ist.(MT)27.08.2006 ÇATALCAYA DENİZ SEFASINA
Reklamlar
-
14 Eylül 2006, 22:30
Aksu adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar üzülmeyin Çatalca gezisi sadece bu hafta iptal oldu.
İnşallah en kısa zamanda organizasyon yapıp gideceğiz Çatalca ya.
Proğram aynı kalsın kahvaltı bende sözüm söz. Hatta Göksel tarih için anket açsın mesela 17 Eylül olabilir bence. Bu seferki biraz aceleye geldi ayrıca şu polis ceza olayı falan tuzu biberi oldu. 17 Eylül ileri bir tarih olduğu için hem havalar serinler hem de gelecek arkadaşlar proğramını şimdiden ayarlar diye düşünüyorum.
Arkadaşlar hiç üzülmeyin hiçbirşey olmazsa şu mangal yakılan K.çekmece kıyısında sabah 9.30 ile 10.30 arası her pazar kahvaltı düzenleriz. Alırız kahvaltılıkları plastik tabak bardak ve çaydanlık tüp getiririz şen şakrak yaparız kahvaltımızı ve herkes 10.30 - 11.00 gibi işine gücüne bakar müsait olanlar da orada karar verir gideriz biryerlere şöyle şehirden uzak gürültüsüz stressiz bir ortama.
Hepinizi çok seviyorum. Allaha emanet olun.
Aksu cum 17 eylül yaklaştı ne düşünüyorsun bu konuda,bakıyorum senden ses yok bi ses verde anlıyalım ne olucak...
Evet dier arkadaşlar nerede acaba ne düşünüyorsunuz 17 eylül önümüzdeki pazar oluyorda.
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"]ÖZGÜRLÜK+HUZUR=[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]Keşke ben diyebilsem[/COLOR]:) [COLOR="Green"]Ama motosiklet üzerindeki herkes olabilir....[/COLOR][/FONT]::biggrinn...[COLOR="Red"]5562[/COLOR]...[COLOR="DarkOrange"]dj-roer[/COLOR]::sos::
Reklamlar
-
28 Temmuz 2007, 16:55
Hadi bidaha gidelim arkadaşlar varmı gelen
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler