Slm.
Bende gelebilirmiyim? Önceden sorimda sora problem olmasın. zati kalabalık deil sanırım.
Slm.
Bende gelebilirmiyim? Önceden sorimda sora problem olmasın. zati kalabalık deil sanırım.
Soda Ayran Cool
az sonra hakomzitr ile birlikte oradayız
[B][SIZE="3"]>>>Erken Kalkan Yol Alır<<<[/SIZE] [/B]
katılamadığım için çok üzgünüm malum son gecemdi ve sizlere zaman ayıramadığım için morelimde bozuk
Acımadıki, acımadıki
Bu güzel gece için Burcu'ya teşekkür etmek istiyorum. Her ne kadar bütün organizasyonlarda başa gelesi bütün olası problemler başa gelsede güzel bir akşamdı.. En kısa zamanda tekrarlamak ümidiyle huzurlarınızdan ayrılmadan önce şu çekmiş olduğun nargileli resimlerim vardı ya.. Onlar için ücreti bir konuşsak diyorum! Bak sana çilekli dondurmalar alırım, olmadı pembe başka bişiler alırım bilmiyorum.. Şaka bir yana ehliyetini yeni alan arkadaşların ehliyetlerinin hayırlı olmasını tekrardan diler gider yatarım yoksa yarın carting arabasında uyuycam..
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
Kaza yaptım Motorumu özledim Artçı olarak da gelemedim Ehliyetimi de vermediler
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
zaten yıldız filanda göremedikk
would I still see suspicions in your eyes?
tanıdık yüzleri görmek güzeldi. yeni arkadaşlarla tanışmak ta güzeldi. erkenj ayrıldım soora naptınız bilmiyorum doya doya yıldız yağmurunu seyredemediniz mi?
saol burcu.
bu arada beersta toplantı türü bişey yapmayız dimi bidaha?
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Geçmiş olsun Blacat...
Önce beer's sonra cordon maceramıza katılan herkese teşekkür ederim...
dün geceden sonra beer's'e bir daha gitmeme kararı aldık...
nerde iyi hizmet,güleryüz,anlayış,ilgi gösterilirse orda olucaz artık...
Fotoğraflar için ayrı topic açmıyorum bu sefer...
Malum benden başka fotoğraf çeken olmadı zaten
İnternetime kavuştum bu arada
beers de toplantı mı?allah korusun!
bir daha yaz günü içeride,klimanın bozuk olduğu tarafta sauna misali oturmıycaz.
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Arkadaşlar daha önce söylediğim gibi bursadaydım bende gelemedim, ama sanırım sorunlar olmuş yazdıklarınıza göre Umarım bir daha ki toplantılarda olurum we -ne gibi sorunlar bilmiyorum- herşey güzel geçer...
Saygılar...
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
Güzel geçmiş Beer's buluşması...
Sansürler de hoş olmuş(Ama sigara paketlerine de isteriz)
Fotoğrafları ilk mesaja ekliyorum.
(Not: İlk mesajdaki 2. fotoğraftaki motor da kiminse pek güzelmiş )
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Mutlu emlak, berkforce, rüzgarınoğlu, jasmin, aytek abi hem ehliyet kutlayacak hem de ilk defa karşı tarafa makinam ile gelecek hem de 216da tanışmadığım bi çok arkadaşla tanışacaktım. Sanırım geç olsun güç olmasın böyle bi şey... Galiba motorum bu hafta içi hallolacak..
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
Sansürler çok akıllıca lakin duvardaki kocaman efes pilsen yazısınıda sansürlesek daha hoş olmazmı.
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
hihihi fotoğraflarda çok girişimci çıkmışım..
would I still see suspicions in your eyes?
şehir dışında olduğum için katılamadım ama gördüğüm bazı arkadaşlar toplantının keyifli geçtiği izlenimini veriyor bana )
bir sonrakine kısmetse
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)