vay vay bu da deniz rüzgarı haaa...
orada olup en önde durup kaskı kafaya takıp..
vizörü açıp denizin rüzgarını hissetmek vardı şimdi..
soner sen yap bari...
vay vay bu da deniz rüzgarı haaa...
orada olup en önde durup kaskı kafaya takıp..
vizörü açıp denizin rüzgarını hissetmek vardı şimdi..
soner sen yap bari...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
dostdark adlı üyeden alıntı
oh oh sonerim bu güzel liste abicim ..
bende mi böyle yapsam ne
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
1 SAAT SONRA BELLİ OLACAKTIR.
şakamı bu niyeee..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Canınız saolsun.. Ama inşallah tatsız bir nedenden değildir..
S&S
yok abi tekne sahibi kapora istedi 25 kişilik bende sizlerden para isteyemezdim ve böyle bir karar aldık aslında adam haklı abi çünkü bu geziler normalde 4 veya 5 saatliği 1200 euro ymuş adamda haklı bizde saygılar.zuhtupasa adlı üyeden alıntı
YolA Çıktık bi kere bu gezi iptal falan olamaz.Merak etme reha abi ben herşeyi ayarlayıp en kısa zamanda seninle irtibata geçicem.Şimdi senden ricam baş sayfadaki iptal yazısını kaldırırsan beni çok mutlu edersin abi.Sizi seviyorum saygılar sevgiler
canın sagolsun reha ama illaki tekne gezisi olması şart degil.
madem 20 sini gezecez diye ayarladık yap o zaman başka bir gezi de gidelim biraz yol yapalım.
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
canın saolsun baska zaman napalım..
S&S
reha abim 20 sinde izmir de olucam..
başka gün yapalım..
hesap numarası ver kapora paralarını yatıralım..
hem gelen belli olur hem sen sıkıntıda kalmazsın..
küçük tekne olur ucuz olur beya..
tekne gezisi iptal ise topiği kilitleyelim eğer değişklik yapılacaksa bana iletin başlığı ona göre değiştireyim gelecek olanlar yanlış anlamasın.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
ismet beni arayabilirmisin 02122776360judas25 adlı üyeden alıntı
1 saat izin verinteror adlı üyeden alıntı
HADİSENİZE BE KARDEŞİM Bİ ŞEYLER SÖYLESENİZE NEDEN SEYREDİP DURUYORSUNUZ
Reha abi bence devam edelim
böylebir gezi kaçmaz
ve arkadaşlar lütfen kesin gelecekler listeye isimlerini yazdırsınlar
ve kesin gelecem diyipde önemli bir işi çıkanlar lütfen listeden ismini sildirsinler
iyi niyetle yapılan bu gezide güzelce eğlenip süper bir gün geçirelim
Haydi Murat kaptan viraaa
KAMP ADAMLARI
KİLİTLEYİN LÜTFEN HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM ARKADAŞLAR...
ANLAYIŞINIZA SIĞINIRIM
EV TELEFONUMU BİLE YAZDIM AMA MAALESEF KİMSE ARAMADI
ÖZÜRÜMÜ KABUL EDİN VE MODERATÖR ARKADAŞ İŞTE TOP SENDE ARTIK KİLİTLEYİN LÜTFEN
SAYGILAR
AMA BEN DERİMKİ YAZ BİTMEDEN MT AİLESİ DİNLEYİN BENİ BİR GEZİ YAPALIM DENİZDE KİM AÇAR TOPİĞİ KİM AÇARSA AÇSIN AMA RİCA EDİCEM KAYBEDEN BİRİSİ OLARAK İLK ÖNCE BENİ YAZSIN LİSTEYE . EVET BENDEN BU KADAR
SENİN O BÜYÜK YÜREĞİN OLDUĞU SÜRECE YAPACAK ÇOK YOL VAR VEYSEL.brubaker adlı üyeden alıntı
NEREYE VE NE ZAMAN İSTERSEN
MURAT KAPTAN HAYATINDA İLK DEFA BABASININ BECERİKSİZLİĞİ YÜZÜNDEN KAYBETTİ. ALLAH BENİ AFFETSİNdostdark adlı üyeden alıntı
BU TOPİC,TOPİC SAHİBİNİN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA KİLİTLENMİŞTİR.TOPİC SAHİBİ OLUMLU BİR DURUMDA BANA HABER VEREREK AÇTIRABİLİR
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)