O Tadı Yaşayabilmektir..
mavimerdiven Ekledim Abicim..
Çok teşekkür ederim
aybike ben de zat150 var ama ölmekten korkmuyoruuuuummm
hadi bakalım zaman azalıyor burası bayağı hareketlenmiş yokmu arttıran
tahminimce yala çıkmadan cc ayrımı yapmamız gerekecek bayağı kalabalık olacak anlaşılan hızlı motorları (büyk cc)önden salarız çünkü bu motorların yolda bize ayak uydurması zor gibi
yaw heyacanlanmaya başladım ben galiba
bu arada mantıksız gelen arkadaşlara şunu söylemek istiyorum
sitede bir arkadaşın imzasıydı yanlış hatırlamıyorsam
***** AMAÇ YOLDA OLMAK VARMAK DEĞİL *****
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)