Giden arkadaşlara iyi eğlenceler . Araplara ve surilere selam söyleyin..
Giden arkadaşlara iyi eğlenceler . Araplara ve surilere selam söyleyin..
hava durumu şimdilik istanbul ve izmitte yağmursuz gözüküyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------
konuda canlılık neden yok merak ettim. organizasyon neden yapılmıyor diye başlıkta mesajlar eksilmiyordu.
yarın sabah 6.30 gibi kalkmayı planlıyorum. rahat rahat 7.30 da buluşma yerinde olurum diye tahmin ediyorum. başakşehirden gelicem.
Yarin gorusuruz hocam avrupa yakasi buluşma noktasinda siyah r25
ilerleyen günlerde bir hafta sonuda avrupa yakasındakiler buluşalım .
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Neden sezon bitmis? Yarin hava 26 derece. Gezi yapilmasi icin nasil uygunluk aramaliyiz, ayrica kim ne derse desin, dusunce ozgurlugu var, kimin ne diyecegini dusunerek is yapiyor olsak bugune kadar 10larcasini duzenlerdik. Zaten kafamizda vardi, sadece ateslemek gerekiyordu, vesile oldu. Ayrica herkes gezi duzenleyebilir;) forum burada,.. Ama maalesef sayi bile veremiyoruz rezervasyon icjn.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
40 derecede gezmektense 15-20 derece de gezmeyi yeğlerim açıkçası. İstanbul'da olsam kaçırmazdım
Sinirleri gerip iptal etmeyinde naparsabiz yapin onun icin pazar günü calismicam dolasayim biraz temiz hava aliyim
hadi bakalım,bol bol fotoğraf bekliyoruz.
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
fotoğraf makinam ve iki tekerlekli makinam hazır. tabi bende hazırım.
Son dakikaya kadar gelmek istiyordum, ama maalesef dünden beri salya sümük grip olmuş vaziyetteyim.. Kazasız belasız, keyifli bir gezi diliyorum, umarım sonrakine katılmak mümkün olur
Ben de gelmek isterdim ama hastayım gelemiyorum Allah kaza bela vermesin iyi eğlenceler.
Biz geldik bekliyoruz.
Gunaydin yazin 4’e beni
Çamlıca gişeleri geçince denetim istasyonunun girişindeyiz şu an.
10 dk sonra buradan cikariz bizde:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)