göksel abi... ya ordayken gözüne iliştimi hiç. güsel kızlar varmıydı? bikinili felan
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"]ÖZGÜRLÜK+HUZUR=[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]Keşke ben diyebilsem[/COLOR]:) [COLOR="Green"]Ama motosiklet üzerindeki herkes olabilir....[/COLOR][/FONT]::biggrinn...[COLOR="Red"]5562[/COLOR]...[COLOR="DarkOrange"]dj-roer[/COLOR]::sos::
Yaw bu gezi haberini görünce içim geçti walla bende aranıza katılabilirmiyim acaba???
Yalnız bu buluşma noktası hakkında hiçbir fikrim yok. E-5 ten kopup gelsem görürmüyüm acaba bu Boyner'i?
Hepinize saygılar selamlar.........
Tabi katılabilirsin üstat. E5'ten kopup İncirli'ye kadar gelirsen İncirli köprüsüne gelmeden önce solda boyneri sağda Ömür Plaza'yı (Bu plazada starbucks ve burger king de var ve yoldan görünüyorlar) göreceksin.Zaten otoparkında bir sürü motor olacak.Kaçırmazsın.
Bu arada izin dönüşü 2 gün siteye giremedim.Mesaj delisi yapmışsınız.Sohbetli kardeşlersiniz vesselam.Seviyorum sizi
(bi günaydında buraya sallıyım)
herkeze günaydııııııınnn
la akşam kim alıyor beni arkasına artçı olarak yani
göksel abi.. tam tersini yapalımmı abi.. sen benim (senin) motoru kullan bende artçın oliyim
göksel abi.. ya biz en iyisi sana güsel bi şöfür bulalım. tahmin ediyorum ki beni taşırken sorun yaşarsın (bacaklar uzun ya ;) )...
ewet abilerim yokmu bu akşam göksel abiyi alacak...
göksel abi görüyon dimi.. bi allahın kulu çıkıpta;gel kardeşim lafımı olur ben seni taşırım demiyorr.
abi gel ben sana anahtarı vereyim boşver
yav hiç sorma samet lan biz burda bir arkadaş geldiginde motorumda yok arabamda dediginde gel kardeşim yolda bırakmayız diyoruz vatandaş geliyo ve bir şekilde geziye katılıyor bide bana bak yav gezi yapıyoz sizlerle topik açıyoruz gene sizlerle yolda kalıyom sizlerle .
yok abi bu akşam benim son buluşmam olacak benim için bitmiştir artık gezi mezi buluşma toplaşma traşa baglar.
en kısa zamandada üyeligimi iptal edicem. en kısa zamanda diyorum başladıgım işi yarım bırakmamak adına. hiç bir zaman bırakmadım bırakmamda
SametÇİĞİĞm HİÇ Korkma Ben Aliyorum GÖkselİİİ
[SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)