Saat 7:00
Saat 7:30
Saat 8:00
ÇOk Güzel bi fikirmiş katılmak isterim ama o tarihde yıllık izne aylırlıyorum. Şehir dışında olucam. Umarım Eylül sonuna doğruda böyle gezi düzenleriz. Gidenlere şimdiden bol eğlenceler...
Bu Sene Olmazda Seneye İnşallah....
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Güzel bir organizasyona imza atıyorsunuz arkadaşlar.Ne tesadüftür ki CBF Türkiye olarak biz de 9-10 Eylül'de Bolu Abant'ta olacağız.Ben,Hatay-Antakya'dan kalkıp 900 km.yol yapmak suretiyle katılıyorum bu geziye.Sonbahar mevsiminin şu yazdan kalan son günlerini değerlendirmek için iyi bir fırsat.Petro Club'tan rezervasyon yaptırdık.Pek iyi bilmemekle birlikte sanıyorum göle biraz uzak bir yer.İnşallah orada M.T. olarak görüşebiliriz.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Arkadaşlar ben kamp yapmayı da düşünüyorum, bana katılmak isteyen var mı?
Önerilere açığım.
Osak bende cumartesinden gidip çadır kurmayı planlıyorum.
huuu arkadaşlar ctesiden çadır kurmak isteyenler varmııııı
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
guven61 , borty Eklendiniz Arkadaşlar...
Arkadaşım dikkatli okursan eğer onlar bilgi amaçlı verilmiştir...
Sen 500 Ytl Harcayacak Paran varsa Gelir Göle Sıfır Otellerde Dilediğin Gibi Kalabilirsin.. Bizden Araştırıp Sizlere Aktarması
Bu Gezi Günü Birlik Olarak Düzenlenecektir...
İmzanda Kamp Adamları Yazıo Ana Sayfadan Bakarsan eğer Kamp Kurulacak Yerın Resmi VAr.. Geceliği 7.5 Ytl 'ye...
cebit bilişim fuarında olacağımiçin katıamıyorum.iyieğlenceler dilerim arkadaşlar....
Sağlık olsun Seneye Bekleriz Artık
Merhaba,
Ben de gelmek istiyorum ama YBR ile o yolu gözüm kesmiyor. YBR ile gelen var mı? Bir diğer konu da gelen bu kadar motora lojistik destek veren olacak mı? Arıza yapan, lastiği patlayan olabilir. (Yahu ben Ford Connect le mi gelsem acaba)
Selamlar.
Haydar Varol
YBR'06 GRİ
hvarol Eklendin bile abicim... Cogu Arkadaş Scootor motorlarla gelecekler... Senin Ybr nın sorun cıkaracagını zannetmiyorum.. Ee nede olsa YAMAHA kalitesi... Lojistik Olarak Bi Düşüncemiz olmadı.. Arkadaşlar Motorlarının ne gibi sorun cıkaracagını bilirler zaten.. Yanlarında ona göre gereçlerini getirirler.. Akla gelmeyen sorun olursa eğer onu bilemem
İstersen arabanlada gelebilirsin... Katılmak İsteyen ama motoru olmayan arkadaşlar var onlarla irtibata geçebilirsiniz...
Günaydın Teşekkürler
Yol gözümde büyümeye başladı...
Sanırım, bu hafta çok yoğun geçtiği ve cumartesi gecesi de konser olduğu için gelemeyeceğim
Aybiketa arkadaşım... Grup sürüşü olacağı için sürüşün rahat olacağını düşünüyorum... Bak konserler her zaman oluo.. Ama bole bi anat gezisinin bir daha olacağını sanmıyorum...
Seneye Bi daha düzenlemeyi düşünüyoruz ama o daha faklı olacak..Kamp falan
Bu geziyi kaçırma bence... Tavsiyem
Bende Hyosung GV 250 var. Abantta yollar veya arazi durumu benim motoru etkiler mi acaba.?
Çünkü Birçok Arkadaş Özel Şirkette Ve Cumartesi günleride Çalışıo.. Günübirlik Olması En mAntıklısı Gibi Bence... Yolda Pek Uzun Bi yol Değil... Adamlar HaTaydan 900 Km yol gelecekler... Bizim km ise 260 civarı...
Günü Birlik Bir Organizasyon Gerçekleştirilecektir... Kamp Kurmak İsteyen Arkadaşlar olursa Eğer Ben Elimden Gelen Araştırmayı Yaptım... Ayrı Bi Grup Olarak Kalınabilir Ve Pazar Günü Tüm Mt grubu Toplanabilir.. Kendi İsteğinize Kalmıs
Hiç bir sorun olacağını Zannetmiyorum... İstanbul Bolu Yolu Güzel... Abant sapağı - Abant arasındaki yol cok daha güzel...
İşte Sağ Taraftaki Yol
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)