Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

[MT İstanbul] 19-20. Ağustos Kemerburgaz ormanları Ağaçlı mevkiinde kamp....

REKLAM ALANI
    SAVASXXL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP XL 650 V
    Alıntı akalteke adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nerede ne kadar artiz varsayla başlıyayım.

Güvenlik konusunda Şayet gelebilirsen Gene Karakartal mir ve tarafımdan bizzat senin üzerinde tatbik ederek ne gadar ciddi olduğumuzun ambiansında kendini okmeydanı ssk acilinde gözlerini açtığında anlarsın.

Ve yine Gideceyimiz yer etrafta bulunan göller dolayısı ile Hafiften bir kuş cenneti ambiansı taşımasından dolayı en hafilisinden değme kuş beyinlinin bile bildiği üzere kanatlı kuş hayvanının olduğu yerde çok bacaklı yer hayvanı bulınmaz.

Ayılara gelince Bunu bölge yaban haytı koruma derneğine sorduğumuzda Dernek yetkilileri yaptıkları tespitlere göre istanbulda ayı neslinin tükendiğini fakat Çeşitli aldıkları duyumlara göre 4. levet tarafında halkın ara sıra ayıya benzer bir mahlukla karşılaştığını söylediler. biz tehlike durumunu irdeleyince Bu ayının artık evcilleştiğini hatta internete takılıp motora bile bindiğini söylediler. hatta daha ileri gidip konuşmalarına dikkat ettiğinizde cümlelerinin arasına olur olmaz sıkıştırdığı "Ambians" sözcüğünden Bu ayıyı çok rahat tanırsınız dediler.

Yaaaaaaaa

Saygılarımla

Akalteke

Ya tamercim kardeşim sana küçük bir hatırlatma....
    Bu ayının çevresi geniştir haberin ossun..:(bel ölçüsü temiz 250 var)
    Bu ayıcık sadece o ambians kelimesiyle destan yazmıştır...
    çenesi durmaz artık Allah kolaylık versin..
    bla bla bla ve bla kafamızı şişirir artıkın...
    [B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    vınvın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Güvenlik konusunda Şayet gelebilirsen Gene Karakartal mir ve tarafımdan bizzat senin üzerinde tatbik ederek ne gadar ciddi olduğumuzun ambiansında kendini okmeydanı ssk acilinde gözlerini açtığında anlarsın.

Ve yine Gideceyimiz yer etrafta bulunan göller dolayısı ile Hafiften bir kuş cenneti ambiansı taşımasından dolayı en hafilisinden değme kuş beyinlinin bile bildiği üzere kanatlı kuş hayvanının olduğu yerde çok bacaklı yer hayvanı bulınmaz.

Ayılara gelince Bunu bölge yaban haytı koruma derneğine sorduğumuzda Dernek yetkilileri yaptıkları tespitlere göre istanbulda ayı neslinin tükendiğini fakat Çeşitli aldıkları duyumlara göre 4. levet tarafında halkın ara sıra ayıya benzer bir mahlukla karşılaştığını söylediler. biz tehlike durumunu irdeleyince Bu ayının artık evcilleştiğini hatta internete takılıp motora bile bindiğini söylediler. hatta daha ileri gidip konuşmalarına dikkat ettiğinizde cümlelerinin arasına olur olmaz sıkıştırdığı "Ambians" sözcüğünden Bu ayıyı çok rahat tanırsınız dediler.

Yaaaaaaaa

Saygılarımla

Akalteke

Ellerin dert görmesin abi

akalteke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    9.deperadost+küçük desperadost

harbi işi biliyonuz...desperadostuda götürüp müzik olayını beleşe getirionuz...zaten elektrik yok...medeniyet yok...des kardeşim gitarıyla yorum yapar...ateş etrafında kızıl derili dansları yaparsınız artık...

benim anlamadığım Orman ambiansında neden "baltalar elimizde" şarkısı söylediğiniz...bayan olmazsa çekilirmi ortam...birbirinize askerlik hikayelerinizi anlatırsınız artık....
    Desperadost benim en az senin kadar iyi bir dostum İyide çalar bizde kendini dinler güzelde dinleriz Allah razı olsun. Fakat seninde dikkatini celbetmiş Evet bayan yok ama sen gelirsen En azından bu eksikliğimizi gidermiş olursun desparadost kardeşimiz çalar sende muhteşen raks larınla biz erkekleri eğlendirirsin. Ayrıca biliyorsun köçeklik anadolunun bazı yörelerinde folklorik bir motiftir ve bize bunun en yumuşak örneklerinide sunarsan çok memnun oluruz.

Bekliyoruz ha

akalteke
    Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)

desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    9.deperadost+küçük desperadost

harbi işi biliyonuz...desperadostuda götürüp müzik olayını beleşe getirionuz...zaten elektrik yok...medeniyet yok...des kardeşim gitarıyla yorum yapar...ateş etrafında kızıl derili dansları yaparsınız artık...

benim anlamadığım Orman ambiansında neden "baltalar elimizde" şarkısı söylediğiniz...bayan olmazsa çekilirmi ortam...birbirinize askerlik hikayelerinizi anlatırsınız artık....
    mete_han cım son dakika golü cumartesi akşamı

iş var programdayım ama zannedersen saat 3 gibi orada olurum tabi herkez

uyumuş olur yada tamer bizi güme götürür peki ben orayı

sabaha karşı nasıl bulacağım işler karıştı valla pazar sabahı gelsem desem

uyku mahmurluğu gitar da çekilmezki
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

Motosikleti
    TRANSALP XL 650 V
    Desperadost benim en az senin kadar iyi bir dostum İyide çalar bizde kendini dinler güzelde dinleriz Allah razı olsun. Fakat seninde dikkatini celbetmiş Evet bayan yok ama sen gelirsen En azından bu eksikliğimizi gidermiş olursun desparadost kardeşimiz çalar sende muhteşen raks larınla biz erkekleri eğlendirirsin. Ayrıca biliyorsun köçeklik anadolunun bazı yörelerinde folklorik bir motiftir ve bize bunun en yumuşak örneklerinide sunarsan çok memnun oluruz.

Bekliyoruz ha

akalteke
    ulen
    güya kankanız
    BİZE ÖZEL ŞÖYLE KİŞİSEL BİR DAVETİYE YOLLAMADIN BEEE.
    ŞŞŞŞ OLM BAK DEĞERİNİ BİL.... ADAM!! SANA ÖZEL KİŞİSEL DAVETİYE YOLLAMIŞ GELMEZSEN AYIP EDERSIN..
    HEM BİZİDE EĞLENDİRMİŞ OLARSIN
    NE DERSİN GÜZEL OLMAZMI AY BALAM...
    [B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]

Motosikleti
    TİGER 250 S

Bekliyoruz ha

akalteke
    ya kahretsin ben yazarken tamer de yazmış ne yapıp edip 3 de olsa geleceğim ya sizlere canım kurban bu arada gözümden yaş geldi tamer çok yaşa emi folklor ha

araltı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tamer abi bende gelmeye çalışacağım inşallah orda olurum

Ya Savaş abi dün çektiğimiz resimleri senden nasıl temin edebiliriz ?

Burdan soruyorum çünkü msn öğle yemeğinde yazıyo dün yemek yerken masaya yaptıklarından sonra seni rahatsız etmek istemedim

akalteke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger
    Yahu canım ciğerim pankreas kesem Metehan kardeşim

Bu memlektte bir sürü şekli varken. Mesela kendine bir FSM köprü ambiansı yaratabilecekken, Kurusıkıdan çevirmeyle kafana sıkabilecekken, Hımmm mesela süne zararlısı için kullanılan tarım ilacının tadına bakabilecekken, En azından bayat balık yiyip üstüne ayran içmek varken, Antalyada falezlerin dayanılnaz çekiciliğinde hazerfencilik oynayabilecekken, Yada kasksız ve korumasız bir kamyon şöförüne yüz kilometre süratle giderken hareket yapmak varken. vs. vs. vs.

Bana bulaşmak gibi bir bahtsızlığın ağına düşmeni bir türlü anlıyamıyorum. Dostum bi tanem zaten iki olsan faytona koşardım neden bana bulastın yoksa ölümü gelen malum cami duvarına bevl eder ambiansındamısın.

vazgeç dostum bu kaya sağlam

yırtma üstünü başını yazık

saygılarımla

akalteke
    Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)

Motosikleti
    TRANSALP XL 650 V
    ehuehuheuhue diyorum başkada bişi demiyorum

Motosikleti
    TİGER 250 S
    aramızdaki sevgi bazen espri bazen atışma bazen sataşma olsada biz birbirimizi

seviyoruz hepimiz ayrı dünya ayrı güzellik ama tek çatı altında bir yürek aman

kırılmayalım darılmayalım sarılalım ne olur sizleri seviyorum ...mete_han cım sakın

alınma seni de inan çok seviyoruz bi araya gelelim bak nasıl kaynaşacağız sakın

birbirimize darılmayalım ne olur...

GÖKSEL... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250
    yılların belgrad ormanı olacak TEXAS
    atımı getirin
    aman hondamı diycektim
    rahip hazırmı cenazeci nerde tabutlar gürgenden olsun
    aman ogünüm gel şöyle biz kenardan seyredelim
    serseri mermiyle 1 kere tanıştım muhabbeti güzel degildi artık görüşmüyoruz
    kurşuuuuun adreeees sormazkiiiiii

Motosikleti
    TİGER 250 S
    Alıntı GÖKSEL... adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yılların belgrad ormanı olacak TEXAS
    atımı getirin
    aman hondamı diycektim
    rahip hazırmı cenazeci nerde tabutlar gürgenden olsun
    aman ogünüm gel şöyle biz kenardan seyredelim
    serseri mermiyle 1 kere tanıştım muhabbeti güzel degildi artık görüşmüyoruz
    kurşuuuuun adreeees sormazkiiiiii
    ben seni arıyorum nerede diye sen beni en son yazdığın mesaja çakal muhabbeti sağol canımsın orada sana yazdım ama görmedin heralde göksel cim bu arada kenarda kalmak ne demek ya!tam yanımda olursun sen' gidersek de beraber gidelim güme şaka bi yana en kısa zaman da buluşmak dileğiyle bu arada benim msn pırt ladı açılmıyor .şu anda NET messenger service ile bağlantınız yok ınternete kablolu ağ bağlantısı ile bağlanıyorsunuz yazıyor vıyyyy yandık

Motosikleti
    HYOSUNG GT250
    Alıntı:
    standart´isimli üyeden Alıntı
    göksel abi bayanlara gamze'yi ekleyebilirsin... ben+1 yani

ekledim abim of yavaş yavaş tam bir aile oluyoruz.
    hakan abi kızı getir 3 bayan oldu aramızda vay be bi zamanlar şebom tek kalırdı grupta şimdi hanımlar yükselişe geçti

Alıntı:
    muhendis1959´isimli üyeden Alıntı
    Yer ayarlanmıştır, mangalları hazırlayın, alışverişi önceden yapalım, Göksel ve samet bu konuda çok deneyimlidir, bu arada samet sizin oradaki pazardan alışverişi yapabilirsin, gideceğimiz yer, Küçükçekmece gölünün denize bağlandığı derenin deniz tarafı, İstanbul belediyesinin yeni yaptığı plajın olduğu yer, börtü böcek , yeşillik,ağaçlar,bol aydınlatma,küçük boy balıkçı tekneleri,deniz,kumsal, deve güreşi yapılabilir, romantik ortam sağlanabilir, ay ışığı,yakomoz,dere,deniz,ne ararsanız mevcut, ayrıca motorlar için uygun bir alan da var.

helal sana abim yaptın gene babalıgını ıınnın ınn ıııııın ver gazı yay coşkuyu
    müthiş biyer bulmuşsun börtü böcek olayı çok iyi et yetmezse ızgara börtü böcek yaparız ben malum çinden antremanlıyım
    akşam kim geliyor uleeeeeeeen benle
    samet erkin cihan serhat
    ya şundadır ya bundamı yapıyım illa

Evet arkadaslar bakırkoy yesılkoy atakoy ve bu cevreye yakın arkadaslarla toplanıp yaz aksamlarını guzel arkadaslık dostluk ve ufak capta gezılerle degerlendırmek ıcın burdayız.
    arkadaşlar bu tip organizasyonlara özellikle ilk defa katılacak olanlar sıkılırmıyım tanımıyorum motorum yok gibi durumları dert etmeden katılabilirsiniz.

ARKADAŞLAR HAFTALIK BULUŞMA YERİMİZ:

CUMA GÜNLERİ GALERİA YANINDAKİ BENZİNLİKTE SAAT 20_00

nihayetinde hepimiz bu çatı altında
    AMACI ARACI ZEVKLERİ BİR OLAN VE DAHADA ÖNEMLİSİ MOTOSİKLET TUTKUNLARIYIZ
    sorunlarımızı dertlerimizi burada rahatça paylaşabilirizkimler geliyor ve ne yemek ister organizeye bugünden başlayalım yarın toplandıktan sonra ugraşmayalım geç olmasın vakit kaybetmeyelim

MANGALDAN SORUMLU TOPİCK BAKANLARI

MÜHENDİS 1959 (MÜSLÜM ABİMİZ)
    VE BENDENİZ GÖKSEL nokta. nokta. nokta.

MANGAL MENÜ:

ADANA
    ET ŞİŞ
    KÖFTE
    TAVUK BUT
    TAVUK KANAT
    BÖBREK
    SUCUKKKKKK
    ###################################
    PATLICAN SALATASI YAPILABİLİR
    KÖZDE BİBER
    KÖZDE DOMATES
    KOLA
    AYRAN
    SU

ALTIMIZA SERMEK İÇİN PİKNİKLERDE KULLANDIGIMIZ BATTANİYE MİNDER VB. ŞEYLER
    İKİ TAŞ BİR IZGARA (KALABALIK OLURSAK 2 IZGARA)
    TUZ BİBER DOMATES SOGAN EKMEK

EVET SİPARİŞLERİNİZİ ALIYIM BEYLER
    ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ VAR KEBAP VAR ADANA URFA BEYTİsucuk ekleniyor listeye nasılda unutmuşum

eveeeet gelelim listemize

KİM NE İSTİYORSA YAZSIN ALIŞ VERİŞİ BU AKŞAM ARANIZDAN SEÇECEGİM BİR VEYA BİRKAÇ GÖNÜLLÜ İLE YAPMAYA ÇALIŞICAM HATTA YAPIYIM DAHA İYİ OLUR

MANGAL YÜREKLİ HAS MOTORCULAR LİSTESİ

BAYANLAR:

1-İNCİ
    2-GAMZE
    3-LEDA
    4-MÜGE

BAYLAR:

1-MÜSLÜM ABİ
    2-HAKAN ABİ+1
    3-MEHMET ABİ
    4-ZAKZİK ERKİN
    5-SAMET
    6-BATUHAN
    7-CİHAN
    8-SERHAT
    9-TAMER
    10-HASAN (SENDE GEL ARTIK)
    11-KEMAL (SENDEEEEE)
    12-CHOPPER250-REHA ABİ+1GELMEDE GÖRİYİM SENİ(tehdit işe yaradı geliyor)
    13-STANDART+1

BAZILARINI SÖYLEMEDEN YAZIYORUM GELECEGİNİZ İÇİN BENİDE YAZ DEMENİZİ BEKLEYEMEDİM

EVET UNUTTUKLARIM HATIRLAYAMADIKLARIM HATIRLATSIN LİSTE DEVAM EDİYOR

sizleride bekleriz rezerv. şarttır aç kalırsanız karışmam
    sizlere haftanın son akşamında organizasyonunuzdan önce
    ön mangal ön ızgara ön muhabbet ön sevişmeye (yanlış anlaşılmasın aman haa) bekleriz
    saygılar...
    ogünüm canım benim itin köpegin duası kabul olsaydı gökten kemik yagardı
    boşveeeeer biz bize yeteriz herşeyden önce SAMİMİYİZ.
    ÖPÜYORUM SENİ MURATIMA SELAMLAR.

UCANLAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-MAX 250 MOMO
    Alıntı GÖKSEL... adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alıntı:
    standart´isimli üyeden Alıntı
    göksel abi bayanlara gamze'yi ekleyebilirsin... ben+1 yani

ekledim abim of yavaş yavaş tam bir aile oluyoruz.
    hakan abi kızı getir 3 bayan oldu aramızda vay be bi zamanlar şebom tek kalırdı grupta şimdi hanımlar yükselişe geçti

Alıntı:
    muhendis1959´isimli üyeden Alıntı
    Yer ayarlanmıştır, mangalları hazırlayın, alışverişi önceden yapalım, Göksel ve samet bu konuda çok deneyimlidir, bu arada samet sizin oradaki pazardan alışverişi yapabilirsin, gideceğimiz yer, Küçükçekmece gölünün denize bağlandığı derenin deniz tarafı, İstanbul belediyesinin yeni yaptığı plajın olduğu yer, börtü böcek , yeşillik,ağaçlar,bol aydınlatma,küçük boy balıkçı tekneleri,deniz,kumsal, deve güreşi yapılabilir, romantik ortam sağlanabilir, ay ışığı,yakomoz,dere,deniz,ne ararsanız mevcut, ayrıca motorlar için uygun bir alan da var.

helal sana abim yaptın gene babalıgını ıınnın ınn ıııııın ver gazı yay coşkuyu
    müthiş biyer bulmuşsun börtü böcek olayı çok iyi et yetmezse ızgara börtü böcek yaparız ben malum çinden antremanlıyım
    akşam kim geliyor uleeeeeeeen benle
    samet erkin cihan serhat
    ya şundadır ya bundamı yapıyım illa

Evet arkadaslar bakırkoy yesılkoy atakoy ve bu cevreye yakın arkadaslarla toplanıp yaz aksamlarını guzel arkadaslık dostluk ve ufak capta gezılerle degerlendırmek ıcın burdayız.
    arkadaşlar bu tip organizasyonlara özellikle ilk defa katılacak olanlar sıkılırmıyım tanımıyorum motorum yok gibi durumları dert etmeden katılabilirsiniz.

ARKADAŞLAR HAFTALIK BULUŞMA YERİMİZ:

CUMA GÜNLERİ GALERİA YANINDAKİ BENZİNLİKTE SAAT 20_00

nihayetinde hepimiz bu çatı altında
    AMACI ARACI ZEVKLERİ BİR OLAN VE DAHADA ÖNEMLİSİ MOTOSİKLET TUTKUNLARIYIZ
    sorunlarımızı dertlerimizi burada rahatça paylaşabilirizkimler geliyor ve ne yemek ister organizeye bugünden başlayalım yarın toplandıktan sonra ugraşmayalım geç olmasın vakit kaybetmeyelim

MANGALDAN SORUMLU TOPİCK BAKANLARI

MÜHENDİS 1959 (MÜSLÜM ABİMİZ)
    VE BENDENİZ GÖKSEL nokta. nokta. nokta.

MANGAL MENÜ:

ADANA
    ET ŞİŞ
    KÖFTE
    TAVUK BUT
    TAVUK KANAT
    BÖBREK
    SUCUKKKKKK
    PATLICAN SALATASI YAPILABİLİR
    KÖZDE BİBER
    KÖZDE DOMATES
    KOLA
    AYRAN
    SU

ALTIMIZA SERMEK İÇİN PİKNİKLERDE KULLANDIGIMIZ BATTANİYE MİNDER VB. ŞEYLER
    İKİ TAŞ BİR IZGARA (KALABALIK OLURSAK 2 IZGARA)
    TUZ BİBER DOMATES SOGAN EKMEK

EVET SİPARİŞLERİNİZİ ALIYIM BEYLER
    ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ VAR KEBAP VAR ADANA URFA BEYTİsucuk ekleniyor listeye nasılda unutmuşum

eveeeet gelelim listemize

KİM NE İSTİYORSA YAZSIN ALIŞ VERİŞİ BU AKŞAM ARANIZDAN SEÇECEGİM BİR VEYA BİRKAÇ GÖNÜLLÜ İLE YAPMAYA ÇALIŞICAM HATTA YAPIYIM DAHA İYİ OLUR

MANGAL YÜREKLİ HAS MOTORCULAR LİSTESİ

BAYANLAR:

1-İNCİ
    2-GAMZE
    3-LEDA
    4-MÜGE

BAYLAR:

1-MÜSLÜM ABİ
    2-HAKAN ABİ+1
    3-MEHMET ABİ
    4-ZAKZİK ERKİN
    5-SAMET
    6-BATUHAN
    7-CİHAN
    8-SERHAT
    9-TAMER
    10-HASAN (SENDE GEL ARTIK)
    11-KEMAL (SENDEEEEE)
    12-CHOPPER250-REHA ABİ+1GELMEDE GÖRİYİM SENİ(tehdit işe yaradı geliyor)
    13-STANDART+1

BAZILARINI SÖYLEMEDEN YAZIYORUM GELECEGİNİZ İÇİN BENİDE YAZ DEMENİZİ BEKLEYEMEDİM

EVET UNUTTUKLARIM HATIRLAYAMADIKLARIM HATIRLATSIN LİSTE DEVAM EDİYOR

sizleride bekleriz rezerv. şarttır aç kalırsanız karışmam
    sizlere haftanın son akşamında organizasyonunuzdan önce
    ön mangal ön ızgara ön muhabbet ön sevişmeye (yanlış anlaşılmasın aman haa) bekleriz
    saygılar...
    ogünüm canım benim itin köpegin duası kabul olsaydı gökten kemik yagardı
    boşveeeeer biz bize yeteriz herşeyden önce SAMİMİYİZ.
    ÖPÜYORUM SENİ MURATIMA SELAMLAR.

Birşey anlamadım bu yazıdan ama ben de geliyorum kampa benide yazın,
    ne gerekiyorsa !..

Motosikleti
    HYOSUNG GT250
    Alıntı UCANLAZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birşey anlamadım bu yazıdan ama ben de geliyorum kampa benide yazın,
    ne gerekiyorsa !..
    yanlış anlaşılma olmuş bu yazılanlar bizim bakırköy ve civar semtlerin cuma akşamıyla ilgili yani yarın kamptan önce kampa çekiyoruz milleti gelmek isteyen olursa diye davet ettim arkadaşlar.
    YARIN AKŞAM 8 DE GALERİA YANI OPETTE BULUŞUYORUZ.

vedat kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR
    yaw arkadaşlar şimdi gördüm gezi varmış...
    bu mekanın yolu izi nasıldır benim nazlı RACE motor girermi...
    toprak yolsa girmez çünki girişde düşerimde ondan..
    [B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150

Yaaaaaaaa

Saygılarımla

Akalteke

sağol dostum...muhatap alıp cevap yazman bile yeter...arada bir sevdiklerimize takılırız...herkesede nazımız geçmez hani....

sevgiler...iyi eğlenceler...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    ne güzel gezi
    KAMP ADAMLARI

Sedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bws50
    yaws bende geLmek istiyom ama :( offffff offfff hain baba

dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    Alıntı Loft adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaws bende geLmek istiyom ama :( offffff offfff hain baba
    önce onay görmeli baban izin verse bile geziyi düzenliyenler izin vermali
    bak ben kaç kere yazdım ama en samimi arkadaşlarım listeye ismimi yazmıyorlar
    demekki gerektiği kadar delikanlı değilmişim
    KAMP ADAMLARI

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler