ben de geliyorum....
ben de geliyorum....
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
%70 ihtimal geliyorum arkadaşlarım çadır bulabilirlerse tabiki. madem MT de de bahsediliyor artık gelmek farz oldu. ama yaya gelicem malum motor alamadık henüz. gözüm basçılarda olacak.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Herkesi bekliyorum, çook eğlences çooookk, çook pogo yapacas çoookk.
---
Ark.lar Yeni krokiler yapıp ekledim. Resim üstündeki linkleride kullanabilirsiniz.
http://img.photobucket.com/albums/v6...ark/genel1.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v6...dark/Sgkom.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v6.../festalani.jpg
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
SAYFA DÜZENİNİ ETKİLEDİĞİ İÇİN RESİM/RESİMLER YENİDEN DÜZENLENMİŞTİR.Foruma BÜYÜK boyutta resim göndermeyiniz ..!! Tekrarı halinde resminiz silinecektir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************
Soda Ayran Cool
SuSpect Selam dostum.TEbrik ederim seni, her iki sitede elinden geleni yapıyosun..Arkandayım dostum, işim gereği cumartesi gelemeyebilirim ama pazar orda olmaya çalışacam.. Tekrar tebrikler
www.yenigitar.com - Msn : inblackdreams@hotmail.com - (0 Rh +) - MotogitariSt -
Dostum eft birde frmtr diye bir forum sitesi (motorculukla pek alakalı deil, genel herşeyle ilgili bir site) var orda da yayınladım ark.lar birkaç sitede daha yayınladı ne kadar kalabalık o kadar iyidir.
Soda Ayran Cool
toplu gidiş , alana toplu şekilde girelim diyen var mı aranızda ?? cuma akşamı buluşalım hep beraber gidelim . olmaz mı ???
ben cumartesi akşam 6 gibi gelicem.sizi nasıl bulucam orda?
aaa sen cüneyt'i tanıyosundur kesin?anadolu rock söylüyor.
Dostum ben şöyle yapacağım, sadece mt.net deil birkaç grup daha olduğu için herkese aynı yerde aynı saatte buluşma noktası verip o şekilde çıkılıp birlikte gidilecek ve birlikte girilecek. Organizatörler ile görüşmem sonucu otopark, motopark baya problem oluyormuş fakat bizim için festival alanı içinde yer ayıracaklar fakat toplu gidişte bir seferde yapabiliris bunu, yani devamlı gir çık, gir çık olmayacak ve festival alanı içine motorları koyacağımız için hiçbir şekilde gezintiye çıkılmayacak.
Bu yüzden cumartesi gunu saat 15:30 Maslak BP de buluşulunacak ordan grup olarak festival alanına gidilecek. Saatin bu olmasındaki sebeb zaten 12:00 gibi sahneye cıkmaya başlayan gruplar ve insanlar yeni yeni gelmeye başlıyorlar yani 16:00 gibi festival alanı süper olur bizde tam zamanında gideceğiz.
Detaylı bir şekilde çizdim ama baktın hala bulamıyorsun msn e gelebilirsin veya alanı buldun içeri girdin bizi bulamıyorsun! osaman motorların bulunduğu alana gel yana en kestirme yolu cep tel. imi verim yada ver ;)
Soda Ayran Cool
İşte bu cümle bütün toplu sürüş ve festival alanına beraber giriş planlarımı alt-üst etti. Koskoca Cumartesi günü çadırımdan çıkıp sahnenin oraya sadece bir saatliğine, 15.45-16.45 arası False In Truth dinlemek için inicem. Onu da yolda yiyemem.cumartesi gunu saat 15:30 Maslak BP de buluşulunacak ordan grup olarak festival alanına gidilecek.
Keşke heavy-metal türevleri çalan grupları yine geçen seneki gibi Hard'n Heavy saati olarak Pazar günü ardarda çıkarsalardı...
çok çok üzülerek ben gelemeyeceğimi belirtiyorum arkadaşlar:(
hesapta olmayan işlerim çıktı..
size iyi eğlenceler...
bol bol foto çekin....
Ducatista:)
tamam o zaman c.tesi saat 15:30 da maslak bp de olunucak .
Bizde ew arkadaşımla birlikte motorumla gelmek istiyoruz. Sizle bir grup halinde gitmek eğlenceli olr size de uyarsa?
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
Arkadaşlar fiyat listesi açıklandı.
http://www.barisarock.org/fiyat_listesi.php
Fiyat Listesi
Yiyecek Fiyatları
Tavuk Döner (1/2 Ekmek) : 2,50 YTL
Et Döner (1/2 Ekmek - 2 klt.) : 3,00 ve 3,50 YTL
Dürüm (adana / urfa) : 3,50 YTL
Kokoreç (1/2 Ekmek) : 4,00 YTL
Köfte (1/2 Ekmek) : 3,00 YTL
Sucuk Ekmek (1/2 Ekmek) : 3,50 YTL
Sosisli (Sandviç ekmeği) : yarın eklenecek
Soğuk Sandviç : 1,50 YTL
Patates Tava (3 boy) : 1,00 - 2,00 - 3,00 YTL
Gözleme : 2,00 YTL
Çorba : 1,00 YTL
Kumpir (full malzeme) : 5,00 YTL
Kahvaltı tabağı (1/2 Ekmek) : 3,00 YTL
Poğaca : 0,50 Krş
Kek : 0,50 Krş
İçecek Fiyatları
Su (0.5 lt) : 0,50 Krş
Gazoz : 1,00 YTL
Soda : 0,75 Krş
Meyve suyu (kutu) : 1,00 YTL
Limonata : 1,00 YTL
Çay : 0,50 YTL
Bitki çayları : 1,00 YTL
Kahve : 0,75 Krş
Bira (kutu 50'lik) : 3,00 YTL
Şarap (33 cc bardak) : 3,00 YTL
Tatlı Fiyatları
Dondurma (1 top) : Yarın eklenecek
Waffle : Yarın eklenecek
Manav Fiyatları
Bölge/semt fiyatlarıyla aynı olacak
Öldüren Alışkanlık
Sigara satışları bayii fiyatında olacaktır. (Sigara içmek öldürür.)
Önemli Not: Bu fiyat listesinde belirlenen fiyatların üzerinde ödeme yapmayınız. Eğer fiyat listesindeki fiyatlardan daha fazla ödeme talep edilirse "alış-veriş yapmadan" koordinasyona bildiriniz.
Soda Ayran Cool
Arklar biz çadır bulamıyoruz, ne yapacaz? :( MT yöneticilerine söylesek te bi MT çadırı ayarlasaydık, acaba bizi sallarlar mı?
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
Dostum gittigidiyor.com da 35 ytl ye var kargo parası vs. 40ytl ye 2gun içinde gelir.
Mt nin böyle bir çadır yapacagını pek sanmıyorum :( yani sallamazlar bizi
Soda Ayran Cool
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)