AMANNNNNNN SİZİNLEMİ URAŞACAM YAV GRENAJLI MOPEDLER BULUŞACAKMIŞ BULUŞSUNLAR YAV VEDAT GÖKSEL BOŞVERIN ABİ BİRBİRLERİNE ARKA LASTİK NEREDEN BULURUZ BU NIYE 90 I GEÇMİYOR GEYİKLERİ YAPSINLAR BIRAK ZAVALLILARI KENDI HALLERİNE...
AMANNNNNNN SİZİNLEMİ URAŞACAM YAV GRENAJLI MOPEDLER BULUŞACAKMIŞ BULUŞSUNLAR YAV VEDAT GÖKSEL BOŞVERIN ABİ BİRBİRLERİNE ARKA LASTİK NEREDEN BULURUZ BU NIYE 90 I GEÇMİYOR GEYİKLERİ YAPSINLAR BIRAK ZAVALLILARI KENDI HALLERİNE...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
noldu savaş abii...
korktun galiba
ehehehehehe
Ducatista:)
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
yav traktörün var desinlerde granjlı bisikletin var demesınler muhahahahahahha
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
neyse ya biz konumuza dönelim, nerde bu 125liler hadi yok mu başka katılan?
abicim hasanım kardeşim bak bizden başka gelende yok zaten savaş abi sen ben starbacı vedat degerlendirin derim valla benim ilk toplantınızı bombalamama gerek kalmıyacak galiba 2 kişi için fünye çekmeye degmez .
savaş abi yok abi biliyon dagıtmadan duramam
ama kimi dagıtıcaz onu bilmiyorum
HADİ İSTANBULLU CBR ciler TOPLANIN BAKALIM
NOT. şaka bi yana hasancım güzel bişeye imza atıyorsun ama ben bu senin çagrına benzer çok çagrılar yaptım tık çıkmadı cbr ciler hadi şöyle yapalım yok böyle yapalım yok yok yok olmadı bide sen dene bakalım darülacezede buluşalım dedim yok bakırköyde dedim yok
artcımla gelıoruz)bı mont eksık bu gezı ıcın onuda tamamlayıp gelıorum)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
ben gecen hafta senelik iznimde motorumla istanbul'dan Ayvalık'a gittim ve döndüm. biraz yorucu ama zevkli 770 km. yol yaptım. bir topikte yazmak istedim yolculugumu ama yoğun is temposuna girince fırsat olmadı. sizlerle paylasmak isterim, benide listeye ekleyin lütfen. yer ve zaman uygun olursa muhakkak ordayım.
ekliyorum printman uygun olursan bekleriz mutlaka uzun yol deneyimlerini paylaşırsın bizimle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)