B Takımı
aakreeep
Sokemon
Onur(2)
Kılıçbalığı
BBRR
İşte takım işte şampuyon..ee artık floryada akşamları takımını çalıştırırsın artık. benden söylemesi..maçda görüşmek üzre..
B Takımı
aakreeep
Sokemon
Onur(2)
Kılıçbalığı
BBRR
İşte takım işte şampuyon..ee artık floryada akşamları takımını çalıştırırsın artık. benden söylemesi..maçda görüşmek üzre..
hiç şansınız yok bittinizzzz
Bende bi Güldemet ablamız var diyodum Takıma dahil bile etmemiş beni Ben ki,dünya su topu şampiyonalarına onur konuğu olarak çağırılmış ama gitmemiş biriyim
Bu arada bu herşey dahil olayı varya onunla ilgili birşey soracağım,içki fiyata dahil mi?Sınırlı mı sınırsız mı,yerli mi yersiz mi
yerli yersiz olmuş bu soru zira
yerli içki fiyata dahill sınırsızzz
beni b takımına dahil ettiğiniz için sağolun. beni sizler yarattınız sizlere layık olmaya çalışacağım a takımınada iyi şanslar diliyorum, şimdiden sizin adınıza üzülmeye başladım
bakınız nasılda üzülüyorum
Hayat 3 gündür, DÜN: Geçmişte kaldı. YARIN: Ne olacağı belli değil. eee geriye sadece bugün kaldı, yani;hayat bugünden ibarettir. HAYALLERİNİZİ ERTELEMEYİN imkanınız varsa hemen yapın (bence)
işte biz bu takımlarla ab ye gireriz artık bu arada forrap o akşam doyasıya içeriz artık sonra havuzda ayılırız
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Egelim,yerli içki diye evin şarap dayamasınlar 35 ytl yi ben onlardan sırf içki olarak çıkarırım
YAVAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ YERLER YAŞ
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
İzmir MT,Motosiklet.Net'in gurur kaynaklarından biri.Büyük,anlamlı,kayda değer,imrenilecek bir organizasyon.
Keşke Denizli Mt olarak aranızda olabilseydik.Ama malumunuz;Denizli Mt tatilden yeni döndü.İş,maddiyat ve özel nedenlerden dolayı bir çoğumuzun aranızda olamayacağını düşünüyor ve üzülüyorum
Sizleri kutluyorum değerli,sevgili İzmir Mt'li arkadaşlar.Yine de aranızda olabilmek için elimizden geleni yapacağız.Nice senelerde beraber olmak umuduyla.
Saygılar.
valla çok güzel bir otelde çok uygun bir fiyata anlaşılmış...
Keşke bende gelebilseydim ...başta kuvva ve tabiki akrep olmak üzere tüm emeği geçenleri tebrik ederim...
Tüm izmirli arkadaşlarımı gözlerinden öperim
NİCE YILLARA
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
kenan yıldönümü akşamı bende aranızda olmak istiyorum biliyorum uzun zamandır görüşemiyoruz evdede internet yoktu 2 aydır, yeni bağladım bugun ama adından çok bahsettirecek bir gece olacağına inanıyorum ve böyle bir gecede olmaktandanda mutluluk duyarım offf be çokmu resmi konuştum hehe neyse görüşürüz arkadaşlar hepiniz harikasınız.
levent kardeşim seni aramızda görmek bizi çok sevindirir adını listeye ekliyorum sitemizin çıkartmalarından isteyen arkadaşlar bu gece de dağıtacağım ve daha bir çok şey için hazırlanıyoruz bu gece MT izmirin unutulmaz günlerinden biri olacak
KATILIM LİSTESİ ( GÜNCEL )
-Egeknn
-TenTen35
-Kuvva
-Akreep
-WentureRoyal
-APV41
-Egelim
-Forrap
-Karakız
-RüzgarınOğlu
-Halaoğlu
-erudite
-weboy
-natali
-TaRaLeS
-dishchy
-slient rider
-Tornedo + 1
-racingiski
-alderney
-northern
-shanimoglu
-bora_Vstrom
-ümmet perkitan
-hızlılevo + 1
-I-Ben
-serkan79
-KılıçBalığı ( adana MT )
-Zühtüpaşa
-SavaşXXL
1 yıldır aktif olduğum şu grubun çıkartmalarından işallah bu gün alabilirim amin çok istemiştim zamanında kalmamıştı kaza yaptım hevesim kaçtı şimdi boş kalan ön sperliğime yapıştırmak istiyorum gururla
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
yaw listede kendimi görüom.. gelsemmi ne yoksa..
S&S
geleceksin diye yazdık adını listeye abii nedemek gelsemmi acaba bende geliyom diye yazmıştın zaten kayıtlarda var belgeleri çıkarttırma bana
aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız
valla ben gitmicem baksana listeye ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyoz milletten ayırmışlar dibe atmışlar bizi insan misafirleri baş tacı yapar en başa yazar eshefle kınıyorum bu olayı
vip bölümü arkada o sebepten zira
bende benim cocugu akşam oldu bakkala gidilmez şimdi köpekler ısırır diye kandırıyom topitop istediginde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)