29 EYLÜL PAZAR - Motosiklet.net Kahvaltı ve Sürüş Organizasyonu
Bu sene aktivite yapmadık, madem talep var, o halde 29 Eylül Pazar Günü hava durumu kelek yapmaz ise, " Kahvaltı ve Sürüş Aktivitesi" Planlıyoruz.
Diğer konuya da yazdım, Ahkam kesip de gelmemezlik olur ise, finalde tek başıma gider kahvaltımı yapar dönerim, benden söylemesi Sonra etkinlik olmuyo vs. demesin kimse
Dipnot: Motosiklet ayırmak istemiyorum fakat, 150cc'nin altında kalan ve gelmek isteyen arkadaslar ile mekanda bulusmayı öngörüyoruz, yine her zamanki gibi, çoğunluk sağlanır ise, 2 farklı buluşma noktası planlanacak (Anadolu ve Avrupa).. Çamlıca gişelerde toplanıp, ekibi 2'ye bölerek 150-250 'leri 1 grup, 250 üzeri olanları bir grup şeklinde planlayıp, yola çıkıyor oluruz inşallah.
Baştan söylüyorum, adam gibi bir sürüş tertip edip, kazasız belasız gidip gelebilmek için, belirlenecek sürüş liderlerini geçmek, gazlamak, artistik hareketler yapmak gibi şeyleri ne görmek ne duymak istiyoruz.
Adam gibi, efendi efendi arkadaslik, sohbet, muhabbet için gelecek, efendi efendi sürerim diyecekseniz buyrun keyifli bir hafta sonu geçiriyor olalım.
Böyle toplu organizasyonlarda saçma sapan aksiyonlar yüzünden birimizin ya da bir kaçımızın canının yanmasını göze alamayız, lütfen bu kısmı iyi okuyup anlayalım.
MEKAN BİLGİLERİ
Vadi Restaurant Maşukiye
Adres:
Alabalık Vadisi Maşukiye Kartepe – KOCAELİ
Telefon:
0262 354 3195 – 0262 354 2202
Harita Yol Tarifi
Kahvaltı Menüsü ve Fiyatlar - Kişi Başı 40 TL Ekstralar linkte.
Fotoğraf Galerisi
Organizasyon ve Hareket Detayları
Avrupa Yakası Buluşma Noktası: Levent BP Dost Petrol Benzin İstasyonu (Yol Tarifi); Buluşma 07.30 - Hareket 08.00
Anadolu Yakası Buluşma Noktası: Çamlıca Gişe Sonrası ilk Sağ Boşluk (Yol Tarifi) Buluşma 08.00 - Hareket 08.30 - 08.45
Katedilecek Yol (Rota)
Maalesef katılımcı sayımız belli olmadığı için (Kimse gelmeyeceği için) rezervasyon yaptıramıyoruz, zaten öyle kalabalık da olacağımızı sanmıyorum, en kötü ihtimal ile tek başıma gidiyor olacağım
İletişimi forum üzerinden bu konudan yapacağız, sabah 07.00 ile 09.00 arasında konu canlı olacak.
Plan : Otoban sürüşü ile 10.00 gibi mekana ulaşılıp, 12.00 a kadar kahvaltı, 12.00 'da yola çıkış, ve Kandıra, Ağva, Şile Üzerinden dönüş şeklinde olacak. Otobandan dönmek isteyenler mekandan serbest dönüşe gecebilirler.
NOT: Olaki 5-10 kişi toparlanır, mekanda masa birleştirme söz konusu olmayacak, ve 2'li 4'lü masalara oturulacak. (Maalesef rezervasyonsuz gittiğimiz için)
Sormak istediğiniz detaylar olur ise, lütfen yazın.
Dipnot: Pazar Günü Yağış Olur ise Organizasyon İPTAL
Konudaki geçmiş mesajları temizliyorum. Lütfen gelecek olan arkadaslar konuya müdahil olsunlar, ortalıkta mesaj kalabalığı olmasın..