allah herkesi motoruyla mesut bahtiyar etsin savaş abim bu arada kullanmak isterseniz isteyin verelim hayır demeyiz yani çekinmeyin öyle ikide bir laf etmeyin de sonra nazarınız değecek
allah herkesi motoruyla mesut bahtiyar etsin savaş abim bu arada kullanmak isterseniz isteyin verelim hayır demeyiz yani çekinmeyin öyle ikide bir laf etmeyin de sonra nazarınız değecek
evet arkadaşlar ahirette iman dünyada zaman ve mekan demişler :p ne zaman toplanıyoruz?
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
hele şükür ya birinizden sez çıktı artık umudumu kesmiştim burada savaş abiyle uğraşmaktan halim kalmadı artık
neyse ya ben pazar günü akşam üzeri olabilir diye bir fikir attım ortaya ama bilmem herkese uyar mı
aha ikincisinden de ses çıktı sırtımız yere gelmez artık
ya abi tamam iyi hoş güzel diyorsun da, Türkçe'ye biraz özen lütfen. Hiç olmazsa Transalp'e biniyor ama "herkes" yazmayi bilmiyor demesinler, varsın grenajlı bisiklete biniyor desinler. tabi "de" ekinin bazen ayrı bazen bitişik yazılması durumuna hiç girmeyelim, Transalp'e binmeye hele hiç benzemez.
şaka bi yana da, Türkçe kullanımımıza azami dikkat lütfen, bu dili ve kültürü seviyorsak en azından.
evet arkadaşlar ne diyorsunuz buluşma günü ve yeri için ?
en azından gelebilecek olanlarla yarın yada sonraki gün biryerlerde buluşalım konuşalım ne yapacağımıza karar veririz
ben biryerlerde oturup yiyip içmekten çok kısa mesafe de olsa yol yapma taraftarıyım
Pazar günü benim için uygundur Hasan'cım Hava güzel olur umarım . Cbr cılar hadi nerdesiniz?
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Dolmapahçede netces yaw? çıkıp gezelim şöle bi.
Soda Ayran Cool
ben anadolu yakasındayım , buluşma yeri için dolmabahçe bana uygun ancak saat 19 biraz geç değil mi? daha erken buluşsak da fazla karanlığa kalmasak daha iyi sanki.Gece kullanımı açısından bir sorunum yok ama katılacak diğer arkadaşların deneyimleri ya da tercihleri nedir bilmiyorum.Bana uyar saat 19.00 dolmabahçe.
sevgiler
buluşma yeri girişinde ehliyet ve ruhsat kontrolü yapılacaktır bilginize ruhsatı kendi üzerine olmayanlar geri çevrilebilir
ya aslında bana kalsa sabah 9da buluşup gece geç saatlere kadar dolaşalım diyecem ama bu pazar için benim açımdan mümkün değil çünkü o gün çalışıyorum ama belki bir saat daha öne çekebiliriz
olmadı siz erkenden buluşun sonra ben yerinizi öğrenir katılırım size olmaamı
pazar bana da uyar..
Ducatista:)
gelin ankara'ya doğru bi gezi yapin nedir dolmabahçe-oturmak için mi bulusuyosunuz yani, ben de ağırlıyım sizi, otobanda 15 tane cbr 125 arka arkaya cok güzel olabilir. ama ben gelsem de geziye katilamam ehliyet henüz elimde degil çünkü,3 hafta sonra umarim.
bi de şimdi gördüm ruhsat da henüz benim üzerime degil(noter yazdı ama adımı üstüne alıcı diye), ehliyet olmadigindan henüz muayeneye götüremiyorum motoru dolayisiyla ruhsati alamiyorum üstüme. acaba hiç almasam ne olur ki, nasil olsa üzerinde adim yaziyor ruhsatın alıcı olarak ve noterden alim satim sozlesmem var.
oo damla hanımlar da gelmişler hoşgelmişleeer peki saat konusunda ne dersiniz? daha erkene alalımmı ama benim için en erken 18.00 olabilir dediğim gibi siz isterseniz daha erken buluşup çıkabilirsiniz ben de sonradan iş çıkışı size katılırım
ruhsat için şaka yaptım yaw
yok anladim şaka olduğunu da, merak ettim arada konuyu da dagitmadan sorayim belki cevap alirim dedim. ruhsati adima degistirmesem ne sorun cikar? -noterden alim satim sozlesmem ve ruhsat üzerinde alıcı olarak adım var.
İyide hangi pazar
Madem pazar günü buluşcas, herkes tatilde osaman daha erken buluşabiliris, örneğin: saat 15:00 gibi. hava kararıncaya kadar gezeriz, zati kış gelior havalarda erkenden kararıyor saat 19:50 de guneş falan kalmıyor.
Soda Ayran Cool
alım satım konusunda cahilim vala hiç bilmiyorum ama bir bilen çıkar şimdi
haklısın ama ben çalışıyorum o kadar erken çıkamam işyerinden en erken 17 gibi çıkabilirim ama dediğim gibi siz daha erken bir saatte buluşursunuz ben sonra çıkışta gelirim telefonlarınızı bana özelden atarsanız
yani pazar derken yarını kastediyoruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)