almışmı? markası modeli ?
almışmı? markası modeli ?
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
allahında izniyle inşallah geleceğiz oraya herkez gibi bizde çmskyı mrk ediyoruz...
Endurotarzı suzuki ama modelini bilmiyorum. güzel bir motor heybetli.
Vay kankim yeni motor almış yaşasın.... Hayırlı olsun güle güle kullansın.... Kankisinide gezdirsin.......motor hakkında genel bilgi ver sayın modum.....
Umarım hepiniz qelirsiniz.. Ki plaka - ruhsat pek sorun olacağını sanmıyorum ruhsatım çıkmamışken pozantıya gittim geldim ve şu an motorun rengini ruhsata işletmedim yani full ofsayt ım
%90 qeliorum sizi nası Tanicam
[FONT="Palatino Linotype"] [B][I][SIZE="2"][COLOR="Red"]Haydi eqoma sponsor ol !!![/COLOR][/SIZE][/I][/B][/FONT]
@cross4ever
Ç.M.S.K'ya gel ben motosiklet.net'denim de zaten ben seni yakalarım
@tüzemen
Sağol abi teşekkürler. Daha iyileri tüm motorcu kardeşlerime olsun. Abi umarım nez okumaz abi çünkü ona süpriz yapacam ama muhtemelen süprizm bozulacak :(
@balzeytin
Canım teşekkürler. Gezeriz beraber. Pazara senide bekliyorum kesin arkası boş birini buluruz. Özledik senide.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
@tüzemen
Sağol abi teşekkürler. Daha iyileri tüm motorcu kardeşlerime olsun. Abi umarım nez okumaz abi çünkü ona süpriz yapacam ama muhtemelen süprizm bozulacak :(
Eyvah baltayı taşa vurduk desene sürprizini bozacaz. en iyisi sen bozulmadan Nez e goster motoru senden duymuş olsun.
Bu arada dikkat ettim yaş aralıınız genelde 25-30 umarım sizde yaşın getirdiği ciddiyet fazla yoktur
[FONT="Palatino Linotype"] [B][I][SIZE="2"][COLOR="Red"]Haydi eqoma sponsor ol !!![/COLOR][/SIZE][/I][/B][/FONT]
arkadaslar ehlıyet falan yok ama ben gelecen bu hafta adanadatız
anamura gelirseniz size katılırım
Ben günahlarına emanet edilmiş bir mermi çekirdeğiyim
biz zaten anamurdaydık
3 hafta olmadı geleli.yıllık izinimizi gündüz iskelede,öğlen iskelede,akşam iskelede geçirdik
aaa bide apolloda
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Kankim ben pazar günü gelemicem...... Haftaya inşallah katılırım...Herkese selamlar...Hafta içi yeni motorla gezeriz.....Güle güle kullan motorunu...
9 da kalkmakmı biz mersinden geliyoruz yapmayın yahu
ben biliyorum ne aldıgını ama soylemem hehe yoksa soylermıyım hahaha
@benkaan olm işinizin adı ne? Kalkın gelın işte 9 30 da hareket edecez
[B]RR gençliği[/B]
Bu yollara v-storm dl 650 ne güzel gider... Akar akar valla ...aksınnnnnnnn
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Arkadaşlar yarın bende varım, görüşmek üzere..
[SIZE="2"][/SIZE][B][SIZE="3"][COLOR="RoyalBlue"]OT değilsen yeniden bitemezsin..![/COLOR][/SIZE][/B]
ya şimdiden heyecanlandım çok güzel bir gezi daha bizi bekliyor kim tutar bizi
pofff... beyler küçük bir uyku problemi yaşadım :( yeni kalktım...
umarım qeziniz eğlenceli geçmiştir 1 dahakine görüşmek üzere (biraz daha geç çıkabilirmiyiz )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)