cok güzel bir yermiş paylaşım için saol
Eveet Müslüm Abi'yle görüştük son dakika aksiliği çıkmazsa kesin gelicem. Ya artçı olarak yada araba ile gelen birisi olursa onunla gelebilir miyim? Yer var mı?
emre sen gelmiyormusun.???
biz belki haftasonu (iş yerinden izin olayına bağlı) dahil 5 günlük çanakkale ve adalar düşünüyoruz ama yarın belli olacak. yani şu anda ne gelebiliyorum ne de gelemiyorum diyebilirim. ZAT150 gider mi yaw 2 kişi Çanakkale'ye
İşin özü [B]VARMAK[/B] değil [B]YOLDA OLMAK[/B]'tır. :cat:
Herkeze selam.
Son durumlar nedir arkadaşlar ?? Heyecan var mı heyecan ??
arkadaşlar yanınızde muhakkak güneş kremlerinizi getirin yoksa gönerken o montların içinde mahvolursunuz bilginize
hadi bakalım çatalca yolcusu kalmasın
göksel abi benim motora romörk takılırmı???. şezlong, şemsiye felanda getiyeyim
Mert Abi gidersen haberim olsun hem seninle şu yeni motor mevzusunu konuşmuş oluruz, slmlar
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
FutureShock, abi hata ettik caaaanımız ybrmizi ilk gözağrımızı demir atımızı sattık ve çooooook pişman olduk derken Mali Müşavirlik derslerim başladı, kasım 18 ve 19 da sınavım var, tahminlede arkasından 12 aralıkta askerliğim var, sizden bu sebeplerden dolayı uzak kaldım, bu konudada zaten müteessirim, ama honda 150lik çıkarıyormuş, fiyatı dedikleri gibi olursa hemen alacağım hemde olursa siyahından, korumalarıda alıp askere gideceğim Allah nasip ederde dönersek ayrılmamak üzere sizinle birlikte olacağım ve o hatayı bir daha yapmayacağım, motorumu satmıyacağım bende durumlar bu. Eğer MertYbr125 çatalcaya gelirse artçısı olabilirim, tabi birde benim ordu iline gitme mevzum var, eğer olurda gitmezsem vede mert gelirse sizinleyim, hala o silivride ışıklarda beklerken aragazı vermeler o anlar hep gözümün önündedir, hata ettim ve sezonu hatamla kapadım. İnşallah birdaha tekerrür etmez. Görüşmek dileği ile Saygı Ve Sevgiler.
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)