Valla yetişiyorsa vereyim motoru sana sen yetiştir Çok mutlu olurum
Keşke yetişse ... Amma ağladım bea
Valla yetişiyorsa vereyim motoru sana sen yetiştir Çok mutlu olurum
Keşke yetişse ... Amma ağladım bea
hayır samet hayır inci olmaz nolamaz
ben yürüyerek gelicem hem yarın kiseyede demem merak etmeyin
yok ekildim yok dikildim diye yaygarada yapmam merak etmeyin:(:(:(
Hayir Senİ YÜrÜtÜrmÜyÜm HİÇ
Alicam Senİ Bak Ona GÖre
[SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
baba on numaraydı yawulan böle yazıyoruz ama kullanıcılarının kendş aralarında özel bi anlamı yoktur umarım:D:D:
Neredesiniz millet bozmayın moralinizi, olur böyle şeyler,Göksel neredesin.
Göksel ve arkadaşlar Zeytinburnunda motorları bugün çıkarmak için adliye vs.işlemlerle uğraşıyor.:(
Selamlar,
Bende geziye katılmak istiyorum.Yer bana oldukça uzak ama problem değil.Maltepe'den gelicem yanlız sanırım dün geceki tatsız olaydan sonra yazışmalar durdu/gezi iptalmi oldu?
Biraz sonra çıkıcam ve evde internetim yok.Gezide problem yoksa bana bi mesaj atarsanız sevinirim 0532 620 55 30 Serdar Kayacık...
YARIN GİDİYORUUUUUZZZZZZ
Deniz,kum,güneş,kızlar
Müslüm abi,Göksel sizinle yarın geziye gelmeyi çok istememe rağmen yarın çok önemli bir işim çıkmasından dolayı gelemeyeceğim kalbim sizinle olacak mutlaka.özür dilerim gerçekten gelemeyeceğim için çok üzgünüm
abicim niye öyle diyorsun yaw...gel beraber gideriz artçım olursun
Herkese merhaba,
Topici takip edemedim kusura bakmayın
Yarın 9 da ömürün orada olucam bir aksilik yok değil mi?
Tolga Abi !! Araban hazır mı?
Arkadaşlar
çarşamba,cuma akşamları beraberdik
salı,perşembe akşamları oturduğum sitenin yönetiminde çalıştım
yarın zamanımı aileme ayırmak istiyorum
sizlere iyi eğlenceler dilerim.
ARKADAŞLAR YARINKİ ÇATALCA GEZİSİ DÜN AKŞAM YAŞANAN TATSIZ POLİS OLAYINDAN DOLAYI İPTAL EDİLMİŞTİR, PROGRAMINI BUNA GÖRE YAPAN TÜM ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLERİZ.ŞU AN MOTORUNU HALA ALAMIYAN ARKADAŞLARIMIZ VAR, ONLAR OLMADAN GEZİYE GİTMEK İÇİMİZE SİNMEDİ DUYURULUR.
Herkes duydumu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)