KİLİT LÜTFEN
KİLİT LÜTFEN
Vay reha abi beni kafaya yaz.O gün benim doğum günüm aradan onuda,çıkarırız judas+1
Yalnız reha abi yaza erken veda etmiyormusun.
reha abi güzel de nekadar fiyatını yazmamışsın heyecandan
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
camadan adlı üyeden alıntı
sizide aramızda görmek isteriz
Reha abi yaz benide
bu yaz bitmeden doya doya eğlenelim
KAMP ADAMLARI
Reha abi +1 olarak beni ekleyebilirsin Fakat yeme içme konusunu netleştirirsek çok iyi olur kendimizmi getireceğiz yoksa hazırmı yiyeceğiz ben mangalıda etimizi,kangalımızı,çayımızı kendimiz getirelim bol kepçe olur kanatindeyim
abi olayı cok güzel düşünmüşsun,yanlız bırşey sorucam sana, tepkı geldımı bu bi grup gezisi degildir,bütün MT ye acık bir gezidir, yazdın için
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
yok dostum benim başıma ne geldiyse hep ailemde bile acısını yaşadım sakın kendimi böyle bir polemik içine bulmayayım. ayrıca topik içinde topik olayıda olmasın .Sadece tertemiz bir gezi ve doğum günü partisi yapalım diyorum hem bak dünyada rejimler bile değişiyor ayrıca. Eğer burada uzun süre kalıcaksam ki bunu istiyorum her yere gidebilir ve her kezde bana gelebilir sizide bekliyorumALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
evet bende böyle düşünüyorum herkaz getirsin nevalesini etini sucuğunu içeceğini çok daha iyi olur dileyen dilediği kadar yer içeraydinolmez adlı üyeden alıntı
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
early rider,keyif adamları boğaz grubu,bakırköy grubu,gebze grubu diye yazmadım ayrı ayrı.birisini atlarsak tepki almaktan korktuğum için böyle yazdım dostum ...eeee kolay değil yaş 42.5 mazallah laf gelir diye korktum
Antalya kaş, gerisi traş reha abi, senin yolun doğru yol bildiğin yoldan git
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
bende bende..
yanlız motoruda tekneye almassak gelmem abi..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Ben oltamıda getireceğim yemekler beleşe gelecek
KAMP ADAMLARI
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
Soner abi aç kalmayalım sonra senbilirsin biz yinede tedarikli olalım istersen orada balıkcı falanda bulamayız sonra
Reha kardeşim beni de yazabilirsin + 1 olarak. Yemek hususunda da nasıl organize ederseniz her ikisine de varım. Size şimdiden kolay gelsin.
haahhaa iyi balık tuttuğunu bilmiyordumdostdark adlı üyeden alıntı
niye motorun sana küsermi?
sen gelmiyormusun cem tekne bayağı büyükcamadan adlı üyeden alıntı
ışıklarda..camadan adlı üyeden alıntı
dönerken..
vs.vs...
cok düştüm niye denizede motorla düşmiiim...
onun için motoruda alıcam tekneye..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
bilemiyorum reha abi hanımı ikna etecem akşam bi sorayım malum light bi erkek olunca böyle oluyor.
vedat senin motorum bi düşmediği deniz kalmıştı ama oradan çıkaramayızvedat kaya adlı üyeden alıntı
Katılan herkese iyi eğlenceler.
Böyle tekne, deniz aktivitesi beni pek heyecanlandırmıyor, bana action lasım
Soda Ayran Cool
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)