hasan abiii... şu ehliyet olayını kaldırsan
hasan abiii... şu ehliyet olayını kaldırsan
samet sen bu topici fazla izleme istersen ilerde göreceğin fotoğraflar filan senin daha fazla üzülmene neden olabilir
Arkadaşlar yapmayın etmeyin ehliyet şartı var bari full koruma şartı olmasın Ben gelemeyeceğim 800 km farktan dolayı ama gelecek olan arkadaşları etkiler yane o açıdan sölüyorum biz fukara cbr 125 cileriz ne arar full koruma olsa olsa bi kask bide acizane montumuz olur
CBR 125 R
günaydın efsane motorcular hadi eller ellerr!! hasan dostum dediğimiz koruma malzeleri o kadar abartılı değil ama herkeste zaten bulunması gereken şeyler hani kasksız, montsuz, eldivensiz ve dizliksiz olur mu?
kask, eldiven, mont ve bellik yetersiz mi diyorsun şimdi? Söz bot ve pant. da alıcam ilk fırsatta
[B][/B][COLOR="Blue"][COLOR="blue"]motobike = on the wings of love[/COLOR][/COLOR]
kask eldiven ve bot ana motosiklet sürme ekipmanlarıdır. bütün ingiliz ve amerikan güvenli sürüş kaynaklarında(benim göz attığım) ve donald duck gibi bu konuda yazı yazan bilgili insanların yazılarında bunu görebilirsin nedeni ise basittir. motosiklet kazalarinda tutulan istatistiklere göre el ve ayaklar en çok yara alan bölgelerdi(düşük hızda bile motoru yatırsan ayak bilegini burkarsın, yere kapaklansan refleks olarak elini koyacaksin ilk önce yere) kask ise zaten tartisilmaz hayatilikte.
yani bence full koruma şartınız varsa kask(tabiki tam kapali) eldiven ve bot olmali. sırtlık/bellik, ceket, pantolon, dizlik bunlar ikincil ekipmanlar. ha tabi kişisel görüşüm her zaman bu sayilanlarin hepsi üzerinizde olmadan motora binmeyin ama bot ve eldivensiz(kask zaten saymaya bile gerek yok) binmeyi düşünmeyin bile.
buluşmaya katılmayı gerçekten çok isterdim, ankara da pek motosiklet ve cbr 125 yok, bilgi paylaşımı yapabileceğim kişi sayısı sıfır. :(
motosikletimi çok seviyorum bi de, grenajlı mobilet, bisiklet diyenlerin aksine bence alinabilecek en iyi sorunsuz güzel görünümlü başlangıç motoru eğer YBR hoşunuza gitmiyor, CBF 150 yi bekleyemiyor ve yeterli paraniz varsa. tabi benim de gönlümde bir fazer, 600f veya er-6 f yatar o ayrı, para ve tecrübe olunca onlardan biri veya yakin bir model de olur umarim, ama cbr 125 imi de satmayip şehiriçinde uzun yıllar kullanmayı düşünürüm.
hasan ben de geliyorum ama çoğu kişi gibi hafta içi akşam 6.30 dan sonra ya da hafta sonu uygunum.
Uğur
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
ehliyetsizlere özgürlük.. ehliyetsizlere özgürlük
gezmek hakkımız söke söke alrız
valla 770 km yol yaptım, bir kere polis cevirdi, motosiklet anket ve kayıt formu gibi bi sey tutuyorlardı.
o kadar yola ehliyetsiz ve korumasız gitmek cahil cesaretinden baska bir sey olamaz.
kaldıki ben hergun ise motosikletle gidiyorum, kopruyu geciyorum, 70 km. yol yapıyorum, daha hiç full korumasız ve tabiiki ehliyetsiz yolculuk yapmadım.
benim full korumam en sıcak yaz gununde bile soyle:
kask, eldiven, mont, bellik, yazlık bot, pantaloniçi dizlik.
bulusma ne zaman olacak belli degil galiba,
bana pazar aksamı uyar, muhakkak gelirim.
anaaa eylemciler bastı topici polis nerde polisi çağırın çevik kuvvet gelsin cerrah gelsin bu motorcuların ne işi var burda toplayın hepsini
yaa hasan abi benide arada kaynatsanız olmazmı???
bak haftaya yazılıyom valla kursaa...
haftayı mı yazılıyosun?? senin şimdiye çoktan yazılmış olman gerekiyordu olmaz samet kardeşim bak şartlar yukarıda yazıyor lütfen ısrar etmeyiniz taklitlerimizden sakınınız
Ben Gelmek Çok İsterdim Ama İşim Dolayısıyla Mümkün Değil :(
Siz Resimlersiniz Bizde Bakarız Netten Artık.......
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)