[MT İstanbul] 26-27 Ağustos Barışa Rock / Sarıyer
-
22 Ağustos 2006, 20:58
Carlitoturco adlı üyeden alıntı
Suspect dostm MT'nin ayıbını kapattığın için tşkkr. Bizleri tek çatı altında topladın.
Yok dostum olurmu öyle şey estafuğrullah (hiç bu kelimeyi kullanmam, yanlış yazdıysam kusura bakmayın) buzamana kadar başkaları organizasyon düzenledi hep gittik, şimdi buyuk bir festivale ben organizasyon düzenliyorum, sırayla herkes yapar.
Bol bol eğlenecez...
Tek derdin bu olsun, oraya sadece eğlenmeye gidiyoruz. Kimse gelmesede gideceğiz, butun mt.net gelsede gideceğiz. Herkes kendi eğlencesine bakar.
Soda Ayran Cool
Reklamlar
-
22 Ağustos 2006, 22:13
Slm arkadaslar bende eğer bir ihtimal arkadaslarımı ayarlayabilirsem belki gelebilirim ama çok istiyorum gelmek bu hafta içi bişeyler ayarlamaya çalışacağım artık ama küçük bir ihtimal gelebilirim.;Motorsuz bir mt üyesi olaraktan aranıza katılabilirim belki arkadaslarimi ayarlarsam..Ama seneye inş kaçırmayacağım.Her şey umarım gönlümce gider.Bol çeşit soft rock....Bol eğlenceler..En çok istediğim son zamanlarda canlı dinleme fırsatlarını değerlendirdiğim moğollar(cahit baba,tolga abi,engin dede).Tekrardan dinlemek isterim.Umarım çok eğlenirsiniz.Bu sene kısmet ama seneye görüşmek üzere.Motorum ile birlikte...
-
23 Ağustos 2006, 00:43
Barışarock'a (buluşma anına) 77 saat kaldı. (Farklı bir heyecan yaratma girişi deniyorum da )
-
23 Ağustos 2006, 01:00
SuSpect adlı üyeden alıntı
niye öyle kastırdınki?
http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php...mageField2.y=7
Linkten görebilirsinki her 10 dk. bir otobus kalkıyor bjk den geçiyor o sebeble bjk akaretler duragında in karşı yola geçip beklersen mutlaka gelecektir 42T ona bindigin gibi festival alanı onundeki durakda inersin.
eheheh eyvallah saol kardiş
3 yerine 2 vasıtayla gitmek daha iyi tabi
ya gece orada kalacaklar bu kadar az mı???
ben korkarım beni yalnız bırakmayın!
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
23 Ağustos 2006, 01:27
ya bizde kalmak istiyoruz ama malum çadırsızlık, artık kilim-battaniye felan getircez hiç olmadı, onun üstünde yatarız olr mu acep?
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
-
23 Ağustos 2006, 10:09
Gençler iyi bir haberim var gibi. Tam kesinleşmemesine rağmen sanki 4 kişilik bir çadır ayarladım gibi.
Ben tekim belki 1 ark. gelebilir yanıma toplasan 2 kişi olcam. 2 kişilik (sıkışırsak 3 kişi) yer kalıyor gibi ama dediğim gibi kesin deil! Bu akşam kesinleşecek.
Soda Ayran Cool
-
23 Ağustos 2006, 12:13
çadırsız uyumayı pek düşünmeyin bence.sabaha karşı buz gibi oluyor orman.hele toprak feci oluyor.
-
23 Ağustos 2006, 12:32
fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
çadırsız uyumayı pek düşünmeyin bence.sabaha karşı buz gibi oluyor orman.hele toprak feci oluyor.
Çadırı olan rahat konuşuyor tabiii
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
-
23 Ağustos 2006, 12:34
Bakalım inşallah gelebilirim.
-
23 Ağustos 2006, 12:40
Çadırı olan rahat konuşuyor tabiii
aşkolsun yav Mt dostlarımı uyardım sadece...hemen de yanlış anlıyorsunuz :(
-
24 Ağustos 2006, 10:16
Arkadaşlar Önemli bir nokta var, aktarim istedim.
Festival bildiğiniz gibi ücretsiz. Organizatörler bu kadar buyuk mali yükün altından sadece alanda sattıkları yiyecek-içecek ile kalkmaya çalışıyorlar. Bu yüzden içeri kesinlikle yiyecek-içecek sokmak yasak.
Ayrıca, festival alanına giriş ücretsiz fakat Davetiye ile girilebiliyor Bu sebeble;
1-) Cuma, cumartesi, pazar gunu belli gazeteleri alarak davetiyenize kavuşabilir,
2-) Festival alanı girişinde satılan bu gazeteleri alarak davetiyenizi kazanabilir,
3-) Cumartesi günü 15:30 da grup olarak gideces bende bol miktarda davetiye var o şekilde girebiliriz,
4-) Festival alanına geldiniz fakat gazete almak istemiyorsunuz, osaman bana cep telefonumdan ulaşın benım yanımda fazladan davetiye olacaktır zaten.
5-) Printeriniz var ise belesix.com adresinden kendinize uygun olan davetiyeyi basabilirsiniz.
Bu 5 maddeden birini secmeniz gerekir.
Arkadaşlar Festival tamamen ücretsiz fakat "gazeteye para vereces nasıl ücretsiz" diyecek olursanız gruba katılın veya internet sitesinden direk print alabilirsiniz. Davetiyesiz almıyorlar.
Barışa Rock Festivaline Gelenler;
01- AnTonio
02- FutureShock (İnaşallah Dedi)
03- starsailor
04- fragrance_chaplin (Çadırı ile Geliyor)
05- ARBETUS
06- tuqruL
07- demonicdreams +1 (Çadırı ile Geliyor)
08- Carlitoturco +1
09- Yeşilius +1
10- motocycleboyreigns
11- SuSpect +13 (Grup getiriyorum) (Çadır Ayarlamaya Çalışıyorum)
12- ultraukala (Kesin değil)
Soda Ayran Cool
-
24 Ağustos 2006, 10:24
Büyük ihtimalle ben de geleceğim.
-
24 Ağustos 2006, 10:27
of ya motorum çalınmasaydı giderdim ne güsel rahat rahat ühü
-
24 Ağustos 2006, 10:27
Arkadaşlar ben cuma akşamı şöyle bir istanbul turuna cıkacam, cuma saat 19 gibi festival alanı kapıları açılıyor. tur atarken birde oraya gidip bakarım ne var, ne yok, ne ayaklar dönüyor burda die. ;)
Ona göre akşamda foruma yazarım.
Kavram: Tmm dostum bekleris, Çadırın varsa getir.
mortosba: Dostum çok geçmiş olsun. Motorla gelmek zorunda değilsin aklında olsun.
01- AnTonio
02- FutureShock (İnaşallah Dedi)
03- starsailor
05- ARBETUS
06- tuqruL
08- Carlitoturco +1
09- Yeşilius +1
10- motocycleboyreigns
13- Kavram
Soda Ayran Cool
-
24 Ağustos 2006, 10:48
saol Zaten bu durımda motorsuz gelecem de, ayarlayabilirsem. İşte motorla rahat olurdu, en kısa zamanda yeni alacam, onla giderim artık baska festivallere
-
24 Ağustos 2006, 10:58
Yav çok güldüm önce belli değil demiştim listede adımın yanında belli değil yazıyodu en son inşallah gelirim dedim şimdi de o yazıyo.hehehe.
Kısmetse gelicez
-
24 Ağustos 2006, 11:04
01- AnTonio
02- FutureShock (Geliyorum dedi) "hadi bakim "
03- starsailor
05- ARBETUS
06- tuqruL
08- Carlitoturco +1
09- Yeşilius +1
10- motocycleboyreigns
13- Kavram
14- mortosba
Soda Ayran Cool
-
24 Ağustos 2006, 14:07
Planda bir değişiklik yok gördüğüm kadarıyla. Yalnız benim adıma harika bir gelişme olmuş... Cumartesi 15.45 olarak belirtile False In Truth 16.30'a kaydırılmış. Büyük ihtimal yetişiyoruz demek oluyor bu.
Not: Listede demonicdreams olan kullanıcı adımı infinitedreams olarak değiştirirsen sevinirim Suspect...
[B][SIZE="2"][COLOR="Purple"]infinitedreams... [/COLOR][COLOR="DarkRed"]ama siz onu demonicdreams olarak tanıdınız.[/COLOR][/SIZE][/B] 25.12.2005'den beri
-
24 Ağustos 2006, 16:57
Dostum noldu niye yeni hesap olayına girdinki?
Nese böyle ekledim ;)
01- AnTonio
02- FutureShock (Geliyorum dedi) "hadi bakim "
03- starsailor
05- ARBETUS
06- tuqruL
07- infinitedreams +1 (Çadırı ile Geliyor)
08- Carlitoturco +1
09- Yeşilius +1
10- motocycleboyreigns
13- Kavram
14- mortosba
Soda Ayran Cool
-
24 Ağustos 2006, 18:10
Bende de çadır var ama kalamam vaktim olucağını zannetmiyorum.
Bu hafta sonu çok yoğun malesef :(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler