ben gelirsem şayet camadan ile eş olmak isterim.
ruh eşim benim.
çok çalışmam lazım çoook.:)
Başka resim yokmu , ben aydının gönderdiklerini bastım, başka varsa onlarıda basalım, Deniz de çekmişti galiba
he yaaa o kadar resim çektik hepsi bumu?
bir sonraki gün ana haber bültenileri=
denizde eğlenmeye giden motosiklet sürücüleri deve güreşi yaparken yanlış yüklemeden dolayı bi arkadaşlarının cesediyle karşılaştılar...
olay şöyle ceryan etti.. bir internet sitesinden tanıştıkları dostlarıyla çatalca sahiline giden tmnbaykal nıck.li motosiklet sürücüsü arkadaşlarıyla deve güreşi yaparken sırtına camadan nick.li 140kg ağırlığındaki arkadaşını omzuna almaya çalışırken denize gömüldü..
uzun uğraşlardan sonra denizden çıkarıtlan tmrbaykal'ın tüm omuz sırt ne kaburga kemiklerinin kırıldığı tespit edildi
çatalcada'da dehşet anları......
deve guresı oynarken arkadasını ezdı
az sonra....
(abıler sızlerı kıracak bırsey yazdıysam hemen sileyım)
____it's my life_1982____
Bu deve güreşi de nereden çıktı, orada deve yoktuki isterseniz Göksele, Mehmet Aksuya,Mustafaya sorun orada deve yoktu.
pazar günü olacak
abi -e h l i y e t- durumu sakat olmasaydı da keşke ben de gelebilseydim... :( (üstelik de burnumun dibi yahu,büyükçekmece'deyim... :( :( )
bu arada bana şans dileyin cumartesi günü yazılı sınava giriyorum...
Gelen arkadaşlar içinde bayan durumu ne acaba ben bi bilgi göremedim,eş durumundan soruyorum(hani yani izin alamayabiliriz bakarsın) iki kişi gelebiliriz !!! kimbilirr......
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"]ÖZGÜRLÜK+HUZUR=[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]Keşke ben diyebilsem[/COLOR]:) [COLOR="Green"]Ama motosiklet üzerindeki herkes olabilir....[/COLOR][/FONT]::biggrinn...[COLOR="Red"]5562[/COLOR]...[COLOR="DarkOrange"]dj-roer[/COLOR]::sos::
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
GÖKSEL..., dj-roer, Gece, Unicorn Knight
semih abi sabahtan beri okuyorsun yav sen geliyormusun pazargünü.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)