aman hocam aman, dikkat et sora başımıza dert almayalım, sen en iyisi takıl sakin sakin, sana çarpan falan olursa kucaklar pogocuların üstüne atarsın
aman hocam aman, dikkat et sora başımıza dert almayalım, sen en iyisi takıl sakin sakin, sana çarpan falan olursa kucaklar pogocuların üstüne atarsın
Soda Ayran Cool
Yav aslında orda biraz müzik dinlesek nasıl olur
Bak oda olabilir. İyi fikir.
Soda Ayran Cool
Pogo çok garip bir şeydir. Kavga desen değil, dans desen değil. Öfkesini sevdiklerinden çıkaran bir dengesiz gibi görünürsün bu işten anlamayanlara ama sen aslında aynı duyguları paylaştığın insanlarla acıyı, coşkun bir havayla paylaşıyorsun. Yer yüzünde sadece pogo yapan insanlar kendisini neredeyse döverek yerlerde süründen insanlara teşekkür borçlu hissederler kendilerini. Yalnız, sanılmasın ki pogo anında aslolan birbirini üstüne zıplamak... orada olan notaların cisimleşmesidir aslında. Hiç kimse öylesine atlamaz diğerinin üstüne. Aslında hafif bir kafa ritmiyle başlar herşey... sonra sololar sertleşir, bateri galeyana gelir, headbang başlar... sonra tatlı sert itiş kakışlar... ve genellikle brutal vokal'in emreder havadaki sesiyle pogoya dönüşür her şey...
yaşanasıca bir güzelliktir..
[B][SIZE="2"][COLOR="Purple"]infinitedreams... [/COLOR][COLOR="DarkRed"]ama siz onu demonicdreams olarak tanıdınız.[/COLOR][/SIZE][/B] 25.12.2005'den beri
valla en son sarıyer mehmet akif festival alanına slayer,owerkıll Rock Republıc festivali için gitmiştim.bu festivalde malesef olamıcam gidenlere iyi eylenceler.Yanınıza fener almayı sakın unutmayın çünkü kamp yeri ile festival alanı kapkaranlık ve yaklaşık 150m mesafede tabi yerini değiştirmedilerse
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Ben de oradaydım. Ve hayatımda gittiğim en mükemmel konserdi. Hatta Slayer ve Overkill o kadar güzeldi ki, son gün "yemişim In Flames'i" deyip eve dönmüştüm.teror adlı üyeden alıntı
[B][SIZE="2"][COLOR="Purple"]infinitedreams... [/COLOR][COLOR="DarkRed"]ama siz onu demonicdreams olarak tanıdınız.[/COLOR][/SIZE][/B] 25.12.2005'den beri
benim owerkıll ı ve slayer i ikinci seyredişim slayeri açık havada owerkıllıda eski andromeda'da sene 99 vay anasını bea ama ne günlerdi.o zaman organizasyon berbat ama konser performansları ve çıkılan iki biss süperdi unutulmazdı.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Yarın 16:00 da sizi karşılayacağım.Fazla gecikmeyin bayarım.
Kolpa Adamları
Falla dostum grupla gelces işte 10-15dk. geliris ;)
Yanlız fener iyi fikir.
Soda Ayran Cool
Tmm ya ben yolu bulurum, srn deil, nereleri bulduk biz. Herneyse maslak bepe gidişte sağ şeritte mi, sol şeritte mi? Bide ben tek geliyorum +1 i iptal edin.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
Yarın bir programda olmam gerektiği için bir daha çevrimiçi olamayacağım. 15.30'da Maslak BP olmak için ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağım. Olası bir gecikmeyi telefonla SuSpect'e bildiririm. Yarın görüşmek üzere!..
yarın sizi orada bulamazsam gördüğüm tüm motorları çizicem ona göre
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Yrn ordayz, merak etmee.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
Arkadaşlar bu akşam saat 8 gibi festival alanına gittim, ve gözlemlediklerimi size aktarıyorum;
Otopark: Arkadaşlar arabalar için 5ytl motorlar için 2.5ytl ye annaştık, yanlız otoparkın girişi festival alanının baya üstünden yapılıyor "nerelere geldik" demeyin, okları izleyin. Sabit bir boş alan yok, çadırların yanınada koyamayız. O yüzden Ormanda ağaçların aralarına koyacağız fakat kamp alanının dibinde olacak motoparkımız. Kilitleri unutmayın!!!
Cuma Akşamı; Ark.lar bu akşam gidip gordumki kamp alanının %35-40 lık bir bölümü dolmuş durumda ve kapıda içeriye girmek için uzun kuyruklar vardı, ayrıca heryeri, her eşyayı didik didik arıyorlar.
Arkadaşlar cuma akşam saat 20:30 da festval alanına bakmaya gittiğimde şunu fark ettim, ormanlık alan olmasından kaynaklanan sebeble motor montu üstümde olmasına ragmen üşüdüm o yüzden dikkat edin, kalın giysiler getirin.
Ha bu arada ben çadır ayarladım bir dene ama buyuk bişi gibi Balkonu bile var
AAAaaaa Ne kadarrrrrrrr ayıppp
Soda Ayran Cool
motorlardaki çizikleri beğendiniz mi? :D
bi tek antonio'nunkini çizmedim sizi bilmem ama biz gayet eğlendik.
fotoları yarın ekliycem şu an yorgunluktan ölüyoruuuuuum :(
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Sen nerdeydin ?
İnsan bir arar sorar.
Soda Ayran Cool
çalışıyorum yaaa... lanet lanet lanet ... geçen sene güzel geçmişti eşimle gitmiştik.. 3 gün 3 gece kamp kurmuştuk ( teeee ozamanlar sevgiliydik ))
bu sene bi türlü ayarlayamadık... hesapta bi de artistlik olsun die cooper aldık )) ehueheuheuehe... hala trip atıyo bana, sanki kendi işim... çok üzüldük arkadaşlar gidemediğimiz için... bi de kalkıp ballandıra ballandıra anlatmayım çok qüseldi, pogo yaptık, bira içtik, hopladık zıpladık die :(( ANLATMAYIN ARKADAŞLAR ))
ben de açık havadaydım, sene teeee 99.... yaşlanmışız yahu
moospell konserini de yabana atamam.. o günlerde annem çok korkmuştu geleceğim için ''eyvah eyvah oğlumun saçları kız gibi uzun, kaşına ve alt dudağına piercing yaptırdı, bey; Nolcek bu çocuğun hali'' diye panik olmuşlardı... peki ya şimdi ! hergün takım elbise ( kostüm diyorum ona ) ayakkabılar sürekli boyalı, hergün traş ol.... offff oofffff... hatırlıyorum da yazın bile postal giyerdik ehueheuheuheuh....
anılarım depreşti yine, nostaljik olduk yaaa...
''moonspell''.... yukarda yanlış yazmışım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)