Bugün ehliyetimi ablam karakoldan almış şu anda evde yatıyo B + A2 olarak taze ehliyetim vaaaaaar
Saat 7:00
Saat 7:30
Saat 8:00
Bugün ehliyetimi ablam karakoldan almış şu anda evde yatıyo B + A2 olarak taze ehliyetim vaaaaaar
arkadaşlarım yol uzun ortalama hızımız 90-110 km/s olucaktır
bu hıza ayak uyduracak motor sayısı az
bu hızda seyredip şişmeyecek motor da az gibi
hız 80 km iyidir
...tın tın giderim abi....
Sizlerede İyi Akşamlar Arkadaşlar...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
arkadaşlar listeye benide ekler misiniz bende sizile olzmak istiyorum... eğlenceli olacağa benzer... bu geziyi hazırlayan arkadaşada şimdiden teşekkürler sayesinde uzun yol yapıcaz... mayo getirelim mi?
Dorado V5
Evet kim beni artçısı olarak alıyor. Alper abi ?
Bende gelmek isterim.
myheart kardesim listeye vedat kaya isimli cbr 600f i eklermisin toz bezi getirmemize gerek kalmıcak bu herif tozumuzu atacak yolda
Ankaramt Olarak Gelmeyi Cok Isterdikama Ayni Tarihte Cross Yarisi Ve Fuar Yada Festival Gibi Birseyler Olacak O Yuzden Ankara Mt Den Katilan Olmayacak Uzulerek Bildiriyorum
ya arkadaşlar bende gelmek isterim ama benim ehliyetim yok ve sadece 4 aylık motor kullanıcısıyım.. gelebilmeyi çok isterim... bana bi akıl verir misiniz ?
bende de yok :D yakalarsa alır.. birazda polis çin motoruyla uğraşsın dimi
Beni de ekleyinnn..
ama listeye rica ediyorum.. "Bukalemoon The Bodrum Fatihi" diye eklerseniz sevinirim
istanbul-bodrumdan sonra kısa gelcek bu yol ama naapalım artık
Listeye beni de ekleyebilirsiniz, bir aksilik çıkmazsa gelmeyi düşünüyorum.
Avrupa yakasındayım,burdan gidecek arkadaşlar avrupa yakasında nerede buluşacak,birlikte buluşup gidersek daha iyi olur.
Artçı olarak bir arkadaşımın gelme ihtimali var eğer gelmezse artçı olmak isteyen birisini alabilirim.
Forumda okuduğum kadarıyla kamp kurmak isteyen arkadaşlar var, bende kamp kurmayı düşünüyorum.Pazar sabahı çıkıp pazartesi akşam dönmek uyar bana.
Kamp kurmak isteyen arkadaşlardan görüş bekliyorum.
Birde scooterla gelmek isteyen ve uzun yol tecrübesi olmayan arkadaşlara birşey söylemek istiyorum. Yakalaşık 600 kmlik yol ve bunun çoğu otobanda geçicek, bir scooter ile çok zor olacağı kanısındayım.Özellikle uzun yol tecrübeniz yoksa bence hiç kalkışmayın böyle bir işe.Gerçekten pişman olabilirsiniz.Ama gelicem diyorsanızda mutlaka birkaç gün önceden motosikletin bakımlarını yaptırın.Çünkü otobanda herhangibir arıza olursa çok zor durumda kalabilirsiniz.Bir de otobanda çok rüzgar oluyor, scooterlar o rüzgarda dengeyi kaybedebilirler çok rahat.
herkese selam....
beyler ben karabükteyim ve bu geziyo gelmek istiorum bizim buralardan gelen varmı? varsa birileri benle irtibata geçcin ya..((seytans@hotmail.com)) genelde akşamları açıktır msn..bende karabükten gelicem eger olursa..gerçi ehliyet yok ama biri beni bilgilendirsin...bizim burdan arabayla bolu 1,5 saat flan ona göre...
[B][COLOR="Red"]Ne EvLi Ne İLişKide 7/24 ÇeLişKide[/COLOR][/B] :P
ARABAYLA GELEN VE BENİ ARABASINA ALABİLECEK KİM VAR ACEP?
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
""" 10 Eylül Pazar Taşınan kolilerin dolaplara yerleştirilmesi ( Departman Personeli )
Bilgisayar ve telefonların çalışır durumda olduğunun kontrolü, ( Departman Personeli ) """
bu ne dıceksınız abantla ne alakası var dıceksınız şu alakası var..işteki inbox ıma 4dakıka once düşen bu mail dolayısıyla abant gezisine gelemiyorum..çok özür diliyorum..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
koyulacivert Eklendin Arkadaşım.... Yaz bitti Mayoya gerek Yok Sen sıkıca giyin Gel
igidu Arkadaşım Senıde Ekledim Listeye Birinin Artcısı Olmaya calıs...
vedat kaya Serkan abimizin Sayeseninde Eklenmiştir. Teşekkürler
Sağlık Olsun Kardeşim... Seneye Elbet bir mt Gezisi daha düzenleriz.. Büyük Çaplı.. Sizde ona katılırsınız....
kamsea Arkadaşım senıde listeye ekledim.... Kendine Güvenebiliosan eğer Bekleriz Gezimize.. İnşallah Bi sorun Cıkmaz...
Bukalemoon The Bodrum Fatihi Ekledim Arkadaşım
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)