Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

cbr 125'liler, sonbaharın güzel havalarını değerlendirelim...

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    allah herkesi motoruyla mesut bahtiyar etsin savaş abim bu arada kullanmak isterseniz isteyin verelim hayır demeyiz yani çekinmeyin öyle ikide bir laf etmeyin de sonra nazarınız değecek

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tronic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fazer
    evet arkadaşlar ahirette iman dünyada zaman ve mekan demişler :p ne zaman toplanıyoruz?
    [I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Alıntı SAVASXXL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yav traktorun var desiinlerde mobilyete biniyor kocaman a dam d emesinler biz razıyız gardaşım sen kafanı yorma..
    translp herkezde olan bir motosiklet değildir her isteyen alamaz.. aramızdaki farkta budur..
    mobilyet herkezde vardır ama transalp herkezde yoktur...

Abi kavgada sölenmez bu laf iki paralık ettin bizi yahu
    Okan ACAR

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı tronic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşlar ahirette iman dünyada zaman ve mekan demişler :p ne zaman toplanıyoruz?
    hele şükür ya birinizden sez çıktı artık umudumu kesmiştim burada savaş abiyle uğraşmaktan halim kalmadı artık
    neyse ya ben pazar günü akşam üzeri olabilir diye bir fikir attım ortaya ama bilmem herkese uyar mı

Alıntı Carcharoth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi kavgada sölenmez bu laf iki paralık ettin bizi yahu
    aha ikincisinden de ses çıktı sırtımız yere gelmez artık

mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    Alıntı SAVASXXL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yav traktorun var desiinlerde mobilyete biniyor kocaman a dam d emesinler biz razıyız gardaşım sen kafanı yorma..
    translp herkezde olan bir motosiklet değildir her isteyen alamaz.. aramızdaki farkta budur..
    mobilyet herkezde vardır ama transalp herkezde yoktur...
    ya abi tamam iyi hoş güzel diyorsun da, Türkçe'ye biraz özen lütfen. Hiç olmazsa Transalp'e biniyor ama "herkes" yazmayi bilmiyor demesinler, varsın grenajlı bisiklete biniyor desinler. tabi "de" ekinin bazen ayrı bazen bitişik yazılması durumuna hiç girmeyelim, Transalp'e binmeye hele hiç benzemez.

şaka bi yana da, Türkçe kullanımımıza azami dikkat lütfen, bu dili ve kültürü seviyorsak en azından.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    CBR 600F
    evet arkadaşlar ne diyorsunuz buluşma günü ve yeri için ?

en azından gelebilecek olanlarla yarın yada sonraki gün biryerlerde buluşalım konuşalım ne yapacağımıza karar veririz

ben biryerlerde oturup yiyip içmekten çok kısa mesafe de olsa yol yapma taraftarıyım

Motosikleti
    fazer
    Pazar günü benim için uygundur Hasan'cım Hava güzel olur umarım . Cbr cılar hadi nerdesiniz?
    [I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    CBR 600F
    peki dolmabahçe'deki çay bahçesi otoparkında saat 19.00 uygun mu?

Alıntı mithrelios adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya abi tamam iyi hoş güzel diyorsun da, Türkçe'ye biraz özen lütfen. Hiç olmazsa Transalp'e biniyor ama "herkes" yazmayi bilmiyor demesinler, varsın grenajlı bisiklete biniyor desinler. tabi "de" ekinin bazen ayrı bazen bitişik yazılması durumuna hiç girmeyelim, Transalp'e binmeye hele hiç benzemez.

şaka bi yana da, Türkçe kullanımımıza azami dikkat lütfen, bu dili ve kültürü seviyorsak en azından.
    sen de geliyosun dimi buluşmaya 4 saatlik yol neki

SuSpect - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys KLE 650
    Dolmapahçede netces yaw? çıkıp gezelim şöle bi.
    Soda Ayran Cool

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    CBR 600F
    Hava güzel olur umarım
    hava parçalı bulutlu 21-26 derece bence mükemmel meteoroloji yanılmazsa tabi

Alıntı SuSpect adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dolmapahçede netces yaw? çıkıp gezelim şöle bi.
    aynı görüşteyim orayı buluşma yeri olarak söyledim belki karşıdan da gelen olursa buluşma noktası için tam orta yer ama başka yer önerirseniz o da olur

kelsinus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Alıntı donniedarko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşlar ne diyorsunuz buluşma günü ve yeri için ?

en azından gelebilecek olanlarla yarın yada sonraki gün biryerlerde buluşalım konuşalım ne yapacağımıza karar veririz

ben biryerlerde oturup yiyip içmekten çok kısa mesafe de olsa yol yapma taraftarıyım
    Her türlü uyarım. Bence de yeter yediğimiz yahu.Gezelim tozalım.Gıcır gıcır CBR'ı da ayarladım.(Her türlü markanın toplantısına itina ile sızılır zuhahaha)

Motosikleti
    fazer
    ben anadolu yakasındayım , buluşma yeri için dolmabahçe bana uygun ancak saat 19 biraz geç değil mi? daha erken buluşsak da fazla karanlığa kalmasak daha iyi sanki.Gece kullanımı açısından bir sorunum yok ama katılacak diğer arkadaşların deneyimleri ya da tercihleri nedir bilmiyorum.Bana uyar saat 19.00 dolmabahçe.
    sevgiler

kelsinus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    ben anadolu yakasındayım , buluşma yeri için dolmabahçe bana uygun ancak saat 19 biraz geç değil mi? daha erken buluşsak da fazla karanlığa kalmasak daha iyi sanki.Gece kullanımı açısından bir sorunum yok ama katılacak diğer arkadaşların deneyimleri ya da tercihleri nedir bilmiyorum.Bana uyar saat 19.00 dolmabahçe.
    sevgiler
    Evet yahu.Niye 19:00 Hasan?Senin imkanların mı elvermiyor?Hani gündüz gözüyle gezsek iyi olurdu.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı kelsinus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her türlü uyarım. Bence de yeter yediğimiz yahu.Gezelim tozalım.Gıcır gıcır CBR'ı da ayarladım.(Her türlü markanın toplantısına itina ile sızılır zuhahaha)
    buluşma yeri girişinde ehliyet ve ruhsat kontrolü yapılacaktır bilginize ruhsatı kendi üzerine olmayanlar geri çevrilebilir

Alıntı kelsinus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet yahu.Niye 19:00 Hasan?Senin imkanların mı elvermiyor?Hani gündüz gözüyle gezsek iyi olurdu.
    ya aslında bana kalsa sabah 9da buluşup gece geç saatlere kadar dolaşalım diyecem ama bu pazar için benim açımdan mümkün değil çünkü o gün çalışıyorum ama belki bir saat daha öne çekebiliriz

olmadı siz erkenden buluşun sonra ben yerinizi öğrenir katılırım size olmaamı

Starsailor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 620 Dark
    pazar bana da uyar..
    Ducatista:)

Motosikleti
    Mts 950
    Alıntı donniedarko adlı üyeden alıntı Mesajı göster

sen de geliyosun dimi buluşmaya 4 saatlik yol neki
    gelin ankara'ya doğru bi gezi yapin nedir dolmabahçe-oturmak için mi bulusuyosunuz yani, ben de ağırlıyım sizi, otobanda 15 tane cbr 125 arka arkaya cok güzel olabilir. ama ben gelsem de geziye katilamam ehliyet henüz elimde degil çünkü,3 hafta sonra umarim.

bi de şimdi gördüm ruhsat da henüz benim üzerime degil(noter yazdı ama adımı üstüne alıcı diye), ehliyet olmadigindan henüz muayeneye götüremiyorum motoru dolayisiyla ruhsati alamiyorum üstüme. acaba hiç almasam ne olur ki, nasil olsa üzerinde adim yaziyor ruhsatın alıcı olarak ve noterden alim satim sozlesmem var.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı starsailor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pazar bana da uyar..
    oo damla hanımlar da gelmişler hoşgelmişleeer peki saat konusunda ne dersiniz? daha erkene alalımmı ama benim için en erken 18.00 olabilir dediğim gibi siz isterseniz daha erken buluşup çıkabilirsiniz ben de sonradan iş çıkışı size katılırım

bi de şimdi gördüm ruhsat da henüz benim üzerime degil
    ruhsat için şaka yaptım yaw

Motosikleti
    Mts 950
    yok anladim şaka olduğunu da, merak ettim arada konuyu da dagitmadan sorayim belki cevap alirim dedim. ruhsati adima degistirmesem ne sorun cikar? -noterden alim satim sozlesmem ve ruhsat üzerinde alıcı olarak adım var.

SuSpect - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys KLE 650
    İyide hangi pazar

Madem pazar günü buluşcas, herkes tatilde osaman daha erken buluşabiliris, örneğin: saat 15:00 gibi. hava kararıncaya kadar gezeriz, zati kış gelior havalarda erkenden kararıyor saat 19:50 de guneş falan kalmıyor.
    Soda Ayran Cool

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    CBR 600F
    yok anladim şaka olduğunu da, merak ettim arada konuyu da dagitmadan sorayim belki cevap alirim dedim. ruhsati adima degistirmesem ne sorun cikar? -noterden alim satim sozlesmem ve ruhsat üzerinde alıcı olarak adım var.
    alım satım konusunda cahilim vala hiç bilmiyorum ama bir bilen çıkar şimdi

Alıntı SuSpect adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyide hangi pazar

Madem pazar günü buluşcas, herkes tatilde osaman daha erken buluşabiliris, örneğin: saat 15:00 gibi. hava kararıncaya kadar gezeriz, zati kış gelior havalarda erkenden kararıyor saat 19:50 de guneş falan kalmıyor.
    haklısın ama ben çalışıyorum o kadar erken çıkamam işyerinden en erken 17 gibi çıkabilirim ama dediğim gibi siz daha erken bir saatte buluşursunuz ben sonra çıkışta gelirim telefonlarınızı bana özelden atarsanız

yani pazar derken yarını kastediyoruz

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler