[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
savaş abi beni de yaz ben de geliyorum diyecem ama sonra bi işim çıkacak ya da henüz motoru servisten almamış olacam ve dolayısıyla gelememe durumu olacak o yüzden sen beni yazma abi gelirsem sürpriz olsun
haklısın ben de işe giderken bu yolu kullanıyorum ve özellikle otobüs duraklarını taksi durağına çevirmiş korsan taksicilerin ani hareketleri yüzünden kaç kere tehlike atlatmışlığım var ama sabahları yenikapı akşamları da yeşilköy istikametine açık olan transit yol çok güvenli ve de keyifli oluyo
savaş abı boyle bır etkınlığe katılmayı cok ısterım ama
aklıma takılan bırsey var ayın 17 si perşembe gunune denk gelıyor
ben 18:30 gıbı evde oluyorum ve cogu arkadas o gun calısıyor
aksam uzerı ıcın plan yapsak uygun olurmu nedersın.???
____it's my life_1982____
arkadaşlar
deprem le alakalı konu eğer bizdende katılım olursa
ayrı bir başlıktan duyurulacak...
deprem konusundakı eylem 16 ağustos u 17 ye bağlayan gece yanı yarın gece olacak..
17 ağustostakı tophane toplantımız saat 20 de onda değişen bişey yok yane..
tophane 17 agustos akşamı saat 20:00
depemle alakalı durum onay alınırsa 16 yı 17 ye bağlayan gece saat 02:00 de başayarak 03:02 de sona erecek...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
yazıklar olsun TRT ye ne diyim yav ne duyarsız olmuşuz lak lakda sınır tanımıyoruz ama bu tip org. tık yok....
neyse şimdi fena canım sıkkın sen görüşmelere devam et abi
medyadaki arkadaşlar topicte zaten
hasaaaaaaan duyuyormusun basın ve medya ayagımız kardeşim DONNİEDARKO şimdiden haberin olsun
gelışmelerı takip edıyorum...savaş abıdepemle alakalı durum onay alınırsa 16 yı 17 ye bağlayan gece saat 02:00 de başayarak 03:02 de sona erecek
depremle alakalı başlığı açtım..
saolsun site yonetımıde tam d estek veriyor..
lutfen katılım beklıyoruz...
arkadaşlar
beklıyoruz.... tophaneye...
savaş abı 17 ' si tophane parma nargıle cafe
değişen bırsey yok değil mi..??
günaydın nargile ve tavlacılarrrrrrr...
perşembe saat 19 da inşallah oradayım..
geçen geç geldim nargile içemedim bu defa kaçmaz..
bana bi sütlü nargile yazıver savaş abem..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
yaw bende cok gelmek isterim ama bu SAVASXXL denen normal insan ebatlarında olmayan herif beni gördügü yerde ikiye katlayacagı için tırsıyorum daha yaşım 27 yazık bana
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
17 ağustos akşamı nargileye gdiyoruz
gel len s end e serkan söz dövmeyecem henuz gençsin tamam affettim
bidaha yalan söleme ınsanları kandırma yeter.
Savaş bu ne yaaa.Millet uyuyo galiba ??
Bu hafta kimsede gaz yok
hadi hadi uyanın tophane var kahvaltı var canlanın biraz !!!!
yav iyice dur geldi bana şimdi nerde ne var şöyle bi liste yapında özelime atıverin ulan ailemi göremez oldum ne bu yaaaa!!!
[/B][/SIZE][/COLOR]Arkadaşlar bu topane meselesi ile ilgili birşey yazmıyacaktım ama yinede dayanamadım, SAVAŞ KARDEŞİM SAKIN ÜSTÜNE ALINMA,
Bakırköy grubu olarak 30 a yakın motor ve 1 özel araçla geldik, ben bu topaneye ilk defa gittim, ama inan gitmez olaydım, zaten ilk geldiğimizde sorunlar yaşanmaya başlandı, bizle birlikte ilk olarak İNCİ hocamızda arabasıyla geldi, bu arada dolmalara teşekkür ederiz hocam, önce otoparkçılarla birbirimize girdik, adamlar it sürüsü gibi üstümüze hücum ettiler, hepsi dağ eşkiyası gibi, belliki şivelerinden doğulular, (Doğulu olmayı oranın şivesini kullanarak insanların üstünde bir korku yaratmak istemeleri ki bunu birçok insan yapıyor oradaki otoparkçılarda bunu yaptı) biz daha motorlarımızı nereden üstdeki çimenli yola çıkarabiliriz diye araştırırken eşkiyalar hooooop heeeeeey kimin lan bu motorrrr nidalarıyla üstümüze yürüdüler, tabii bizi korkutmak için doğu şivesiyle konuşuyorlar, bazen aralarında kürtçede konuşuyorlardı, ben biraz diklenince niye bağırıyorsunuz diye, hemen 3-4 tanesi üzerime yürüdü, aslında hocama ayıp oldu ilk defa geldi arabasını park ederken onada yapmadıklarını bırakmadılar,kendisi anahtarını vermek istemedi, eşkiyalar ozaman çık dışarı veya buna benzer laflar ettiler,gerçi biz uzaktaydık o ara, neyse motorlarımızı güç bela dayak yemeden çimenlere çıkartıp park ettikten sonra, içeri girdik, ama başka motor grupları da oraya gelmişlerdi, bir curcuna gidiyordu,zorda olsa kendimize yer bulduk ama öyle sıcak ve havasız bi yerdiki inanın bunaldım, bu mekanda da garsonların ukela,umursamaz,kaba hareketleriyle karşılaştık, ilginç olan buradaki garsonlarda doğuluydu, demekki ???? .
Tam bu sırada Tarık ve kız arkadaşı geldi, dışarıda otoparkçılar, Tarığada saldırmışlar hatta onu tartaklamışlar, sebebi ne olursa olsun kimsenin bunları yapmaya hakkı yoktur, eşkiyalık dağda bile artık yapılmıyorken,bu eşkiya takımı şehir içinde eşkiyalık yapmaya kalkışıyor ve hiç kimsede bunlara karışmıyor, ben bu konu hakkında yarın vali yardımcılarına bir şikayet yazısı yazacağım, bir daha da topane denilen o yere gitmiyeceğim, bu kararımın toplantıyı düzenliyen şahıslarla asla ilgisi yoktur.
Benim arkadaşlarımdan kimsenin tartaklanmasını kabul edemem, o akşam inanın orada çok kötü arbede yaşanabilirdi,sadece olaya hepinizin de karışacağını düşünerek örtbas ettim.
müslüm abi
az önce cevap vermiştim
daha öncekı yazdığında ..
yine söyluyorum bu istanbulun gerçeğidir değişmeyecek m bir unsurdur..
sana zahmet
otoparka değilde
kaldırıma çekın motorları
arabayla gelecek a rkadaşlarda ileridekı veya yolun karşısına çeksınler
kımse bişey diyemez
boşver abi
o g un 50 kişi geldi ınankı sızın şanszılığınızdan
ama halada dersenız
tophanesıne başlarım dıye
BEND E GİTMEM A Bİ..
BENIM AMACIM BİRLİKTE OLACAK YER
TOPHANE OLMUŞ SULTANAHMET OLMUŞ
EYÜPSULTAN OLMUŞ(EYUP OLURSA DAHA GÜZEL OLUR AKALTEKEYE YIKARIZ HESAPLARI )
SİZ BELİRLEYIN OZAMAN YERTI ORAYA GİDELIM ABİ
ARTIK HER HAFTA BULUŞALIM DIYORUM BEN AYNI YERDE...
Allah Allah Müslüm abinin dediklerine bakılırsa bizim oraya topla tüfekle gitmemiz lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)