cbr 125'liler, sonbaharın güzel havalarını değerlendirelim...
Reklamlar
-
bende o buluşma yerini basmazsaaaammm
Reklamlar
-
Tmm hacı bende burdayım.
Ehliyet var
Mont var
Kask var
Eldiven var
Dizlik yok
Ayakkabı yok
Falla benı böyle kabul edin agalar
Ha bu arada bir teklifim var gezilecek yer ve tarihle ilgili.
Kilyos tarafına gidebiliris hiç gitmedim gusel diyorlar.
Soda Ayran Cool
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
SuSpect adlı üyeden alıntı
Tmm hacı bende burdayım.
Ehliyet var
Mont var
Kask var
Eldiven var
Dizlik yok
Ayakkabı yok
Falla benı böyle kabul edin agalar
Ha bu arada bir teklifim var gezilecek yer ve tarihle ilgili.
Kilyos tarafına gidebiliris hiç gitmedim gusel diyorlar.
ok yönetim kurulu gruba katılımınızı uygun görmüştür listeye ekleniyorsunuz
sarıyer kilyos tarafları benim de aklımda var artık herkes neye karar verirse ben uyarım, bana göre her yol roma
sametcakar adlı üyeden alıntı
bende o buluşma yerini basmazsaaaammm
daha önce de söylediğimiz gibi güvenlik gerekçesiyle buluşma yeri ve saati gizli tutulacaktır
-
çok uzaksınız dostlar ya.. inanın gelmeyi çok isterdim..
-
donniedarko adlı üyeden alıntı
sarıyer kilyos tarafları benim de aklımda var artık herkes neye karar verirse ben uyarım, bana göre her yol roma
Yok benımki sadece öneri, kimseden ses çıkmazsa diye.
Soda Ayran Cool
-
donniedarko adlı üyeden alıntı
Bugüne kadar birçok toplantı ve etkinliğe katıldık güzelim motorlarımızla, eleştirildik, hor görüldük, küçümsendik hatta bazen de :( ama artık biz bize olalım ve cbr 125lerimizi toplayıp sonbaharın şu güzel havalarını değerlendirelim diyorum. Yaz bitti ve sakin sakin rüzgarlanmak için bu son şansları değerlendirelim ne dersiniz? gelen teklifler doğrultusunda buluşma günü, saati ve yerini belirleyelim. evet buyrun görüşleriniz?
hız limitimiz
NOT: buluşmaya A-2 ehliyeti, full koruması (kask, eldiven, mont, dizlik) ve cbr 125'i olmayan katılamaz lütfen ısrar etmeyiniz
topici yanlış yerde açmadık dimi? öneriler kısmına uygun galiba ama...
durumum notta belirtilen şartlara uygun ve ben varım diyenler:
1. starsailor
2. donniedarko
3. praetorian +1
4. printman
5. tronic
6. destinyofrock
7. suspect
8.
9.
10.
Ben de geliyorum.İstediğin cbr 125 ise kiralayacağım Hasan.
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
kelsınus gelcem derse artcımı atar yıne onu getırırım..gercı benı son gorusunuz olur ama olsun:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
arkadaslar bende yeni sayılırım, henüz etkinliğe katılmadım. Aranızda olmayı cok isterdim ama tatil sebebiyle burada olamayacagım. En kısa zamanda tanışmak ve görüşmek üzere...
-
aha mobiletciler toplanmış
-
özge özlem adlı üyeden alıntı
arkadaslar bende yeni sayılırım, henüz etkinliğe katılmadım. Aranızda olmayı cok isterdim ama tatil sebebiyle burada olamayacagım. En kısa zamanda tanışmak ve görüşmek üzere...
gel özge gel..
ben de yeniyim biz arkadan takip ederiz grubu
-
starsailor adlı üyeden alıntı
gel özge gel..
ya neden olmasın, en kıza zamanda insallah.
-
yaaa dostlar adamın canını cektiriyorsunuz walla.atlıyacagım cbr 'e gelecegim ist ye manisa biraz uzak kalıyor ama eee artık yediginiz ictiginiz size kalsın gördüklerinizi bize anlatırsınız
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
özge özlem adlı üyeden alıntı
aramıza hoşgeldin özge seni de listeye ekliyorum en kısa zamanda görüşmek üzere iyi tatiller sana
serkan79 adlı üyeden alıntı
aha mobiletciler toplanmış
mobilet kadar taş düşsün kafana
lodos adlı üyeden alıntı
yaaa dostlar adamın canını cektiriyorsunuz walla.atlıyacagım cbr 'e gelecegim ist ye manisa biraz uzak kalıyor ama
eee artık yediginiz ictiginiz size kalsın gördüklerinizi bize anlatırsınız
ayıpsın hoca herkese kapımız açık buyur gel manisa dediğin kaç yüz kilometreki atla gel
starsailor adlı üyeden alıntı
gel özge gel..
damla senden şikayetçiyim bak topicle hiç ilgilenmiyosun hadi ya artık buluşma gününü ve yerini belirleyelim yavaş yavaş
praetorian adlı üyeden alıntı
kelsınus gelcem derse artcımı atar yıne onu getırırım..gercı benı son gorusunuz olur ama olsun:D
geç kaldın dostum onu samete ayarladık
-
vay 125 lik grenajlı mobilyetciler sizi ..
bayakı olmuşunuz yav.. siz köprüyüde kapatırsınız bu sayıyla ...
grenajlı mobilyetci arkadaşlarım bari 10 kişi olsaydınız sevinirdim sizin yerinizede..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
yav traktorun var desiinlerde mobilyete biniyor kocaman a dam d emesinler biz razıyız gardaşım sen kafanı yorma..
translp herkezde olan bir motosiklet değildir her isteyen alamaz.. aramızdaki farkta budur..
mobilyet herkezde vardır ama transalp herkezde yoktur...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler