büyüksün be abidostdark adlı üyeden alıntı
büyüksün be abidostdark adlı üyeden alıntı
günaydın deniz adamlarıııııı..
deniz.. güneş..yüzme...
heytttt bee...nasıl eylenicez beeeee..
bu arada muzik varmı teknede..
gerci ben kapı gıcırtısına ve anahtarlık sesine bile oynarım ama..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
günaydın..
deniz kızları ve adamları ..
vedatım müziksiz tekne turumu olur, aslında hazır müzik demişken ,,,bak aklıma ne geldi.
o gün iki klarnetcimi tutsak ne ..
evet harika olur bee.
aloo
tekne turu organizötörleri uyanın halkın sesine kulak verin
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
müzikmi? yaw istediğin müzik olsun siz isteyin balık ayhan ve grubunu getiririz malum denizde olmazmı balıkvedat kaya adlı üyeden alıntı
ismet herhalde bizi kırmaz gitarı ile şarkılar söyler. yanımıza bolca oyun havaları,slow,disco,country,CLASSIC MÜZİKLERDEN WOLFGANG AMEDEUS MOTZART,BACH Alırız kutlarımızı dökeriz Unutmayınki sizin istekleriniz bir dahaki organizasyonların temelini oluşturur Eğlenmek isteyen,derdi tasayı unutmak isteyen,oynamak isteyen,kendin pişir kendin ye yapmak isteyen,balık tutmak isteyen,denize girmek isteyen,içmek isteyen,ailesini getirip eğlenmek isteyen,güneşlenmek isteyen,dostluk,arkadaşlık,kardeşlik duygusunu yaşamak isteyen, diving isteyen,boğazdaki muhteşem yalı ve koyları görmek isteyen arkadaşlarımızı bekliyoruz :
Evet Süper Parti Olacak Orda Olsaydim Istanbulda Kesin Gelirdim Iyi Eğlenceler
eğer istanbul a gelirseniz haberimiz olsun gene yaparız,bizler arkadaşlık ve dostluk değerlerine sahip çıkan insanlarız.mustafayazici33 adlı üyeden alıntı
vayy bak bu çok güzel fikir.klarnetçi kemancı filan e tutmuşken birde sulukuleden dansözmü tutsak ne ya tekneyi batırırsak şaka bir yana düşünelim çok hoş olurbrubaker adlı üyeden alıntı
http://img223.imageshack.us/my.php?i...hot0044gh2.jpg
http://img175.imageshack.us/img175/1050/s6000394vb5.jpg
Keyif adamları vokal grubu hazırmıyız,ekstra çıktı bizi çağırıyorlar Fiyatta anlaşırsak geliriz reha abi
judascığım sağdaki vokalistini getirirsen şilep tutmamamız gerekir oyy oyyyyjudas25 adlı üyeden alıntı
camadan ne iş daha ses yok hadi baba senden haber bekliyoruz
[B]işte arkadaşlar gitarı ve muhteşem vokalleri ile grubumuz judas los muçukambos dela meksico jeyetano mubartellabene
şarkıları ise şöyle
ayy ayyya yyyyaabedavasmo sandonos puarra verrip aldos
ayyağımdas kundorras yaar geelis duora duora
bu topluluk bir keresinde erovizyona katılmış sunucu judasa topluluğun adını söylemesini istemiş.judas ta
judas los muçukambos dela meksico jeyetanomubartellabene
deyince jüride topluluğun adını parçaları zannetmiş ve dereceye girememişler
Evett
muhteşem vokaller eşliğinde boğaz keyfi
bahşiş vermek serbesttirrr
reha kardeş ersen şu anda antalyada ama dönecek pazar günü,ikimizide ekle listeye
hanım bensiz gittin şarkı söyledin içtin eğlendin dedi ve parmaklarımı kırdı mafya usulü sargılarla yazmak zor oluyorchopper250 adlı üyeden alıntı
dostdark adlı üyeden alıntı
BACH ın gitar konçertosunu çalarlarsa veririm
ne kullandı parmaklarını kırarken yaw şu yengeyi bayağı merak etti alona herhalde biraz konuşacakları varmışcamadan adlı üyeden alıntı
tabi bruce ,sizleri aramızda görmek bizleri mutlu edecek.ekledim bile.BRUCE adlı üyeden alıntı
BOŞVER ABİ TANIŞTIRMAYALIM BARİ SEN HAYATA DEVAM ETchopper250 adlı üyeden alıntı
masa diyorum başkada bi yorum yapmıyorum..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
camadan adlı üyeden alıntı
o zaman bir gezide senin için yapalım şöle yazsın topikte
parmak kırılma hastalığına yakalanan kardeşimiz camadan ın acısını paylaşmak için ziyaret düzenlenecektir.yenge evde yokken
nerde tanıştınız barcelonadamı? şikagodamı
çok güzel bir resim ve şimdiden sabırsızlanıyorum bir de dansöz tutalım diyoruz ne dersindostdark adlı üyeden alıntı
sen nereye gidiyon izmirde olcan o tarihtevedat kaya adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)