Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
dağbaşı olması sorun olmaz. Yeterince kamp tecrübemiz mevcut. Ama bayan olarak tek kalsın istemem açıkçası. O zaman cuma akşamı listeye son bi kez bakıp kararımızı veririz. Gelecekler listesinde bayanları da belirtirseniz ona göre bakalım durumumuza. İlginize teşekkürler...
Tamer abi beni listeye yazmayı unuttun mu ?
KAMP ADAMLARI
Tamer müdür naber kardeşim...o avatar ne hacım...artizmisin...karizmatik adam...şu Kanuniyi satda seneye transalpe bin karizman boşa gitmesin...yine toplamışın arızalı tayfayı...hacılar ne kampı ne ateşi ne dağı ne ormanı ya...ayılara kurtlara yem olucaksınız valla...benden söylemesi...Savaş Abiyi aldınız programa ama hepinizin iyeceklerini o kırıntı diye yer...aç kalıcaksınız uyarıyorum...
futureshock tosbağa senin ne işin var orda hacım...rahat batıyo valla size...medeniyetden uzak ormanda ne işiniz var...Ormanda kim yaşar...ayılarrr... eee sizin ne işiniz var orada...
çadırlarda horlayanlar...aynı çadırda yatarken ossuranlar...duyduğu her sese korkanlar...nereye çişimizi yapcaz diye strese girenler...
ha bu arada KENE davasınıda unutmayın...allah korusun ağacın dibinde işerken falan kene gelip ısırmasın...
motoboy yolları çok bilmiyor...sahip çıkın çocuğa ha...ama altındaki motor 660 lık enduro..akalteke kanuniyle çoçuğu peşine takma aman diyim...arkadaşın motoru hararet yapar falan...
batuhanda kaybolabilir...sahip çıkın genç arkadaşa...
...................................
alıntı...Gayrısız herkes davetlidir Tüm güvenlik tedbirleri karakartalmir ve tarafımdan alınmıştır. Bölge jandarma komutanlığınada toplantı hakkında bilgi verilecektir.
....................................
ula bu ne karizmatik insan...tarafımdan alınmıştır ne lan...Allahın ormandaki ayısına karizmanlamı dur diyecen...yuh be kanka...şekil yapcam diye destekli yazmışın...Bölgedeki tüm Keneler ve ayılar demekki tarafından denetlendi...kene ısırmadan veya ayılar saldırmadan önce sana bilgi verilsin mi...
seni seviyom ben akalteke...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Sevgili dostum Tamer
Gönlüm orda olmayı, o kamp ateşinin başında oturup keyif çaylarımızı içerken seninle uzun uzun sohbet etmeyi çok ama çok isterdim.ama gelemiyorum.bedene olmasamda ruhen yanınızda olucam dostum.umarım çok güzel bir hafta sonu geçirirsiniz tüm arkadaşlarıma saygılar sevgiler
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
9.deperadost+küçük desperadost
harbi işi biliyonuz...desperadostuda götürüp müzik olayını beleşe getirionuz...zaten elektrik yok...medeniyet yok...des kardeşim gitarıyla yorum yapar...ateş etrafında kızıl derili dansları yaparsınız artık...
benim anlamadığım Orman ambiansında neden "baltalar elimizde" şarkısı söylediğiniz...bayan olmazsa çekilirmi ortam...birbirinize askerlik hikayelerinizi anlatırsınız artık....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
ya birader bi otur Adanada bea...ya da evi damı işi gücü İstanbula taşı...
yok yok senden bıkmadık...ama geliyosun tadın damağımızda kalıyor ona uyuz oluyorum....bi gelde bıktır bizi...seni yaşatırım buralarda...gözünü açarım...Adanada görmediğin şeyleri burada görürsün abi...
Akalteke Bu arada ben gelmesine geleyimde bende çadır yok insallah sen de tek geliyorsundur da yanında sıvısır yatarım bir kenarda
Horlamam da ben merak etme ;)
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Ah bee kısmete bak tam istediğim bir organizasyon ,bi de gidebilse idim tam o gün evimi taşıyorum;Düşünenlerden allah razı olsun gideceklerede bol keyifli ve eylenceli zamanlar dilerimm İnşallah başka bir organizasyonda buluşuruz..
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"]ÖZGÜRLÜK+HUZUR=[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]Keşke ben diyebilsem[/COLOR]:) [COLOR="Green"]Ama motosiklet üzerindeki herkes olabilir....[/COLOR][/FONT]::biggrinn...[COLOR="Red"]5562[/COLOR]...[COLOR="DarkOrange"]dj-roer[/COLOR]::sos::
Efendim Malumunuz Mapustan Çikali Fazla Olmadi
BÜyÜk İhtİmal AÇ Gelİrİm....
Ona GÖre Herkez Fazladan BİŞeyler Alsin Gelsin(kendiniz Ne Yİyecekseniz Yaninizda 2 KİŞİ Mİsafİr GelmİŞ Gİbİ, DÜŞÜnÜn )
Sevgİler Saygilar..
Len Tamer
BÖreĞİ Unuttum Ben Uyuyamam Bu Saatten Sonra BÖreksİz ÇÖreksİz..
Handeeeeeeeeeeeee Ayir Banada BÖrek...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Handeeeeeeeeeeeee Ayir Banada BÖrek...[/QUOTE]
Abi yerken aklıma sen geldin... Dedim Savaş abimin canı istemişti...
Ama var ya o kadar güzeldi ki, dayanamadım yedim hepsini
tamercim ,kampa biz katılamayacağız. hepinizden özür dileriz.lütfen bolca resimler çekin katılacak arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler dileriz
TAMER abı.....
pazar günü size katılamıyorum,lısteden ısmımı cıkarırmısın....
gecerlı bır mazeretım var.....
kusura bakma...
____it's my life_1982____
o kanuni dediğin motor yamaha ve hondayı yolda bıraktı o girdiğimiz araziye sadece tiger katlandı geri kalan bütün motorlar dırt oldu,regal raptır bile debriyajı yedi hakkında bilgi sahinbi olmadığın motorlar hakkında yorum yapma benden sana tavsiye,birgün yolda kalırsan hiçbir kanunici sana yardım etmez sanmaki yolda kalmam herkes yolda kalır sana tavsiyelerim git birtane 250 tiger al ve motorun zevkinii yaşa
Nerede ne kadar artiz varsayla başlıyayım.
Güvenlik konusunda Şayet gelebilirsen Gene Karakartal mir ve tarafımdan bizzat senin üzerinde tatbik ederek ne gadar ciddi olduğumuzun ambiansında kendini okmeydanı ssk acilinde gözlerini açtığında anlarsın.
Ve yine Gideceyimiz yer etrafta bulunan göller dolayısı ile Hafiften bir kuş cenneti ambiansı taşımasından dolayı en hafilisinden değme kuş beyinlinin bile bildiği üzere kanatlı kuş hayvanının olduğu yerde çok bacaklı yer hayvanı bulınmaz.
Ayılara gelince Bunu bölge yaban haytı koruma derneğine sorduğumuzda Dernek yetkilileri yaptıkları tespitlere göre istanbulda ayı neslinin tükendiğini fakat Çeşitli aldıkları duyumlara göre 4. levet tarafında halkın ara sıra ayıya benzer bir mahlukla karşılaştığını söylediler. biz tehlike durumunu irdeleyince Bu ayının artık evcilleştiğini hatta internete takılıp motora bile bindiğini söylediler. hatta daha ileri gidip konuşmalarına dikkat ettiğinizde cümlelerinin arasına olur olmaz sıkıştırdığı "Ambians" sözcüğünden Bu ayıyı çok rahat tanırsınız dediler.
Yaaaaaaaa
Saygılarımla
Akalteke
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)