PaZar sabahı yeri araştırmak için yola çıktım.Gayet güzel bir deniz ve kumsal mevcut. Duş-çay bahçeleri -market -wc bulunmakta.manzarası güzel.Yol durumuda gayet iyi. İyi zaman geçirilebilecek denize girmek içinde gayet güzel ve nezih bir yer.
Buluşma yeri :
Bursa Carefour önündeki PO
Buluşma Saati :
8:30 -9:00
Ne yenir :
Yer mangala müsait olduğundan mangal yapılabilir. alışverişi köyden yapabiliriz.
Hesap İmece usulü paylaşılır ve kimseye yük olmaz. Ne alınacağına o an karar veririz.
Grubu kaçıranlar için yol tarifi:
Mudanya ve trilyeyi heralde bilmeyen pek yoktur heralde.
Mudanya üzerinden trilye yoluna giriyoruz ve yaklaşık 30 km sonra eğerce (eşkel) sapağı çıkıyor. sapağa girer girmez sola ayrılan bir tali yol daha mevcut. ordan giriyoruz yaklaşık bir 5 - 6 km sonra varış noktasında buluşmuş oluruz.
Herhangi bir acil durum için cep numaram :0537 419 22 15
Yol Kaç km ?:
Yaklaşık 65 km gidiş 65 km dönüş olarak hesaplarsak toplamda 130 km yol yapacağız.
Sürüş :
sürat olarak içimizdeki en ufak hacimli motora göre ayarlama yapacağız.Ufak hacimli motorlar önden büyük hacimli motosikletler ise arkadan takip edicek.
Grup sürüşüne özen göstermeyi unutmayalım. Yol tek şerit olduğundan fermuar düzen gibi grup sürüşü stilini kullanamayacağımız için tek sıra halinde yol alacağız.
keyif verici bir gezi olacağına inanıyorum.benim unuttuğum eksik kalan bişrşey varsa belirtin ekleyelim.
Katılmak isteyenlerin topiğe msj atmasını rica ediyorum
Gideceğimiz yerden bir kaç resim