Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

16 Eylül Cumartesi Gecesi MT [İZMİR] Yıl Dönümü Partisi

REKLAM ALANI
    dishchy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr600f+Varadero
    Ah be katılmayı çok istiyordum ama tarih bir hafta önceye alınmış..... 15 eylülde kardeşim evleniyor. Yetişebilirsem (Konyadan geleceğim) katılacağım ama hiç bir şey kesin değil.... Kapıda davetiye satışımız olacak mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bora_Vstrom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 F
    İyi ya valla güzel ayarlamışsınız herhalde burada biyerde toplanıp öyle gidilir dimi? e bilen var bilmeyen var hem güzel olur eminim zaten sizde öyle düşünmüşsünüzdür benimkide laf işte
    [FONT="Arial Black"][SIZE="2"]35 AT 0406 B.AVCILAR 0 Rh (+)[/SIZE][/FONT]

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ELLERİNİZE sağlık herşey yolunda görünüyor ben yinede bir minibüs ayarlarım motorsuz gelmek isteyen motor sevdalıları için iyi olur ve katılım artar diye düşünüyorum ( ben düşünce suçlusuyum )
    işte budur benim apv ' em 41 ' im büyüksün sen ayarla gerçekten bir minibüs motoru olmayan ve olupta ben motorla gelemem diyenleri toplar gelirsin hem öncü olursun diğer grubada hadi kırık işler müdürüm sen yaparsın bu işi bu görev senin

fsdfsd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Birgün yollar benim olacak :)

Ohoooo izmirden bayağı katılım varmış :)

Merhaba bende kaan. gerçi çoğu zaman dükkanın önünden geçiyorsunuz ama kimbilir hangileri sizsiniz ama size söz. "en az sizin kadar iyi olmak dileğiyle" ;)

Tekteker kaan diye cikmayayim iki gün sonra sanirim 3 ncü güne kalmaz nanaylarim o yüzden bi süre temkinli gitmek lazim diye düşünüyorum şöyle 2,3 aydan sonra tekteker tirnaği olurum sanirim her saka bi yanada motoru kismetse aldiğimda ilk işim sizlerle tanismak olucak :S ama şimdiden söyliyim beni gaza getirmek yok :p nallari dikerim walla

Selametle

kuvva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sevgili arkadaşlarım!!!
    Yukarıda okuduğunuz gibi uzun süreden beri çok güçlü dostluklar edindik bu yüzden bu dostluğumuzu perçinleştirmek ve yeniliklere yelken açmak için her ne kadar kuruluş yıldönümü adı altında bir gece yapıyorsak, şunu bilmenizi isterim: yapacağımız bu dostluk gecesi sadece ve sadece birbirimizi daha iyi tanımak ve daha iyi şeyler yapabilmek için kaynaşmak eğlenmek ve geçirdiğimiz yılı gelecek yıllara taşımak amacıyla toplanmaktır.
    Bu organizasyonu takip ettiğim kadarıyla MT İzmir grubuna yakışmayan bir şekilde katılımcı olmadığını gözlemekteyim!!!
    Şunu bilmenizi isterimki bu organizasyonun tüm sorumluluğunu üstlenmiş biri olarak bu süre içerisinde sürekli beraber olduğum ve olacağım dostlarımı ve yakınlarını bu gecede görmek isterim.
    Her ne kadar MT çatısı altında tanışıp ve beraber olduysak da bu tamamen izmir grubunun bir dostluk gecesidir.
    Bu bir kuvva organizasyonunun yanı sıra bir mt.izmir organizasyonu olduğunu belirtir tüm dostlarımı yanımda görmeyi dilerim
    Sevgi ve saygılarımla

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    kenan abi ilk gezide ve toplantıda sen vardın yıl dönümünde de olman lazım bence işallah işlerini ayarlayabilirsin o tarihe kadar seni de aramızda görmek isteriz
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

rüzgarınoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 250(Küçük Canavar)
    Alıntı kuvva adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili arkadaşlarım!!!
    Yukarıda okuduğunuz gibi uzun süreden beri çok güçlü dostluklar edindik Bu organizasyonu takip ettiğim kadarıyla MT İzmir grubuna yakışmayan bir şekilde katılımcı olmadığını gözlemekteyim!!!
    bu süre içerisinde sürekli beraber olduğum ve olacağım dostlarımı ve yakınlarını bu gecede görmek isterim.
    Her ne kadar MT çatısı altında tanışıp ve beraber olduysak da bu tamamen izmir grubunun bir dostluk gecesidir.
    Bu organizasyonun bir kuvva organizasyonu olduğunu belirtir tüm dostlarımı yanımda görmeyi dilerim
    Sevgi ve saygılarımla

Sevgili MT izmir üyeleri listede adımı görememek beni çok üzdü bu gruba bişiiler yapmaya çalıştım ve elimden gelen her türlü fikri paylaşıp yeni bişiiler katmaya özen gösterdim ancak yaşadığım olay gerçekten beni kırdı kırıldım izmir grubunun haricinde arkadaşlarımız çağırılıyor fakat ben yokum ve bunu görünce dikkat ederseniz yazmamıştım ve kuvva abimizin yazısını okuyunca geziye katılmaya karar verdim prensip olarak çağrılmayan yere gitmem ve bu sitede isim ilan edilerek çağrılma olayları oluyor davet genele yapılır katılacak üyeler kendi fikirlerini forumda beyan ederler eğer birisi davet edeceksede onun seçimini iyi yapmalıdır tıpkı kuvva abimizin tüm dostlarını davet ettiği gibi kuvva abi seninle yol maceralaımızı devam edecek hiç üzülme davetinin sonucunda iki elim kanda dahi olsa geleceğim sevgilerr
    Kazasız Belasız Sürüşler Sevgiler... Hayat Bir Mücadeledir
    Motosiklet Kullanmak Bir Mücadeledir O halde Motosiklet Kullanmak Hayattır

parvez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tiger 250
    İki elim şanzumanda da olsa ben geleceğim;bu arada yerli etanoller de herşey dahile mi giriyor;yoksa çaktırmadan nevaleleri içeri mi uçurayım

edizel1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sevgili dostlar...bu gezi biz izmirliler için harika...yerde güzel..bilirim orayı...temiz ve güzel bir ortam.umarım işim olmazda eşimle gelir ve tanışırız sizlerle..kısmet ne diyelim...ben izmir kemeraltından...EDİZEL...herkese şimdiden selam..eder..gözlerinden öperim..İzmir de mali müşavirlik yapmaktayım.39 yaşında ve motorsikleti çok seven biriyim...yani ölmedim...daha gencim...dostlarım...oğlanlarımıda motor sevdasını vermek üzereyim...şimdilik hoşçe ve esen kalınız...
    [B]İNSANLARLA YAŞAMAK İÇİN ONLARA MUTLAKA SABIR GÖSTERMEN GEREKİR...[/B]:cat:

parvez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tiger 250
    Alıntı edizel1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili dostlar...bu gezi biz izmirliler için harika...yerde güzel..bilirim orayı...temiz ve güzel bir ortam.umarım işim olmazda eşimle gelir ve tanışırız sizlerle..kısmet ne diyelim...ben izmir kemeraltından...EDİZEL...herkese şimdiden selam..eder..gözlerinden öperim..İzmir de mali müşavirlik yapmaktayım.39 yaşında ve motorsikleti çok seven biriyim...yani ölmedim...daha gencim...dostlarım...oğlanlarımıda motor sevdasını vermek üzereyim...şimdilik hoşçe ve esen kalınız...
    Dostum Bizim Erdal abi ile Sakalsaffet'te kemeraltında;tanışmanı tavsiye ederim ,şeker çocuklardır.Bu arada hoşgeldin

edizel1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sevinirim..PARVEZ dostum...motorcular olarak vede izmirli olarak tanışmak gerekli zaten.bu birlik ve beraberlik çok önemli..izmirde biraz zayıf olsada...ilerisi için ümit vaadediyor..herkese..hayırlı günler..dilerim...kemeraltından EDİZEL....
    [B]İNSANLARLA YAŞAMAK İÇİN ONLARA MUTLAKA SABIR GÖSTERMEN GEREKİR...[/B]:cat:

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende konuya çok hakim olmadığım için bilinçsizce şeyler yazmak istemiyorum.Kimseyi bilmeden etmeden yargılamak da istemiyorum,kimseyi kırmakta...Ancak bildiğim tek şey var ki,ilk buluşmaları düzenleyen,bu oluşumun en başından beri var olan ve grubun bu duruma gelmesinde büyük emeği olan kişilerin olmadığı bir Yıl Dönümü Partisi sanki biraz buruk olacak gibi.Yıl dönümü diyoruz,bu başlangıcın üzerinden bir yıl geçtiği için ortada olan bir terim.Ama ilk adımı atan insanlar olmadan yani diğer bir değişle ana dişliler olmadan yapılan bir "Yıl Dönümü Partisi" bence anlamını azda olsa yitirmiş bir yıldönümü partisi olacak.Hepinizi seviyorum,ilk buluşmada olmama rağmen devamındaki buluşmalarda çok fazla katılımcı olamadım.Ama az da olsa içinizde olduğum sürece şunu gördüm ki,insanlar kısa zaman içinde kardeş gibi olabiliyorlar...O kadar güzel anılarınız var ki bu sitenin sayfalarında,her biri insanların iç çekerek baktığı fotoğraflardan ibaret olmayıp her birinin içinde barındırdığı büyük bir anlam ve dostluk var...Anlamadığım bir şey daha var ki bariz bir şekilde yılın belli dönemlerinde gurubun üstünde karabulutlar dolaşıyor,nazar deyiyor.Umarım sorunlar çözüme ulaşır.Bu güzel dostluğun yara almaması benim için çok önemli.Küçük bir nazar boncuğu gerekli belkide grubumuza,küçük bir karşılıklı anlayış...

Eğer bilmeden yazılmaması gereken,yapılmaması gereken birşey yaptıysam hepinizden özür dilerim...Aslında bu konuda hiçbirşey yazmamam belkide daha uygun olacaktı ama dayanamadım büyüyen küçük çocuğun saf duygularının zarar görmesine...

kuvva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sevgili arkadaşlar,
    bu başlık ve yazılanlar, sadece ve sadece toplantı ve eğlenme amaçlı açılan bir başlıktır. lütfen sizden rica ediyorum tartışmamızı beraber olduğumuz zaman devam edelim, konu harici düşünce ve görüşleriniz tabiki çok önemlidir ve saygı duyarım ama lütfen....
    evet 16 eylül katılımcıları eller havaya

batuhan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5 Motosikleti: Kymco Activ 110
    İzmir MT Selamlar
    orada olup sizlerle zaman geçirmeyi çok isterdim...
    ____it's my life_1982____

sokemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ...
    16 eylül gecesinde orda omaya çalışacağım fakat bilinsinki benim orda olma nedenim MT değil tamamiyle siz dostlarımsınız....

+Kendim ile birlikte bu dostluğu yaşamış benimle veyahut grup içerisindeki kimselerle dostluk paylaşmış insanlarıda aramızda görmek için elimden gelen herşeyi yapacagım....

Tek Yol Devrim Sanırım artık radikal kararların alınması gerekecek
    *************cAgAtAy*************
    [I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
    Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni

KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    eğer o tarihte izmirde olursam ben de gelmek isterim. benimde elim havada
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    ben gelemiyorum 17 eylül pazar günü saat 8:30 da sınavım var.... ii eğlenceler dilerim
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

KONU DIŞI MESAJLAR SİLİNMİŞTİR

Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

TenTen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı bur-k@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben gelemiyorum 17 eylül cumartesi günü saat 8:30 da sınavım var.... ii eğlenceler dilerim
    Nassı yaaa ? 17 sinde ise sınavın pazar oluyor. Yok cumartesi gününde ise sınavın 16 sında oluyor. Program zaten cumartesi akşamı. Senin sınavın o saate kadar sürmez herhalde ? Yalnışsam düzeltin. Yada başka bir mazaret bulun şu arkadaşa

Ben kabul etmiyorum

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    ben geliyorum beni listeye yazsanızda yazmasanızda BİZ BU YOLA GÖNÜL VERENLER ORADA OLMAZSAK MEYDAN KİME KALACAK bu kadar emek ortada kalmaz mt izmir sahipsiz değil bu bayrak yere inmez elden ele daha yukarılara taşınacaktır son rider düşene son motor patlayana kadar bayrak gururla taşınacaktır
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler