ne agabeyi la olsa olsa dedesinin dedesi olur adı honda diye amma metettiniz şu bisikletleri ha yetişemiyon işte kardesim kebapcı motoruna racing bisiklet
ne agabeyi la olsa olsa dedesinin dedesi olur adı honda diye amma metettiniz şu bisikletleri ha yetişemiyon işte kardesim kebapcı motoruna racing bisiklet
abanta gelın bı kez daha sonbaharın gusel havalarını degerlendırelım))
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Ben gelmem abant a. Zaten cbr 125 le gitmekte biraz zorlar 4 saat gidiş 4 saat geliş. hiç bişi kalmadı
Soda Ayran Cool
arkadaşlar ya hani geçen gün çekilen fotoğraflar?
Ben hiç foto. çekmedim bakmayın bana öyle.
Soda Ayran Cool
Dostlar beni bağışlayın.Bayağı fotoğraf çekmiştim.Ancak yükleyebiliyorum.Çok güzel resimler olmuş hepsi de.Valla iyi gezmişiz.
Özgür!Karpuzcu kardeşin cıbırcı oldu.
En sevdiğim fotoğraf bu.Makineyi biraz sarsmışım galiba.Bulanık çıkmış.Yüzler belli değil ama tebesssümler çok net.Sanki sadece tebessüm çekmişim.(Bi de ekmek )
Göksel'im bu fotoğraftaki rezilliğim için çok çok özür dilerim.Makineyi görünce heyecanlanmışım.Ellerim titremiş.
Resimler süperde o habire poz veren mankeni hangi ülkeden kaçırdınız sorucam batu kezban o dicek
gerçektenm güzel fotolar
ama arad cbr dan çok karma motor var yai sizin cbr gezisi olmaktan çıkmış motor gezisine dönmüş
Hadi Millet Hafta Sonu Abanta
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20940
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Ozan eline sağlık süper fotoğraflar
Ducatista:)
nerde bu cıbırcılar yaa hadi hanımlar beyleeerrr yarın napıyoruz var mı ekşın
fotolar supermiş!!gelemedık ya uff:(abantada gıdemıorum
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)