cihan kardeşim doğumgünün kutlu olsun motorunla nice mutlu senelere bu arada kırkına ayak basıyodun dimi yarın
Abi işlerinden geç çıkanlar war yaw...
hocam henüz karşı olayı belli değil.. çünkü toplanma 20:00 de olacak.. onun için şu an muallakta.
eyvallah abi saol.. 40 deil abi geriden geliyorsun sen 43 Sahi gelmek dedim de sen gelmiyor musun abi?
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
benıde ekle diyecem çüş diyecen gözlerıne diyeceksınız o yuzden demıyomm
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
ZİKZAK gelirse ben gelmem
Ducatista:)
Dostum Doğum günün kutlu ossun, yannız şöle bişi var o mekan tam olarak nerde biras açıklayıcı olsan iyi olurdu.
Soda Ayran Cool
ismimizi yazmışsın listenin baş taraflarına artık gelmemek olmaz bu saatten sonra ama ben direkt mekana gelirim bana yeri tarif ederseniz
nice senelere cihan abi motor yağı gelio
[B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Navy"]M[/COLOR]otosiklet [COLOR="navy"]İ[/COLOR]çin [COLOR="navy"]Y[/COLOR]aşamak [COLOR="navy"]...[/COLOR] [COLOR="navy"]S[/COLOR]onsuzadek[COLOR="navy"]...[/COLOR]
[COLOR="Navy"]B[/COLOR]u[COLOR="navy"]R[/COLOR]a[COLOR="navy"]K[/COLOR] [COLOR="Red"]0 Rh +[/COLOR] [COLOR="navy"]...[/COLOR]55-62 [COLOR="navy"]G[/COLOR]emisinin [COLOR="Navy"]T[/COLOR]ayfası[COLOR="Navy"]...[/COLOR][/COLOR][/B]
ben müge ile gelirsem direkt gelirim.
cihancık buluşma noktasının haricinde bide açık adres ekleyiver ilk sayfaya
buluşma yerine gelemeyipte direk gelecekler için lazım olabilir.
doğum günün kutlu olsun arkadaşım.
Zafer bayramımız da kutlu olsun.
yaren kafe ncirli neresi yaa. rayı bulana kadar eğlence bitmiş olur zaten.
iii eğlenceler hepinize
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
yaren cafe adresi
İstanbulevleri Güneş Sk. No.14 (Safiye Sultan Lisesi Krş) Bahçelievler-İstanbul Telefon: (212) 506 46 38
http://www.cafeyaren.com
yaren cafe krokisi
eyvallah hakan abi ...
dogum günü çocugunun umrunda degil.
heycandan galiba
bahçelievler nereeee tuzla nere.
iyi eğlenceler tekrar.
bu arada bighakan aydınlatma için saol.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
cihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan iyiki doğmuşun bea
yarını bekleee
[SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
nice mutlu yıllara cihan güzellikler seni bulsun' izin günlerin bol olsun 'gezilerde inşallah bulunursun
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
ya oha diceksiniz ama ben adresi anlamadım haritayı ters cevirdim gene olmadı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)