güzel bi parti olacağına şüphem yok.
şimdilik uzak bir tarih, bakalım o zaman belli olur gelip gelemeyeceğim
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Selam!
Yıldönümü öncesi hazırlıklar için görüşme yapılırsa iyi olur derim. Organizasyon ile ilgili her türlü katkıyı yapmaya hazırım
Egeknn abim bu iş için nasıl bir ortam düşünüyosunuz. İçkili bi mekan olacaksa sorabileceğim güzel bir ortam var kişi başı fix limitsiz ayarlarız olur biter. mekan çeşmealtında
[FONT="Arial Black"][SIZE="2"]35 AT 0406 B.AVCILAR 0 Rh (+)[/SIZE][/FONT]
önce bir toplantıya gel boyunu posunu görsün millet sen şimdi çekinir fiyat falanda soramazsın ( çeşmealtıda iyi fikir değerlendirmeye alır arkadaşlar sen fiyatları öğren yatılı olacak moto parkı olacak dansöz olacak ve alkol olacak hani kaza maza olur kolonya yerine yaraya dökmek için )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
organizasyon için yer ayarlanmıştır sadece net fiyat için görüşme yapılacaktır ilgilenen arkadaşlara teşekkürler..... Ramazan ayına girilmesi nedeniyle gece için belirlenen tarih 1 hafta geriye alınacaktır başlığı ve ilk mesajı da düzeltiyorum MT [İzmir] Yıl dönümü gecesi tarihi 16 / 09 / 2006 olarak netleşmiştir...
oh be 1 hafta az beklicez eğlenmek için desenize hadi 1 hafta indirimde ben den olsun bu arada bulunan yer nerde bilgi verilirse iyi olur
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
evet arkadaşlar mekanı açıklarsanız süper olur!merak ettim şimdiden hemen dönesim var!
SEA POİNT hotel Kuşadası Güzelçamlı
Denize sıfır + Havuz + Teniz + Su topu + Sauna + Hamam + Göbek taşı + Odalarda Klima + mini bar + TV vs........
Herşey dahil ( full ) kişi başı 35 YTL den davetiyeler satılacaktır....
Hadi hayırlısı...Çok bi zaman kalmadı,güzel bir gece olacak Allahın izniyle...Smokin zorunluluğu var mı bu aradaBirde o karagöldeki kazları da aslında oradan bi kaç günlüğüne ödünç alıp partimize götürsek mi acaba
hemmm ii hade bakalım inşallah herşey güzel olur
Tatilde olanlar da dönsün bi zahmet
hamam varsa ben de varım be
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Eyvah 16 Eylül mü?...Az kaldı dostlar ellerimizi çabuk tutalım..yapacak çok iş var...hay ALLAH iki ayağım bi pabuca girdi..ya Kenan CD ler hazır mı?..Serkan davetiye çalışmaları ne alemde..Kuvva şu ince saz olayı için Otel yönetimiyle görüştün mü?Yaka kartı ve tişört ekslylmiz varmı tenten?Parvez eşantiyonlar ne alemde?Rüzgarınoğlu gecenin sürprizi için hazırlandın mı?...Panik oldum daha herkesin yapacak çok işi var arkadaşlar toplantıda görüşürüz..hepinizi çok seviyorum...
ELLERİNİZE sağlık herşey yolunda görünüyor ben yinede bir minibüs ayarlarım motorsuz gelmek isteyen motor sevdalıları için iyi olur ve katılım artar diye düşünüyorum ( ben düşünce suçlusuyum )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)