2.GELENEKSEL 17 AGUSTOS 2006 Tophane Sohbet,Nargile,Çay,Tavla Turnuvası
-
16 Ağustos 2006, 19:44
Savaş Kardeşim sana canım feda biliyorsun, ama bu tophane işi inan sadece beni değil birçok insanı o gün rahatsız etti, benim arkadaşlarımdan birinin hemde kız arkadaşının yanında tartaklanması bana çok koydu ama o akşam inan hiçbirşey yapamamanın verdiği huzursuzlukla eve döndüm, ben bidaha asla o tophaneye gitmem, zaten o it takımını da bugün valiliğe şikayet ettim, derhal ilgileneceklerini söylediler, başka bir yer bulalım herkes araştırsın abi İstanbulda yer mi yok.
Reklamlar
-
16 Ağustos 2006, 19:58
abi aynı şeyleri söyluyoruz...
rica ediyorum topu bana atmayın
haftada bir gun buluşabileceğimiz bir ortak yer olsun istiyorum hem avrup yakasından hemde anadolu yakasından gelen arkadaşlar ulaşım ve yeri bulma konusunda rahat etsınler
varsa oyle bir yer
siz yerı söyleyın ben gider çatır çatır pazarlık yaparım....
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
16 Ağustos 2006, 20:00
anadolu yakasında bi yer biliom ben ama saat 12 de kapanıyo aile çay bahcesi
-
16 Ağustos 2006, 20:05
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
16 Ağustos 2006, 20:05
Yer...???
Arkadaşlar yer seçerken lütfen daha özgür bir yer seçelim mesela ben nargileyi geçin sigara bile içilmesinden hoşlanmayan biriyim(sigara bırakanlar böledir çekilmezler 8-9sene önce bıraktım) daha yaz aylarındayız şöle açık biryerler olsa yanii..NOT:Bu arada daha çok yeni olduğum için altarnatif bir teklifte bulunmuyorum ; İlgilenen herkese teşekkürler ederim.
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"]ÖZGÜRLÜK+HUZUR=[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]Keşke ben diyebilsem[/COLOR]:) [COLOR="Green"]Ama motosiklet üzerindeki herkes olabilir....[/COLOR][/FONT]::biggrinn...[COLOR="Red"]5562[/COLOR]...[COLOR="DarkOrange"]dj-roer[/COLOR]::sos::
-
16 Ağustos 2006, 20:09
dj-roer adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yer seçerken lütfen daha özgür bir yer seçelim mesela ben nargileyi geçin sigara bile içilmesinden hoşlanmayan biriyim(sigara bırakanlar böledir çekilmezler 8-9sene önce bıraktım) daha yaz aylarındayız şöle açık biryerler olsa yanii..
sevgili kardeşim gecen sefer geldınmı s en??
kapalı yerde toplandığımızı nereden çıkardın onu anlamadım..
buyur sun bir yer oraya gidelım..
bul fiyatda ve yer açısından uygunbir yer mekan
hemen kaydıralım toplantıyı..
-
16 Ağustos 2006, 20:10
Super Moderator
Abi ayarladıysan Çamlıca'da gidip bir deneyelim...
Orayı da beğenmezsek başka yerler aramaya devam ederiz.
-
16 Ağustos 2006, 20:24
Savaş kardeş ben yazılardan okuyarak bu sonuca vardım henüz yeni olduğum için bu ortama uyum sağlamaya çalışıyorummuhendis1959 isimli arkadaş demişki:zorda olsa kendimize yer bulduk ama öyle sıcak ve havasız bi yerdiki inanın bunaldım, bu mekanda da garsonların ukela,umursamaz,kaba hareketleriyle karşılaştık,şimdi doal olarak bunu okuyunca öle düşündüm vede fikrimi yazdım ..
İlgilendiğiz için teşekkürler.
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"]ÖZGÜRLÜK+HUZUR=[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]Keşke ben diyebilsem[/COLOR]:) [COLOR="Green"]Ama motosiklet üzerindeki herkes olabilir....[/COLOR][/FONT]::biggrinn...[COLOR="Red"]5562[/COLOR]...[COLOR="DarkOrange"]dj-roer[/COLOR]::sos::
-
16 Ağustos 2006, 20:52
bende gelicem abiler bi aksilik olmazssa benide yazın listeye hade bakalım
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
16 Ağustos 2006, 20:53
tophane Toplantisida Iptal Edilmiştir Yeni Bir Yer Ayarlanincaya Kadar Herkezden özür Diliyorum...
17 Ağustosta Toplanmiyoruz Tophanede...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler