16 Eylül Cumartesi Gecesi MT [İZMİR] Yıl Dönümü Partisi
Reklamlar
-
06 Eylül 2006, 13:59
BBRR adlı üyeden alıntı
valla çok güzel bir otelde çok uygun bir fiyata anlaşılmış...
Keşke bende gelebilseydim ...başta kuvva ve tabiki akrep olmak üzere tüm emeği geçenleri tebrik ederim...
Tüm izmirli arkadaşlarımı gözlerinden öperim
NİCE YILLARA
sevgili barış, şunu bilmeni isterim ki sizler bizleri biz olmadığımız zaman taşıyan muhafaza eden gönül dostlarımızdansınız, işlerinin yoğunluğunu biliyorum, fakat zaman ayırabilme imkanın olursa bizleri onurlandırmış olursun,
sonsuz sevgilerimle, tüm marmaris e.
ayrıca şunu açıklamam sanırım bir çok kişinin merakını giderecek,
her şey dahil de
-oteldeki tüm aktifitelerden yararlanma
-konaklama
-günde 3 öğün açık büfe yemek
-cola, fanta, gazoz, m.suyu, nescaf, çay, rakı, bira(toborg), cin, votka, şarap
sınırsız ve ücretsizdir.
otele girdiğiniz andan itibaren cebinizden çıkacak harcamalar ise şunlardır.
günlük gazeteniz ve sigaranız.
saygılar,
değerli mt.üyeleri, bu toplantı ve tatil her nekadar, mt.izmir yıldönümüyse, izmir harici mt.lilerin katılamayacağı anlamına gelmiyor, bilhakis mt.çatısı altında olan veya olmayan, mt. üyesi kişilerin dostları aileleri ve yakınları tüm motosiklet tutkunlarına açık davettir, katılımlarınız bizleri çok memnun eder.
sevgilerimle,
Reklamlar
-
06 Eylül 2006, 14:03
Arkadaşlar güzel bir organizasyon düzenlemişiniz... Keşke fırsatım olsada gelebilsem...
Nice mutlu yıllar diliyorum...
Kardeş, sevgi ve saygılarımla...
-
06 Eylül 2006, 17:45
Hayatı tutabilmek,
Sevgiyi ve dostluğu kaçırmamak
KEŞKE dememek için
DOSTLUKLARINI ikiyle çarp bu kez
Ve onları sevecek zaman ayır kendine
GEL sende aramıza
Yanında gülücüklerinide getir gelirken
16 EYLÜL
Mutlu Yıllar
Sevginin paylaşılacağı nice kilometrelere
İYİ Kİ VARSIN MT
İyi ki doğdun MT İZMİR..
-
06 Eylül 2006, 18:13
Süper Moderatör (BBRR)
Valla sırf tatil yapmak için bile bu fırsat kaçmaz hatta gitmişken öle bir akşam değil 1 hafta kalmalı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
06 Eylül 2006, 18:35
forrap adlı üyeden alıntı
Bende bi Güldemet ablamız var diyodum
Takıma dahil bile etmemiş beni
Ben ki,dünya su topu şampiyonalarına onur konuğu olarak çağırılmış ama gitmemiş biriyim
Bu arada bu herşey dahil olayı varya onunla ilgili birşey soracağım,içki fiyata dahil mi?Sınırlı mı sınırsız mı,yerli mi yersiz mi
Forrap...nasıl unuttum seni ..özür valla hemen takıma senide yazıyorum..tamamdır A gurubunun hiç şansı kalmadı..
-
06 Eylül 2006, 18:42
Moderatör (forrap)
-
06 Eylül 2006, 20:32
Motor servisden çıkarsa bende geliyorum x x x
-
07 Eylül 2006, 11:21
Kenan kardeşim Nufus kağıdı eskimiş ama motor aşkı geçmemiş bu yaşlı delikanlıya da bir davetiye gerekli belki iki olabilir şimdiden teşekkürler.
-
07 Eylül 2006, 12:06
forrap yanında istediğin kadar arkadaşını getirebilirsin kesinlikle sorun olmaz sen istediğin gibi davran rahat ol ....
gureli abi sana 2 bilet ayırılmış bil 16 eylülde görüşmek üzere
-
07 Eylül 2006, 14:16
-
07 Eylül 2006, 14:21
yolcu
BBRR adlı üyeden alıntı
Valla sırf tatil yapmak için bile bu fırsat kaçmaz hatta gitmişken öle bir akşam değil 1 hafta kalmalı
barış usta buyur gel başımızın üstünde yerin var.
-
07 Eylül 2006, 15:26
Kenan'cım beni ;+2 yi ;rodes'i;ve gökhangümüş'ü listeden çıkarıver.Şimdiden hepinize iyi eğlenceler ve nice mutlu doğumgünleri dilerim.
-
07 Eylül 2006, 16:05
parvez adlı üyeden alıntı
Kenan'cım beni ;+2 yi ;rodes'i;ve gökhangümüş'ü listeden çıkarıver.Şimdiden hepinize iyi eğlenceler ve nice mutlu doğumgünleri dilerim.
canım kardeşim senin gelmeme gibi bir lüks ün yok ayrıca sensiz böyle bir tatil düşünemiyorum kimle havayı ağartacağız
-
07 Eylül 2006, 23:15
parvez olmadan olmaz adamlar ona göre stok yapmışlar bir garson sadece el arabasıyla ona şişe taşıyacakmış ben öyle duydum gelmezse zaten aynen bu hareketi yapacaktır
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
07 Eylül 2006, 23:16
-
07 Eylül 2006, 23:26
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=4392
arkadaşlar bir göz atın bakın topiğe nostalji olsun biraz ( hey gidi günler be )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
07 Eylül 2006, 23:40
parvez listeden siliniyosun isteğin üzere ve diğer arkadaşların iyi eğlenicez seninde iyi dileklerin için ayrıca teşekkürler..!!!
-
08 Eylül 2006, 12:07
Katılım listesinde son durum ( güncel )
KATILIM LİSTESİ ( GÜNCEL )
-Egeknn
-TenTen35
-Kuvva
-Akreep
-WentureRoyal
-APV41
-Egelim
-Forrap
-Karakız
-RüzgarınOğlu
-Halaoğlu
-erudite
-weboy
-natali
-TaRaLeS
-dishchy
-slient rider
-Tornedo + 1
-racingiski
-alderney + 1
-northern
-shanimoglu
-bora_Vstrom
-ümmet perkitan
-hızlılevo + 1
-I-Ben
-gureli + 1
-serkan79
-KılıçBalığı ( adana MT )
-Zühtüpaşa
-SavaşXXL
-kırmızı
listede adı olmayan arkadaş varsa lütfen gönül koymasın gelicem diyerek ismini ekletsin bana
-
08 Eylül 2006, 19:16
Moderatör (forrap)
Cengiz abi sana bir soru sormuştum ama sanırım ya görmedin ya da
Arkadaşlar tekrar söylüyorum 2 arkadaşım daha gelecek geceye benimle,bir tanesini artçı olarak ben alacağım fakat bir tanesi açıkta kalıyor,artçı olarak (benzin masraflarını ortaklaşa karşılamak üzere)o arkadaşımı alabilecek biri olursa çok sevinirim...
-
08 Eylül 2006, 19:23
forrap adlı üyeden alıntı
Cengiz abi sana bir soru sormuştum ama sanırım ya görmedin ya da
Arkadaşlar tekrar söylüyorum 2 arkadaşım daha gelecek geceye benimle,bir tanesini artçı olarak ben alacağım fakat bir tanesi açıkta kalıyor,artçı olarak (benzin masraflarını ortaklaşa karşılamak üzere)o arkadaşımı alabilecek biri olursa çok sevinirim...
aldım gitti
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler