Peril selam,Peril adlı üyeden alıntı
seni de aramizda gormek isteriz...
Yasemin,jasmine adlı üyeden alıntı
Tabii ki dua ederiz sevgi icin. cok cok gecmis olsun umarim iyilesir.
Peril selam,Peril adlı üyeden alıntı
seni de aramizda gormek isteriz...
Yasemin,jasmine adlı üyeden alıntı
Tabii ki dua ederiz sevgi icin. cok cok gecmis olsun umarim iyilesir.
>>> 34 EE 6971 / 0(RH)+ / 2007 ZX-6R Ninja
Birdahaki sefere sizlerle tanışacam
YeBRu hiç söylemiyorsun toplantı var ayıp ediyorsun
Bekleriz.....BIKER _BOYZ adlı üyeden alıntı
>>> 34 EE 6971 / 0(RH)+ / 2007 ZX-6R Ninja
yasemin inşallah arkadaşın sağlığına tez zamanda kavuşur. Dilek, temenni ve dualarımız sizinle olsun.jasmine adlı üyeden alıntı
kanka özel davetmi bekliyosun? koskoca topic açılmış..bi zahmet takip ediver
YeBRu
kanka özel davetmi bekliyosun? koskoca topic açılmış..bi zahmet takip ediver
tabi canım söyleseydin gelirdim tabi ne olacak çektimmi gazı istanbulun bir ucundan bir ucuna........ zaman alıyor
( nekadar zamanda gittimi söylemiyorum oda ayrı birtopik konusu olur)
yasemin abla nasılsın arkadaşın için üzüldüm en yakın zamanda ii olması dileğiyle tabi senide görmeyeli ne kadar oldu özledim valla ayrıca üskdara kadar gelmişsin söleseydin gelir alırdık senijasmine adlı üyeden alıntı
bu arada peril ortalığı boş bırakmışsın aa yakıştıramadım yoksa performanstanmı düşüosun
Acımadıki, acımadıki
çok teşekkürederim arkadaşlar,nurullah seni burda görmek ne güzel ne zaman geldin sen yahu bitti mi askerlik yoksa, özledik seni.Ben arkadaşım iyileşene kadar toplantılara katılamıycam umarım en kısa zamanda görüşmek dileğiyle hepinizle de.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
geçen pazar günü geldim dağıtım iznime askerlik daha çoook bende sizleri özledim bu akşam tophanede gelenlerle hasret gidericez umarım arkadaşın çabuk iyileşir aramızda kısa zamanda ol diye değil yanijasmine adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
Yasemin birdahaki toplantıya bekliyoruz, dualarımız arkadaşın için Allah acil şifalar versin, bizim elimizden birşey gelirse çekinmece olmasın atlar geliriz, kendine iyi bak...
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
çok sağolun sizleri daima yanımda hissediyorum sizlerde olmasanız hiçbirşeye dayanabilecek durumda değilim zaten.İnşallah yakında neşe içinde beraber oluruz.Nurullahcığım sana hayırlı teskereler diliyorum biliyorsun sayılı gün çabuk geçer.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
walla yalan çabuk falan geçtiği yokjasmine adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
Allah acil şifalar versin...
Bir söz vardır çok severim ; Allah dağına göre kar verir diye...
Sevgiyle selamlarım
yasemin sevgiye geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen en kısa zamanda aramızda olması dileğiyle. İnanıyorum ki en kısa zamanda ayağa kalkacaktır.jasmine adlı üyeden alıntı
bütün arkadaşlarımla en kısa zamanda görüşmek üzere
selamlar
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
Güzel bir akşamdı, uzun zamandır göremediğim arkadaşlar oradaydı, özellikle ızgara balığı özlemişim ama rakı gelemedi bizi yanlız bıraktı, bidahaki sefere rakıyıda aramızda görmek isteriz.
Özlediğim arkadaşları görme fırsatım oldu. özellikle balığı özlemişim ama rakı bizi ekti gelmedi. artık bidakine
serdar senden bişey rica edicem. Gümrükleme şirketimize kendi motoru ile kurye hizmeti verecek bi güvenilir arkadaş arıyorum yakın çevremizde böyle bi arkadaş varmı?
Pastanın tadı damağımda kaldı abiler tekrar yemek istiyorum bilginize.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)