Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

16 Eylül Cumartesi Gecesi MT [İZMİR] Yıl Dönümü Partisi

REKLAM ALANI
    EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Alıntı kuvva adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili arkadaşlarım!!!
    Yukarıda okuduğunuz gibi uzun süreden beri çok güçlü dostluklar edindik bu yüzden bu dostluğumuzu perçinleştirmek ve yeniliklere yelken açmak için her ne kadar kuruluş yıldönümü adı altında bir gece yapıyorsak, şunu bilmenizi isterim: yapacağımız bu dostluk gecesi sadece ve sadece birbirimizi daha iyi tanımak ve daha iyi şeyler yapabilmek için kaynaşmak eğlenmek ve geçirdiğimiz yılı gelecek yıllara taşımak amacıyla toplanmaktır.
    Bu organizasyonu takip ettiğim kadarıyla MT İzmir grubuna yakışmayan bir şekilde katılımcı olmadığını gözlemekteyim!!!
    Şunu bilmenizi isterimki bu organizasyonun tüm sorumluluğunu üstlenmiş biri olarak bu süre içerisinde sürekli beraber olduğum ve olacağım dostlarımı ve yakınlarını bu gecede görmek isterim.
    Her ne kadar MT çatısı altında tanışıp ve beraber olduysak da bu tamamen izmir grubunun bir dostluk gecesidir.
    Bu bir kuvva organizasyonunun yanı sıra bir mt.izmir organizasyonu olduğunu belirtir tüm dostlarımı yanımda görmeyi dilerim
    Sevgi ve saygılarımla

Evet arkadaşlar demekki arasıra gıdıklamak gerekiyo insanları yine birlik beraberlik kazandı dostluk kazandı MT izmir MT adına yakışır şekilde kendi içinde yakılacaksa yaktı küllerinden yeniden doğmayı bildi sevgili murat abi ben ve tüm sevenlerin elbette bu güzel ve anlamlı gecede hep beraber ve yan yana olacağız... Biz bu grup için dostluk için çok yol kat ettik dostluklar kolay kazanılmaz işte bu yüzden bu gece anlamını ve önemini bir kez daha bize hatırlattı evet elleri görelim diyorum bende 16 eylül gecesi kuşadasını sallıyacağız mükemmel bir gece ve hafta sonu olucak

bu arada pazar günü havuzda su topu maçı var takım kurmaya başlayalım

baştan söliim marko abi benim takımdan olucak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TenTen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kenan kardeşiminde söylediği gibi günün anlamına uygun bir eğlenceye hazır olun. Bizlerin ne olduğunu görünce biz bile şaşıracağız. Hayatımızın unutulmaz bir anı olması için tüm dostları orda görmek istiyorum. Biz neler başardık. Neler paylaştık. Hatırlayın. Birliğimizin beraberliğimizin sağlamlığını bir kez daha ortaya koyucaz. Anılarımıza unutulmaz bi an daha katıcaz. Neden sizde orda olmayasınız. Paylaşmayasınız. Murat abime daha da önce dediğim gibi organizasyonla ilgili yapılacak herşeye varım. Haydi arkadaşlar, bizler dostuz, motorsiklet kardeşiyiz. Kardeşliğimiz adına.....

İyiki doğdun MT İzmir......

Hey millet su topunda kimseyi tanımam ona göre....

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    KATILIM LİSTESİ ( GÜNCEL )

-Egeknn
    -TenTen35
    -Kuvva
    -Akreep
    -WentureRoyal
    -APV41
    -Egelim
    -Forrap
    -Karakız
    -RüzgarınOğlu
    -Halaoğlu
    -erudite
    -weboy
    -natali
    -TaRaLeS
    -dishchy
    -mutombo77
    -slient rider
    -Tornedo + 1
    -racingiski
    -alderney
    -northern
    -shanimoglu
    -bora_Vstrom
    -ümmet perkitan

-hızlılevo + 1
    -I-Ben

-serkan79
    -KılıçBalığı ( adana MT )
    -Zühtüpaşa
    -SavaşXXL

ikinci bir emre kadar tüm izinler kaldırılmıştır mazeret kabul edilmemektedir ...

rüzgarınoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 250(Küçük Canavar)
    Alıntı EgeKnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Evet arkadaşlar demekki arasıra gıdıklamak gerekiyo insanları yine birlik beraberlik kazandı dostluk kazandı MT izmir MT adına yakışır şekilde kendi içinde yakılacaksa yaktı küllerinden yeniden doğmayı bildi sevgili murat abi ben ve tüm sevenlerin elbette bu güzel ve anlamlı gecede hep beraber ve yan yana olacağız... Biz bu grup için dostluk için çok yol kat ettik dostluklar kolay kazanılmaz işte bu yüzden bu gece anlamını ve önemini bir kez daha bize hatırlattı evet elleri görelim diyorum bende 16 eylül gecesi kuşadasını sallıyacağız mükemmel bir gece ve hafta sonu olucak

bu arada pazar günü havuzda su topu maçı var takım kurmaya başlayalım

baştan söliim marko abi benim takımdan olucak
    Bu tablo beni bayaa duygulandırdı hatta ağlamak üzereyim neyse boşverelim bunları benim elim havada dostluk kazandı ve herkes umarım üzerine düşen görevi yapar bende kendimi uzaktan eleştirmen gibi hissediyorum ama gözlemleyip yargılamakta bana düşüyor sanırım grupta bu tür şeylerin olması normaldir arkadaşlar herkes üstüne düşen görevi yaparsa böyle sorunlar tarihin karanlık sayfalarında yok olacaktır ama bu sayfaları gerekli kişiler kaybetmemeli bir pusula gibi yön tayin etmekte kullanmalı hepinize sevgi ve saygılarımla toplantımızda görüşmek üzere ha bu arada bende havuz başında hakemlik yaparım
    Kazasız Belasız Sürüşler Sevgiler... Hayat Bir Mücadeledir
    Motosiklet Kullanmak Bir Mücadeledir O halde Motosiklet Kullanmak Hayattır

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    MT izmir Su topu takım A

Egeknn
    TenTen35
    Kuvva
    APV41
    Marko
    Wallace

B takımı için gerekli çalışmayı yapsın bir arkadaş

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İşte MT İzmir burada,olması gerektiği gibiOrtada büyük insanlar olduğu sürece küçük problemler daima yok olmaya mahkumdur...Amma söz oldu be
    Benimde elim havadaSaat konusunda problemim olacak mutlaka(cumartesi gece saat 01:00 a kadar çalışıyorum normalde)ama 1-2 saat de olsa erken çıkıp aranızda geç de olsa,yalnız da gelecek olsam aranızda olmaya çalışacağım,limitlerin üstünü zorlayacağımSu topunda şimdi ben B grubuna mı kaldım Olmaz öyle,takımın en güçlüleri sizsiniz Tekrardan takım belirlenecek ona göre

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    yav daha geride bir sürü adam var bedri var ali var mami var tolga sedat karakız ehehe zaten murat abi yüzme bilmiyo anaaa ömer abiyi unutmayalım sportmen biridir kendisi zira

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    yıldönümü listesine benide eklemişsiniz sağolun.başta göksel olmak üzere mt istanbulun izmirdekilere yani sizlere selamı var.istanbul çeliktepeden selamlar

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    bizden de tüm selam edenlere selam olsun ümmet abi seni de aramızda görmek çok mutlu edecek toplantımızda görüşmek üzere

serkan79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250
    anaa biz izmire gidiyoduk dimi unutmuşum

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    Alıntı TenTen35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nassı yaaa ? 17 sinde ise sınavın pazar oluyor. Yok cumartesi gününde ise sınavın 16 sında oluyor. Program zaten cumartesi akşamı. Senin sınavın o saate kadar sürmez herhalde ? Yalnışsam düzeltin. Yada başka bir mazaret bulun şu arkadaşa

Ben kabul etmiyorum
    mazeret değil onur abi ;) tarihle aram ii değil zaten burdan belli oluyor siteye arada bi bakabiliyom ben gelemiyorum hatam için kusura bakmayın 17 eylül pazar günü imiş umarım başka zaman gelebilirim size de hak veriyorum senin yerinde olsam bende öyle düşünürdüm ama önümde hayatımı belirleyecek bir sınav var... en ii şekilde hazırlanmam gerekiyor... tekrarlıyorm ben gelemiyorum siz ii eğlenceler dilerim ;)
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Forumdan Uzaklaştırıldı
    neyse mesajım silinmiş olsada olayın tatlıya bağlanmasına çok sevindim.size iyi eğlenceler.....

kuvva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sevgili dostlarım,
    verdiğiniz destek için binlerce teşekkürler, böyle bir taş lazımmış demekki yaz uykusundan uyanmak için.
    şimdi onur ve kenan sizden ricam dağıtacağımız cd leri çoğaltmanız,
    ayrıca otel yönetimi ile görüşüp saat limitini ortadan kaldırmaya çalışacağım büyük ihtimallede hal olacak sabaha kadar, hıck,
    canlı müzik konusunu da hallettim, dansöz konusunu ayarlamaya çalışıyorum, sıra kaldı sinevizyon cihazına oda haloldumu deymeyin keyfimize , havuzdaki yarışmalar için kazanan kişilere verilecek şampanyalarda hazır, diğer süprizleri söylemeyeyim, heyecan azalmasın.
    sevgi ve saygılarımla,

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    su topu B takımından hala ses yok taş değil kaya atsan kendine gelmicek bunlar ahh ahhhhhh.....

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    su topu milli takımından birkaç motorcu arkadaş ayarladık gelecekler diğer grup içinse bir hemşire arkadaş görev alacak suni teneffüs hayat öpücüğü falan lazım olursa diye
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

parvez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tiger 250
    Alıntı EgeKnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yav daha geride bir sürü adam var bedri var ali var mami var tolga sedat karakız ehehe zaten murat abi yüzme bilmiyo anaaa ömer abiyi unutmayalım sportmen biridir kendisi zira
    ''ali ''derken..........Hangi ali Dostum eğer söz ettiğin ben isem;benim o gün bardaki arkadaşla biraz işim olacak Fırsat bulursam gelirim havuz başına sabaha karşı ayılmaya

rüzgarınoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 250(Küçük Canavar)
    ben takım makım kurmam arkadaş yeniliriz meniliriz maazallah neme lazım girmiim ben takıma ben gasbet adamımdır ben hakem olcam düdük çalcam
    Kazasız Belasız Sürüşler Sevgiler... Hayat Bir Mücadeledir
    Motosiklet Kullanmak Bir Mücadeledir O halde Motosiklet Kullanmak Hayattır

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    ulem amma mızıkladınız beeeeee

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Su takımı B Grubuna ilk beni yaz Kenan...size havuzda kök söktürecek bi takım oluşturmak zor olmayacak...
    Yanıma çağatay,Onur,karakız,kılıçbalığı ve bbrr yide alırsam işiniz çok zor çoooook..

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    B takımını kuran yazsın ben takımımı kurdum BBRR B takımında olursa bu maç yatar havuzda su kalmaz karakız yüzme biliyomu beeee kılıç balığı sanmayınki bildiğiniz kılıç balığı yüzme bilmiyomuş onur derken onur 2 diyosun galiba abla TenTen benim takımda

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler