cbr 125'liler, sonbaharın güzel havalarını değerlendirelim...
Reklamlar
-
04 Eylül 2006, 15:01
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
vay be moblyetciler buluşacağız dediler buluştular helal osunnn
abi dün akşamki gittiğimiz köyde haftasonu traktör bakım günleri başlıyormuş
sana haber gönderdiler şeref konuğumuz olur mu diye
Reklamlar
-
04 Eylül 2006, 15:02
vay be cok gusel gezı olmus ne yazıkkı katılamadım..tekrarlarız ısallah(gelemedım ama kalbım sızınleydı)))
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
04 Eylül 2006, 15:10
starsailor adlı üyeden alıntı
valla ben sabah zor uyandım
ve şuan klavyeyi bile zor kullanıyorum
heryerim ağrıyo yaaaaaa
destiny senin çektiğin fotolar nerdeeeeeeeee?
Cnm eve geçim atarım ok bi şey dağıtıyolardı thy bende gittim aldım şimdi dükkandayım mustea ile
-
04 Eylül 2006, 15:25
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
04 Eylül 2006, 16:10
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
ha ha ha diyorum..
2.si hane naptın şu çocuk esirgeme kurumunu dıyorum..3. ise traktor kadar kafanıza taş düşsün diyecem...
ama demiyorum çızık çızık dolşamak eyü olmuyor...
4. tekrar ediyorum traktorun var desınlerde motorlu bisikletin varmış demesinler...
savaş abi bir sonraki toplantımıza da seni de bekleriz
praetorian adlı üyeden alıntı
vay be cok gusel gezı olmus ne yazıkkı katılamadım..tekrarlarız ısallah(gelemedım ama kalbım sızınleydı
)))
hazırlan hacı yakında yine buluşabiliriz ama bu sefer tam gün olacak ona göre hazırlanın
-
04 Eylül 2006, 16:29
vallah kıskandım. umarim bi gün istanbul a gelirim motorumla(önümüzdeki bahar?). o zaman tanisirim hepinizle.
-
04 Eylül 2006, 17:08
-
04 Eylül 2006, 18:36
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mithrelios adlı üyeden alıntı
vallah kıskandım. umarim bi gün istanbul a gelirim motorumla(önümüzdeki bahar?). o zaman tanisirim hepinizle.
berleriz dostum ne zaman istersen buyur gel yeterki CBR'ın olsun
kelsinus adlı üyeden alıntı
sen daha çukurlara filan sert düşüş yapmadan o zaman, bak neler oluyor o zaman
-
04 Eylül 2006, 20:15
mobiletlerin arasında bi tane farklı motosiklet gördüm sanki hani sadece mobilet buluşmasıydı o motosikletin ne işi var aranızda
-
04 Eylül 2006, 20:59
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
serkan79 adlı üyeden alıntı
mobiletlerin arasında bi tane farklı
motosiklet gördüm sanki hani sadece mobilet buluşmasıydı o
motosikletin ne işi var aranızda
görünen sadece bi tane bide arkada olanlar var
-
04 Eylül 2006, 21:50
arkadaşlar bu gezi işini seneye ertelesek olmazmı daha yeni aldım motoru hem ehliyettte yok napcaz
-
04 Eylül 2006, 23:53
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
05 Eylül 2006, 01:02
-
05 Eylül 2006, 09:44
mobiletlerin arasında bi tane farklı
motosiklet gördüm sanki hani sadece mobilet buluşmasıydı o
motosikletin ne işi var aranızda
sen de scooter var di mi?
yoksa hayabusa da,ben mi öyle görüyorum
-
05 Eylül 2006, 10:11
starsailor adlı üyeden alıntı
sen de scooter var di mi?
yoksa hayabusa da,ben mi öyle görüyorum
scooter var ama donniedarko yu 2km de bir nerde kaldı bu adam diyerek sağa çekip 10 dk bekleyen bi scooter var
-
05 Eylül 2006, 10:24
Super Moderator
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
05 Eylül 2006, 10:30
ne izmiti be o mobilet istanbul sınırından dışarı cıkamaz istanbul bile büyük onlara
bu arada arkadaslar 10 eylül de abant gezisi var resimlere bakın cok begeneceksiniz gerci mobiletciler dayanamaz oraya kadar ama neyse
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20940
-
05 Eylül 2006, 12:53
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
scooter var ama donniedarko yu 2km de bir nerde kaldı bu adam diyerek sağa çekip 10 dk bekleyen bi scooter var
yokluğumdan faydalanıp arkamdan ne konuşuyor öyle bakim senin köfteci motorunla muhatap olmamak için mümkün olduğunca geriden takip ediyom seni, napim önden basıp gitsem bulamayacan beni mecburan arkadan geliyorum napim
ne izmiti be o mobilet istanbul sınırından dışarı cıkamaz istanbul bile büyük onlara
bu arada arkadaslar 10 eylül de abant gezisi var resimlere bakın cok begeneceksiniz gerci mobiletciler dayanamaz oraya kadar ama neyse
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20940
o gün çalışmıyor olsaydım görürdün senin köfte motorun mu gidemiyor yoksa mobilet mi
-
05 Eylül 2006, 13:02
donniedarko adlı üyeden alıntı
yokluğumdan faydalanıp arkamdan ne konuşuyor öyle bakim
senin köfteci motorunla muhatap olmamak için mümkün olduğunca geriden takip ediyom seni, napim önden basıp gitsem bulamayacan beni mecburan arkadan geliyorum napim
o gün çalışmıyor olsaydım görürdün senin köfte motorun mu gidemiyor yoksa mobilet mi
ula sen benle gezmeye geldigin zaman karizmayı düzeltiyosun az da olsa ne konusuyon akülü bisiklet
bükemedigin bileği öpeceksin bak bende cbr600f i gecemiyorum mesela ayıp bişe değilki
-
05 Eylül 2006, 13:05
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler